LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Persbericht: Luid met Xala het tuinseizoen in!

Persbericht: Luid met Xala het tuinseizoen in!
Persbericht LiL.nl: Luid met Xala het tuinseizoen in!
Open deze mail in uw browser
Luid met Xala design-gieters het tuinseizoen in!
Bekijk de gehele collectie van Xala
Nieuwe gieters Xala
De bloemen staan in bloei en ook de zon schittert in de lucht: hierbij verklaart LiL.nl het tuinseizoen voor geopend! Waarmee kunt u dat beter inluiden dan met prachtige producten? Bijvoorbeeld van het merk Xala, die ons doet verrassen met de stijlvolle en nieuwe producten voor in de tuin. De gieters zijn gemaakt van kunststof en verkrijgbaar in de meest vrolijke kleuren. Voor iedere tuin of balkon is er een bijpassende gieter te vinden. De maten variëren van 36,5 x 16,5 cm tot 26 x 43 cm. Meer Xala? Bekijk de gehele collectie van Xala op LiL.nl. 

 
 
 
 
 
Gieter Bowli Grijs Wit Xala
De gieter is bij uitstek een accessoire om mee te pronken. Vooral dit exemplaar is door zijn hippe design net even anders dan de meeste gieters. Bovendien is de gieter ook leuk als cadeau!

Gieter Bowli
Grijs-Wit - 36,5 x 16,5 cm

Xala | Prijs: € 12,95
HR Beeld: Afbeelding 1
HR Sfeerbeeld: Afbeelding 2
Info op LiL.nl: Klik hier
Gieter Bowli blauw Xala
Bij mooie bloemen en planten hoort een bijpassende stijlvolle gieter. Dit exemplaar is niet alleen functioneel, maar kan ook ter decoratie gebruikt worden. Verkrijgbaar in 3 kleuren!

Gieter Bowli
Blauw - 36,5 x 16,5 cm

Xala | Prijs: € 12,95
HR Beeld: Afbeelding 3
HR Sfeerbeeld: Afbeelding 4
Info op LiL.nl: Klik hier
Nieuwe gieters Xala op LiL.nl
Gieter Butler roze Xala
Door zijn ietwat afwijkende vorm is deze gieter niet alleen functioneel, maar ook een stijlvol object om neer te zetten. Tip! Doe er een bos bloemen in of combineer de gieter met vazen. 

Gieter Butler
Roze - 36,5 x 32,5 cm

Xala | Prijs: € 16,95
HR Beeld: Afbeelding 5
HR Sfeerbeeld: Afbeelding 6
Info op LiL.nl: Klik hier
Gieter Butler groen Xala
Met zijn hippe groene kleur mag deze gieter gezien worden! In de zomer laat u 'm pronken in de tuin of op het balkon en in de winter is het een mooi woonaccessoire om zichtbaar neer te zetten.

Gieter Butler
Groen - 36,5 x 32,5 cm

Xala | Prijs: € 16,95
HR Beeld: Afbeelding 7
HR Beeld Achtergrond: Afbeelding 8
Info op LiL.nl: Klik hier
 

Volg LiL.nl op Facebook, Twitter en Pinterest:
  

Noot voor de redactie:
Als u op de link klikt van het HR beeldmateriaal kunt u de foto direct in hoge resolutie downloaden. Bij naamsvermelding van de site gelieve LiL.nl te plaatsen. Hoofdletter L, kleine letter i, Hoofdletter L. De website is zo herkenbaarder en het leest gemakkelijker, bij voorbaat dank.

Voor meer informatie over de fabrikanten, producten of LiL.nl:
T.a.v. Cherrelle Roquas
marketing@LiL.nl

LiL.nl 
Vredeweg 46
1505 HH Zaandam
075-6154717

Graag ontvangen wij een bewijsexemplaar op bovenstaand adres.

LiL.nl, de meest persoonlijke woonwebwinkel:
LiL.nl heeft ruim 280 merken en 185.000 artikelen direct uit voorraad leverbaar. Plaats uw bestelling op werkdagen voor 22.30 uur en u heeft uw producten de volgende dag al in huis. Bovendien hoeft u bij een bestelling boven de 20 euro geen verzendkosten te betalen. Zelfs (tuin)stoelen, tafels, matrassen en tapijten leveren wij gratis. Een unieke service in Nederland.

Boeken van LiL.nl
Op LiL.nl vindt u ook ruim 180.000 nieuwe boeken die direct uit voorraad leverbaar zijn. Literatuur, kookboeken, schoolboeken, tuinboeken, thrillers of fantasy? U kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. Bestelt u op werkdagen voor 23.00 uur? Dan heeft u uw boek de volgende dag al in huis.

LiL.nl heeft inmiddels ruim 30 webwinkels waaronder:
www.LiL.nl | www.AccentOpWonen.nl | www.TuinstoelenvanLiL.nl 
www.StoelenvanLiL.nl | www.BoekenvanLiL.nl | www.LampenvanLiL.nl

Copyright © 2014 LiL.nl BV, All rights reserved.
Ingeschreven op onze perslijst

Our mailing address is:
LiL.nl BV
Vredeweg 46
Zaandam, Noord Holland 1505HH
Netherlands