LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


LiL.nl staat met de lamp van Bloominville in Vrouw

LiL.nl staat met de lamp van Bloominville in Vrouw

Het Oranje feest is alweer voorbij en iedereen is aan het bijkomen van deze zonnige dag. Desalniettemin, mag dit koninklijke nummer van Vrouw niet ontbreken in de lijst van LiL in de media. In dit nummer leest u niet alleen alles over verliefd worden op een koningszoon, maar wordt u ook opslag verliefd van het product van LiL.nl. 

Deze oranje industriële tafellamp van Bloomingville is een plaatje en mag gezien worden. Daarom heeft Vrouw het helemaal bij het juiste einde om dit prachtexemplaar vooraan te zetten bij nummer 1.