LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Maak via Libelle 10x kans op een vloerlamp van LiL.nl

Maak via Libelle 10x kans op een vloerlamp van LiL.nl

Deze zomerse editie van Libelle geeft 10x een sfeervolle vloerlamp weg van LiL.nl! 

Maak nu kans op een sfeervolle vloerlamp van LiL.nl

Maak nu 10x kans op de sfeervolle lamp Tripod Tiger in creme van Rob & Ruby.

Om kans te maken, kunt u tot 12 juli 2013 bellen naar 0909-505-0382 (€0,80/min).

U kunt zo vaak bellen als u wilt en hoort gelijk al of u één van de gelukkigen bent.