LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


LiL.nl staat met haar bureaulampen in Wohnidee

LiL.nl staat met haar bureaulampen in Wohnidee

 

Het is tijd voor wat verandering om goed en stijlvol het nieuwe jaar in te gaan. Wohnidee inspireert u hoe u uw woning gezellig en toch chique kunt maken. 

De bureaulamp Hobby van het merk Leitmotiv is een chique maar toch cool designstuk voor in de slaap- of studeerkamer. Deze designlamp verlicht de kamer op een chique en sfeervolle manier. Een bijzonder woonaccessoire hoeft niet altijd veel geld te kosten. De bureaulamp Hobby is een echte designklassieker voor een betaalbare prijs.