LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Persbericht: Ontbijten op z'n paasbest!

Persbericht: Ontbijten op z'n paasbest!
Persbericht LiL.nl: Ontbijten op z'n paasbest!
Open deze mail in uw browser
Ontbijten op z'n paasbest!
Naar alle keukenartikelen op LiL.nl
Ontbijten op z'n paasbest: alles wat u nodig heeft
Wat komt er bij u op tafel tijdens het paasontbijt? Grote kans dat de verse jus d'orange en thee niet ontbreken én dat de eieren en croissants ook een mooie plek krijgen. Met Pasen mag u ook uitpakken qua aankleding. Een mooi tafelkleed, enkele waxinelichthouders, een kleurrijke theepot en wat eierdopjes maken elk paasontbijt compleet. Op LiL.nl vindt u alles wat u nodig heeft voor een gezellig paasontbijt. Wilt u meer producten bekijken? Bezoek dan de website LiL.nl. Vrolijk Pasen!

 
 
 
 
 
Eierset toren Dots & Stripes pt,
Bij het paasontbijt hoort natuurlijk een eitje. Geheel in stijl serveert u uw eieren in deze vrolijke eierdopjes. Elk eierdopje heeft een andere print en na gebruik kunt u de eierdopjes heel gemakkelijk weer opbergen in de bijgeleverde houder.

Eierset Dots & Stripes
Multi Colour - 4,5 x 4,5 cm

pt, | Prijs: € 13,50
HR Beeld: Afbeelding 1
HR Beeld 2: Afbeelding 2
Info op LiL.nl: Klik hier
Zout- of pepermolen Milly wit Joseph Joseph
Uw perfect gekookt eitje maakt u af met wat peper en zout. Deze zout- of pepermolen is daarmee de musthave voor het paasontbijt. Even aan de molen draaien en het peper of zout wordt gelijkmatig verdeeld over uw eitje. 

Zout- of pepermolen Milly
Wit - 5 x 13 cm

Joseph Joseph | Prijs: € 24,95
HR Beeld: Afbeelding 3
HR Sfeerbeeld: Afbeelding 4
Info op LiL.nl: Klik hier
Etagere 2-laags oranje Kitchen Trend
Uiteraard mag de etagère niet ontbreken tijdens het paasontbijt, zo ook dit exemplaar. Op deze etagère kunt u uw favoriete borden met lekkers kwijt. De praktische haak maakt optillen en verplaatsen net wat gemakkelijker. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Etagère 2-laags
Oranje - 46 x 18,5 cm

Kitchen Trend | Prijs: € 13,95
HR Beeld: Afbeelding 5
HR Beeld blauwe etagère: Afbeelding 6
Info op LiL.nl: Klik hier
Placemat Screen Roze Neonoranje pt,
Met deze placemat wordt uw paastafel nog mooier. Bovendien is het met de placemat helemaal niet erg om te knoeien, want hij is gemakkelijk schoon te maken. Leuk detail: De ontwerpster van de placemat is Mae Engelgeer. Ook verkrijgbaar in het grijs en mintgroen. 

Placemat Screen (set van 2)
Roze - 40 x 29 x 0,6 cm

pt, | Prijs: € 12,50
HR Beeld: Afbeelding 7
HR Sfeerbeeld: Afbeelding 8
Info op LiL.nl: Klik hier
Ontbijten met Solis
Waterkoker Tea Maker Prestige Solis
Zo luxe heeft u nog nooit thee gezet! De waterkoker is voorzien van 5 theeprogramma's met keuze uit 3 theesterktes. Wilt u nog een kopje thee? De Tea Maker is uitgerust met een warmhoudfunctie, zodat u extra lang van uw perfect gezette thee kunt genieten.

