LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


LiL.nl staat met het knielkussen in MAX Magazine

LiL.nl staat met het knielkussen in MAX Magazine

MAX Magazine voorkant 25 t/m 31 januari 2014


MAX Magazine knielkussen

LiL.nl staat met het knielkussen van Esschert Design in MAX Magazine nummer 4 (25 t/m 31 januari 2014)!

Met dit knielkussen roos print van het merk Esschert Design wordt tuinieren nóg leuker. Behalve dat het stevige canvas voor een zachte ondergrond zorgt, ziet het knielkussen er ook stijlvol uit. Bij geen gebruik is dit knielkussen dus een leuk accessoire voor in de schuur of op het balkon. Meer informatie of direct bestellen? Klik hier voor het knielkussen.