LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Affiliate

Winkelmand

 

 


Affiliate programma

waarom LiL.nl?

 Commissies oplopend tot wel 7%
 Toegang tot productenfeed
 Toegang tot ons promotiemateriaal
 Geheel Gratis!

Aanmelden bij ZANOX 

 

 

Hoe werkt het

Met het ruime aanbod in meubelen en de goede voorwaarden voor de klant geloven wij in ons affiliate programma, wij willen dan ook graag en relatie opbouwen om het beste uit het programma te halen

1 Je promooot LiL.nl op je website
2 De bezoeker klikt door naar LiL.nl
3 Vervolgens wordt er een order geplaatst
4 De order wordt geregisteerd door Zanox en gekoppeld aan het account
5 Zanox betaald de commisie uit aan jou

Vragen of opmerkingen

Heb je vagen of opmerkingen over ons programma? Neem gerust contact met ons op wij helpen graag!

 Info@lil.nl   (t.a.v affiliate)
 075 615 24 22

 

Aanmelden

1 Meld je kostenloos aan via Zanox
2 Keuring worden gedaan door LiL.nl
3 Start vandaag nog met LiL.nl te promoten

Aanmelden bij ZANOX