LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


LiL.nl staat met een krukje van Zuiver in 101woonidee�n

LiL.nl staat met een krukje van Zuiver in 101woonidee�n

LiL.nl staat met het witte krukje Draad van Zuiver in 101woonideeën Nr. 9 2013

Het witte krukje draad van Zuiver is in veel vrolijke kleuren verkrijgbaar en is meer

dan een kruk alleen. Dankzij het design van het krukje is het ook een opvallend en

unieke woonaccessoire voor in uw interieur. Voor een betaalbare prijs is deze design

kruk al van u of neem hier een kijkje voor meer krukjes van Zuiver!