LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Persbericht: Nieuwe collectie HK Living op LiL.nl!

Persbericht: Nieuwe collectie HK Living op LiL.nl!
Persbericht LiL.nl: Nieuwe collectie HK Living: exclusief bij LiL.nl
Open deze mail in uw browser
Nieuwe collectie HK Living: exclusief bij LiL.nl
Bekijk de gehele collectie van HK Living
Nieuwe collectie HK Living
Nestel uzelf goed achter het scherm, want HK Living heeft een nieuwe collectie! Dat betekent weer veel woonmoois voor het hele huis. Kleuren worden niet geschuwd en ook de bekende items, als de hanglamp Workshop, de gekleurde karaf en het vloerkleed Oververfd, zijn in een nieuw jasje gestoken. Laat uw interieurhart sneller kloppen en bekijk de gehele collectie van HK Livingnu te koop op LiL.nl. 

 
 
 
 
 
Vloerkleed Oververfd roze HK Living
Durft u het aan? Door zijn roze kleur is dit tapijt een ware opvaller in huis. Dit vloerkleed is te combineren met zowel felle kleuren als zachte tinten. Het tapijt is er ook in grijsblauw, donkerblauw en groen. 

Tapijt Oververfd L 
Roze - 180 x 280 cm

HK Living | Prijs: € 799
HR Beeld: Afbeelding 1
HR Sfeerbeeld: Afbeelding 2
Info op LiL.nl: Klik hier
Karaf roze 10 liter HK Living
De karaf is dé hit van het jaar en verkrijgbaar in duizend-en-één kleuren. Roze ontbrak nog, maar is nu ook te bewonderen. Doe er kersenbloesem in of combineer de karaf met meerdere kleurrijke vazen. 

Karaf 10 liter
Roze - 40 cm

HK Living | Prijs: € 39,95
HR Beeld: Afbeelding 3
HR Sfeerbeeld: Afbeelding 4
Info op LiL.nl: Klik hier
Wasmandenset zwart HK Living
Deze drie manden zijn ideaal voor het sorteren van de donkere, witte en bonte was. Maar ook speelgoed, kussens en schoenen kunnen erin opgeborgen worden. Kortom: altijd handig.

Wasmandenset 
Zwart - 30, 46 en 57 cm

HK Living | Prijs: € 149,95
HR Beeld: Afbeelding 5
HR Sfeerbeeld: Afbeelding 6
Info op LiL.nl: Klik hier
Lamp Lab geel met pendel HK Living
Door zijn industriële vormgeving schittert deze hanglamp aan elk plafond. De lamp Lab is er in twee varianten: met pendel en met stekker. Bovendien is de lamp in maar liefst 6 kleuren verkrijgbaar.

Lamp Lab
Geel - 13 x 13 x 17 cm

HK Living | Prijs: € 59
HR Beeld: Afbeelding 7
HR Sfeerbeeld: Afbeelding 8
Info op LiL.nl: Klik hier
Nieuwe collectie HK Living
Foto Onderwater Plexibond HK Living
Wilt u weer eens wat anders dan een foto in een fotolijst? Deze foto op plexibond is dan een aanrader! De vrolijke print maakt van elke muur een blikvanger en zorgt voor een mooie toevoeging aan het interieur. 

Foto Onderwater op plexibond
Zwart-Wit - 50 x 75 cm

HK Living | Prijs: € 235
HR Beeld: Afbeelding 9
HR Sfeerbeeld: Afbeelding 10
Info op LiL.nl: Klik hier
Bankje Oververfd grijsblauw HK Living
Het is niet alleen het model, maar vooral de print die dit bankje laat opvallen. U kunt er alle kanten mee op. Want dit bankje staat mooi in de hal, woonkamer én slaapkamer. Bovendien zit het bankje ook erg lekker.

Bankje Oververfd
Grijsblauw - 152 x 44 x 51 cm

HK Living | Prijs: € 998
HR Beeld: Afbeelding 11
HR Sfeerbeeld: Afbeelding 12
Info op LiL.nl: Klik hier
Broodplankenset kruis set van 3 HK Living
Kruizen mogen nog steeds dit seizoen en komen dan ook volop terug in het interieur. Ga voor subtiel en zet deze broodplanken ter decoratie op het aanrecht of gebruik ze om hapjes op te serveren. 

Broodplankenset Kruis
Hout - 40 x 15 x 1,2 cm

HK Living | Prijs: € 26,85
HR Beeld: Afbeelding 13
HR Sfeerbeeld: Afbeelding 14
Info op LiL.nl: Klik hier
Hanglamp Workshop geel koper HK Living
De bekende hanglamp Workshop is verkrijgbaar in een nieuwe kleur! Helemaal van nu en net zo hip als altijd staat ook deze lamp mooi boven de eettafel. Sfeer gegarandeerd!

Hanglamp Workshop
Geelkoper - 34 x 34 x 26 cm

HK Living | Prijs: € 139,95
HR Beeld: Afbeelding 15
HR Sfeerbeeld: Afbeelding 16
Info op LiL.nl: Klik hier
 

Volg LiL.nl op Facebook, Twitter en Pinterest:
  

Noot voor de redactie:
Als u op de link klikt van het HR beeldmateriaal kunt u de foto direct in hoge resolutie downloaden. Bij naamsvermelding van de site gelieve LiL.nl te plaatsen. Hoofdletter L, kleine letter i, Hoofdletter L. De website is zo herkenbaarder en het leest gemakkelijker, bij voorbaat dank.

Voor meer informatie over de fabrikanten, producten of LiL.nl:
T.a.v. Cherrelle Roquas
marketing@LiL.nl

LiL.nl 
Vredeweg 46
1505 HH Zaandam
075-6154717

Graag ontvangen wij een bewijsexemplaar op bovenstaand adres.

LiL.nl, de meest persoonlijke woonwebwinkel:
LiL.nl heeft ruim 280 merken en 185.000 artikelen direct uit voorraad leverbaar. Plaats uw bestelling op werkdagen voor 22.30 uur en u heeft uw producten de volgende dag al in huis. Bovendien hoeft u bij een bestelling boven de 20 euro geen verzendkosten te betalen. Zelfs (tuin)stoelen, tafels, matrassen en tapijten leveren wij gratis. Een unieke service in Nederland.

Boeken van LiL.nl
Op LiL.nl vindt u ook ruim 180.000 nieuwe boeken die direct uit voorraad leverbaar zijn. Literatuur, kookboeken, schoolboeken, tuinboeken, thrillers of fantasy? U kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. Bestelt u op werkdagen voor 23.00 uur? Dan heeft u uw boek de volgende dag al in huis.

LiL.nl heeft inmiddels ruim 30 webwinkels waaronder:
www.LiL.nl | www.AccentOpWonen.nl | www.TuinstoelenvanLiL.nl 
www.StoelenvanLiL.nl | www.BoekenvanLiL.nl | www.LampenvanLiL.nl

Copyright © 2014 LiL.nl BV, All rights reserved.
Ingeschreven op onze perslijst

Our mailing address is:
LiL.nl BV
Vredeweg 46
Zaandam, Noord Holland 1505HH
Netherlands