Waterkoker Tea Maker Prestige
Zilver - 16,5 x 21 x 25,5 cm 

Solis | Prijs: € 249
HR Beeld: Afbeelding 10
HR Sfeerbeeld: Afbeelding 11
Info op LiL.nl: Klik hier
Broodplank marmer hout HK Living
Deze broodplank is ideaal voor voor het snijden van ovenbroodjes en croissants. Maar omdat het ook een stijlvol exemplaar is, kunt u er ook de broodjes op serveren. De plank is gemaakt van een combinatie van marmer en hout. 

Broodplank Marmer Hout
Wit - 42 x 20 x 2 cm

HK Living | Prijs: € 44,95
HR Beeld: Afbeelding 12
HR Sfeerbeeld: Afbeelding 13
Info op LiL.nl: Klik hier
Thermomokken New Norm Menu set van 4
Met deze thermomokken drinkt u uw thee volledig in stijl. De verfstrepen zorgen voor een speelse touch en de kleuren zijn helemaal van nu. Extra fijn: thee of koffie blijft in deze mokken nog langer warm. D'as pas echt genieten tijdens het paasontbijt!

Thermomokken New Norm (set van 4)
Wit - 8 x 9 cm

Menu | Prijs: € 55
HR Beeld: Afbeelding 13
HR Beeld Sfeerbeeld: Afbeelding 14
Info op LiL.nl: Klik hier
Eierkoker 827 Solis
Gaat u voor een hardgekookt of een zachtgekookt eitje? Met deze eierkoker maakt u heel gemakkelijk uw favoriete ei. En zijn de paasdagen voorbij? Dan kunt u deze eierkoker ook gebruiken voor het stomen van groente. 

Eierkoker Egg Boiler & More
Zilver - 16,5 x 16 cm

Solis | Prijs: € 49
HR Beeld: Afbeelding 15
HR Beeld Sfeerbeeld: Afbeelding 16
Info op LiL.nl: Klik hier
 

Volg LiL.nl op Facebook, Twitter en Pinterest:
  

Noot voor de redactie:
Als u op de link klikt van het HR beeldmateriaal kunt u de foto direct in hoge resolutie downloaden. Bij naamsvermelding van de site gelieve LiL.nl te plaatsen. Hoofdletter L, kleine letter i, Hoofdletter L. De website is zo herkenbaarder en het leest gemakkelijker, bij voorbaat dank.

Voor meer informatie over de fabrikanten, producten of LiL.nl:
T.a.v. Cherrelle Roquas
marketing@LiL.nl

LiL.nl 
Vredeweg 46
1505 HH Zaandam
075-6154717

Graag ontvangen wij een bewijsexemplaar op bovenstaand adres.

LiL.nl, de meest persoonlijke woonwebwinkel:
LiL.nl heeft ruim 280 merken en 185.000 artikelen direct uit voorraad leverbaar. Plaats uw bestelling op werkdagen voor 22.30 uur en u heeft uw producten de volgende dag al in huis. Bovendien hoeft u bij een bestelling boven de 20 euro geen verzendkosten te betalen. Zelfs (tuin)stoelen, tafels, matrassen en tapijten leveren wij gratis. Een unieke service in Nederland.

Boeken van LiL.nl
Op LiL.nl vindt u ook ruim 180.000 nieuwe boeken die direct uit voorraad leverbaar zijn. Literatuur, kookboeken, schoolboeken, tuinboeken, thrillers of fantasy? U kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. Bestelt u op werkdagen voor 23.00 uur? Dan heeft u uw boek de volgende dag al in huis.

LiL.nl heeft inmiddels ruim 30 webwinkels waaronder:
www.LiL.nl | www.AccentOpWonen.nl | www.TuinstoelenvanLiL.nl 
www.StoelenvanLiL.nl | www.BoekenvanLiL.nl | www.LampenvanLiL.nl

Copyright © 2014 LiL.nl BV, All rights reserved.
Ingeschreven op onze perslijst

Our mailing address is:
LiL.nl BV
Vredeweg 46
Zaandam, Noord Holland 1505HH
Netherlands