Persbericht: In stijl op de fiets met Oilily

Persbericht: In stijl op de fiets met Oilily
Persbericht LiL.nl: In stijl op de fiets met Oilily
Open deze mail in uw browser
In stijl op de fiets met Oilily
Naar alle producten van Oilily op LiL.nl
Naar de gehele collectie van Oilily
Het mooie weer is dé reden om vaker de fiets te pakken. Uiteraard volledig in stijl, want des te leuker stapt u op de fiets. Het merk Oilily heeft nu een prachtige collectie waarmee elke fiets verandert in een feestelijk exemplaar. Waar u het merk waarschijnlijk kent van de vrolijke kleding, heeft Oilily nu ook fietstassen, kettingsloten en fietsbellen in de collectie. Uiteraard voorzien van de bekende Oilily-print. Dus geef uw fiets een stylingbeurt en laat uw hippe fiets aan de hele buurt zien! Bekijk hier de gehele collectie van Oilily op LiL.nl. Veel fietsplezier!
 
 
 
 
 
Fietstas dubbel Oilily
Deze dubbele fietstas is dé oplossing om veilig te fietsen. Al uw boodschappen en tassen krijgen namelijk in deze tas een mooie plek, zodat u niets aan het stuur heeft hangen. Bovendien is de fietstas goed af te sluiten en gemakkelijk van de fiets te halen.

Fietstas Dubbel
Rood & roze 

Oilily | Prijs: € 69,95
HR Beeld: Afbeelding 1
Info op LiL.nl: Klik hier
Fietstas voordrager Oilily
Bent u in het bezit van een transportfiets, dan is deze fietstas ideaal. De fietstas is voorzien van meerdere vakken en biedt daarom genoeg ruimte voor al uw spullen. Ook handig: de tas is voorzien van een hengsel en handvat. 

Fietstas Voordrager
Rood & roze 

Oilily | Prijs: € 59,95
HR Beeld: Afbeelding 2
Info op LiL.nl: Klik hier
Insteekketting fiets Oilily
Deze insteekketting is dé musthave voor uw fiets. De ketting is niet alleen veilig, maar ook eenvoudig in gebruik. De pen doet u in het slot en de ketting kan door de spaken heen. Met zijn vrolijke print hoeft u bovendien nooit meer te zoeken naar uw fiets. 

Insteekketting 
Rood & roze

Oilily | Prijs: € 21,75
HR Beeld: Afbeelding 3
Info op LiL.nl: Klik hier
Fietsbel rood Oilily
Tring, tring! Met deze bel hoort iedereen dat u eraan komt. Maar dat is niet alles, want de fietsbel ziet er ook erg leuk uit. Met zijn roze en oranje kleuraccenten is deze fietsbel een ware eye-catcher voor op elke fiets. Ook fijn: de bel is eenvoudig te bevestigen.

Fietsbel
Rood & roze

Oilily | Prijs: € 8,95
HR Beeld: Afbeelding 4
Info op LiL.nl: Klik hier
 

Volg LiL.nl op Facebook, Twitter en Pinterest:
  

Noot voor de redactie:
Als u op de link klikt van het HR beeldmateriaal kunt u de foto direct in hoge resolutie downloaden. Bij naamsvermelding van de site gelieve LiL.nl te plaatsen. Hoofdletter L, kleine letter i, Hoofdletter L. De website is zo herkenbaarder en het leest gemakkelijker, bij voorbaat dank.

Voor meer informatie over de fabrikanten, producten of LiL.nl:
T.a.v. Cherrelle Roquas
marketing@LiL.nl

LiL.nl 
Vredeweg 46
1505 HH Zaandam
075-6154717

Graag ontvangen wij een bewijsexemplaar op bovenstaand adres.

LiL.nl, de meest persoonlijke woonwebwinkel:
LiL.nl heeft ruim 280 merken en 185.000 artikelen direct uit voorraad leverbaar. Plaats uw bestelling op werkdagen voor 22.30 uur en u heeft uw producten de volgende dag al in huis. Bovendien hoeft u bij een bestelling boven de 20 euro geen verzendkosten te betalen. Zelfs (tuin)stoelen, tafels, matrassen en tapijten leveren wij gratis. Een unieke service in Nederland.

Boeken van LiL.nl
Op LiL.nl vindt u ook ruim 180.000 nieuwe boeken die direct uit voorraad leverbaar zijn. Literatuur, kookboeken, schoolboeken, tuinboeken, thrillers of fantasy? U kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. Bestelt u op werkdagen voor 23.00 uur? Dan heeft u uw boek de volgende dag al in huis.

LiL.nl heeft inmiddels ruim 30 webwinkels waaronder:
www.LiL.nl | www.AccentOpWonen.nl | www.TuinstoelenvanLiL.nl 
www.StoelenvanLiL.nl | www.BoekenvanLiL.nl | www.LampenvanLiL.nl

Copyright © 2014 LiL.nl BV, All rights reserved.
Ingeschreven op onze perslijst

Our mailing address is:
LiL.nl BV
Vredeweg 46
Zaandam, Noord Holland 1505HH
Netherlands