LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


LiL.nl staat met bijzettafel Osb van Zuiver in de Viva

LiL.nl staat met bijzettafel Osb van Zuiver in de Viva

Viva bijzettafel Osb van Zuiver

Viva pagina bijzettafel Osb Zuiver

Bijzettafel Osb geel van Zuiver

Met de bijzettafel Osb geel van het merk Zuiver richt u elk interieur mooi in. Dat vond Viva ook, want LiL.nl is met deze bijzettafel vernoemd in nummer 8. Gecombineerd met neutrale tinten als grijs en bruin én materialen als hout en metaal laat u deze bijzettafel nog beter uitkomen. Meer informatie over de bijzettafel vindt u op de productpagina van de bijzettafel Osb neon geel van Zuiver.