LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


TassenvanLiL.nl staat in Vrij magazine

TassenvanLiL.nl staat in Vrij magazine

TassenvanLil.nl staat met haar tas "Shopper Flokati" van Zinnober in het Magazine Vrij.

 

Magazine Vrij 

 

Het weekendmagazine Vrij beschrijft de geneugten des levens en richt zich met name op vrouwen. Het is - in goed Engels - een échte feel goodbijlage. De meest populaire onderdelen van de Uitbijlage blijven gehandhaafd, zoals de rubrieken over lekker eten, winkelen en wandelen. Maar Vrij is meer. Zo wordt er wekelijks over wonen en tuinieren, mode en gezondheid geschreven.