Persbericht: Het mooiste voor uw interieur: DYYK

Persbericht: Het mooiste voor uw interieur: DYYK
 
Het mooiste voor uw interieur: DYYK
Naar alle producten van DYYK op LiL.nl
Wat is nu fijner dan thuiskomen in een stijlvol ingericht huis? Een woonkamer met in het midden een aantrekkelijke zithoek, een eethoek waar de hele familie kan plaatsnemen en verlichting aan het plafond dat prachtig schijnt. Het merk DYYK heeft een nieuwe collectie waarmee dat stijlvol ingericht huis werkelijkheid wordt. Zo vindt u bij DYYK nieuwe eetkamerstoelen, fauteuils en eettafels, maar is de collectie ook aangevuld met aantrekkelijke hanglampen. Direct de hele collectie van DYYK bekijken? Op LiL.nl vindt u alle producten van het merk DYYK.
 
Naar de gehele collectie van DYYK
 
 
 
 
Fauteuil Coco Cognac DYYK
De fauteuil Coco is een stoel waar u niet omheen kunt. Neemt u eenmaal plaats, dan wilt u er nooit meer vanaf. Geniet van de volle 360 graden en laat u ook verrassen door de andere modellen.

Fauteuil Coco
Cognac - 85 x 49 x 49 cm 

DYYK | Prijs: € 749
HR Beeld: Afbeelding 1
Info op LiL.nl: Klik hier
Hanglamp Luce Minimal DYYK
Deze hanglamp Luce bewijst nogmaals dat eenvoud heel stijlvol kan zijn. Door het prachtige materiaal zult u dan ook niet snel uitgekeken zijn op dit exemplaar. Bovendien past deze hanglamp aan elk plafond. 

Hanglamp Luce Minimal
Transparant - 45 cm

DYYK | Prijs: € 69
HR Beeld: Afbeelding 2
Info op LiL.nl: Klik hier
Eettafel Sparrow 200x90 cm DYYK
Maak van de eettafel het middelpunt van de belangstelling, want stijlvol is dit exemplaar zeker. Uiteraard is de tafel ook functioneel, dus nodig alle familieleden en vrienden maar uit! Niet groot genoeg? De tafel is in vele formaten verkrijgbaar.

Eettafel Sparrow 
Eiken - 200 x 90 cm

DYYK | Prijs: € 945
HR Beeld: Afbeelding 3
Info op LiL.nl: Klik hier
Stoel Time groen DYYK
Mix en match erop los, want deze stoel is in vele kleuren en varianten verkrijgbaar. De kleur groen en het gebruik van Scandinavisch hout maken deze stoel tot dé musthave-stoel van het moment. Behalve aan de eettafel staat deze stoel ook prachtig in de zithoek. 

Stoel Time
Groen - 48 x 48 x 89 cm

DYYK | Prijs: € 169
HR Beeld: Afbeelding 4
Info op LiL.nl: Klik hier
Hanglamp Industry blauw DYYK
Dol op het industriële interieur? Deze lamp is geïnspireerd op vroeger, maar in een nieuw jasje gestoken. Hang de lamp boven de eettafel, in de slaapkamer, in de keuken of in de hal. Tsja, eigenlijk hangt 'ie' overal mooi.

Hanglamp Industry
Blauw - 48 x 56 cm

DYYK | Prijs: € 169
HR Beeld: Afbeelding 5
Info op LiL.nl: Klik hier
Stoel Time oranje DYYK
Een stoel die lekker zit en er leuk uitziet? Dat kan! Bij het ontwerpen van deze oranje stoel is aan alles gedacht. Zo is de stoel ook nog eens gemakkelijk op te tillen en te verplaatsen. Tip! Bekijk ook de andere kleuren.

Stoel Time
Oranje - 48 x 48 x 89 cm

DYYK | Prijs: € 169
HR Beeld: Afbeelding 6
Info op LiL.nl: Klik hier
 

Volg LiL.nl op Facebook, Twitter en Pinterest:
  

Noot voor de redactie:
Als u op de link klikt van het HR beeldmateriaal kunt u de foto direct in hoge resolutie downloaden. Bij naamsvermelding van de site gelieve LiL.nl te plaatsen. Hoofdletter L, kleine letter i, Hoofdletter L. De website is zo herkenbaarder en het leest gemakkelijker, bij voorbaat dank.

Voor meer informatie over de fabrikanten, producten of LiL.nl:
T.a.v. Cherrelle Roquas
marketing@LiL.nl

LiL.nl 
Vredeweg 46
1505 HH Zaandam
075-6154717

Graag ontvangen wij een bewijsexemplaar op bovenstaand adres.

LiL.nl, de meest persoonlijke woonwebwinkel:
LiL.nl heeft ruim 280 merken en 185.000 artikelen direct uit voorraad leverbaar. Plaats uw bestelling op werkdagen voor 22.30 uur en u heeft uw producten de volgende dag al in huis. Bovendien hoeft u bij een bestelling boven de 20 euro geen verzendkosten te betalen. Zelfs (tuin)stoelen, tafels, matrassen en tapijten leveren wij gratis. Een unieke service in Nederland.

Boeken van LiL.nl
Op LiL.nl vindt u ook ruim 180.000 nieuwe boeken die direct uit voorraad leverbaar zijn. Literatuur, kookboeken, schoolboeken, tuinboeken, thrillers of fantasy? U kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. Bestelt u op werkdagen voor 23.00 uur? Dan heeft u uw boek de volgende dag al in huis.

LiL.nl heeft inmiddels ruim 30 webwinkels waaronder:
www.LiL.nl | www.AccentOpWonen.nl | www.TuinstoelenvanLiL.nl 
www.StoelenvanLiL.nl | www.BoekenvanLiL.nl | www.LampenvanLiL.nl

Copyright © 2014 LiL.nl BV, All rights reserved.
Ingeschreven op onze perslijst

Our mailing address is:
LiL.nl BV
Vredeweg 46
Zaandam, Noord Holland 1505HH
Netherlands