Routebeschrijving LiL.nl Zaandam

Routebeschrijving (met de auto)
Vanuit Amsterdam A8
Vertrek in noordwestelijke richting op de A8. Neem de afslag Knooppunt Zaandam en voeg in op de A7. Bij de rotonde neemt u de 3e afslag naar Heijermanstraat. Weg vervolgen naar H. Gerhardstraat. Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor. Weg vervolgen naar Kepplerstraat. Weg vervolgen naar Wibautstraat. Bij het kruispunt rechtdoor, vervolgens linksaf slaan naar de Noorder IJ- en Zeedijk. Sla rechtsaf naar de Vredeweg. U vindt uw bestemming links.
Vanuit Amsterdam A10
Vertrek in noordoostelijke richting op de A10 . Neem de afslag richting Westpoort/s101. Houd links aan bij de splitsing, volg de borden voor Ring/A10/s118/Zaanstad/Purmerend/Leeuwarden en voeg in op de A10. Sla linksaf richting Kolkweg/N516. Neem afslag 1 richting Oostzaan/Zaandam-Zuid. Houd rechts aan bij de splitsing, volg de borden voor N516/Zaandam en voeg in op Kolkweg/N516. Sla linksaf naar de Westkolkdijk. Weg vervolgen naar de Noorder IJ- en Zeedijk. Ga met de bocht mee naar rechts om op de Noorder IJ- en Zeedijk te blijven. Sla linksaf naar de Vredeweg. U vindt uw bestemming links .
Vanuit Provincialeweg Zaandam N203
Vertrek in noordwestelijke richting op de Provincialeweg/N203 naar Stationsstraat. Keer om bij Stationsstraat. Sla linksaf naar de Doctor J.M. den Uylweg. Sla rechtsaf naar de Wibautstraat. Sla linksaf naar de Noorder IJ- en Zeedijk. Sla rechtsaf naar de Vredeweg. U vindt uw bestemming links.