LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Persbericht: Tijd voor cadeaus met Present Time!

Persbericht: Tijd voor cadeaus met Present Time!
Persbericht LiL.nl: Tijd voor cadeaus met Present Time!
Open deze mail in uw browser
Tijd voor cadeaus met Present Time!
Bekijk de gehele collectie van Present Time - pt,
Nieuwe collectie Present Time
Of het nu voor jezelf is of voor een ander: het geven van cadeaus is altijd leuk. Zo ook met de nieuwe producten van Present Time. Door hun vrolijke kleuren bent u met de producten helemaal klaar voor de zomer. Niet alleen bevat de collectie veel nieuwe producten voor binnen, ook aan de aankleding van uw tuin of balkon is gedacht. Bovendien zijn de producten van Present Time betaalbaar, zodat u uzelf best een keer extra kunt trakteren. De hele collectie van Present Time bekijken? Ga naar LiL.nl en bewonder de gehele Present Time-collectie

 
 
 
 
 
Water tap Macy Ombre 3 liter pt,
Deze watertap is ideaal bij mooi weer en zal niet misstaan op een zomers feest. U vult 'm namelijk heel gemakkelijk met uw favoriete drank. Met wat ijsblokjes en schijfjes citroen erbij kan uw zomer niet meer stuk. De watertap is ook verkrijgbaar in een groter formaat.

Watertap Macy 
Blauw - 20 x 16 cm

pt, | Prijs: € 24,95
HR Beeld: Afbeelding 1
HR Sfeerbeeld: Afbeelding 2
Info op LiL.nl: Klik hier
Schaaltjes Sorbet Pop Multi Colour set van 6 pt,
Bij deze schaaltjes aan kleur geen gebrek. De vrolijke kleuren maken elke zomers gedekte tafel compleet. En bij geen gebruik staan ze prachtig opgestapeld op de keukenplank. De schaaltjes worden geleverd per set van 6. 

Schaaltjes Sorbet Pop
Multi Colour - Set van 6

pt, | Prijs: € 41,70
HR Beeld: Afbeelding 3
HR Sfeerbeeld: Afbeelding 4
Info op LiL.nl: Klik hier
Snijplank Dip-It groen pt,
Door de mintgroene toevoeging is deze snijplank helemaal van nu. Bovendien is de snijplank ook nog eens multifunctioneel. Zo kunt u de plank gebruiken voor het snijden van warme broodjes, maar kunt u er ook uw zelfgemaakte hapjes op serveren. 

Snijplank Dip-It
Groen - 38 x 28 x 1,9 cm

pt, | Prijs: € 29,95
HR Beeld: Afbeelding 5
HR Sfeerbeeld: Afbeelding 6
Info op LiL.nl: Klik hier
Keukengerei Dip-It Multi Colour set van 6 pt,
Met deze keukengereiset bent u in een keer klaar, want voor elk gerecht is er een andere spatel. Verstop de set niet in de keukenla, maar hang ze op in de keuken. De vrolijk gekleurde handvatten maken de set helemaal af!

Keukengerei Dip-It 
Multi Colour - 29,5 cm

pt, | Prijs: € 29,70
HR Beeld: Afbeelding 7
HR Sfeerbeeld: Afbeelding 8
Info op LiL.nl: Klik hier
Nieuwe producten Present Time op LiL.nl
Fotolijsten set Aztec set van 4 pt,
De combinatie van de leuke quotes en hippe prints maken de fotolijstjes tot perfecte cadeaus. Uiteraard kunt u ook uzelf verrassen. De fotolijsten worden per set van 4 geleverd en zijn zowel los als gezamenlijk erg mooi. 

Fotolijsten Aztec
Pastelkleuren - 13 x 18 cm (afm. foto)

pt, | Prijs: € 39,80
HR Beeld: Afbeelding 10
HR Sfeerbeeld: Afbeelding 11
Info op LiL.nl: Klik hier
Kruk inklapbaar geel pt,
Verwacht u visite? Dit krukje is dan ideaal, want u pakt het krukje er zo bij. Doordat het inklapbaar is, kunt u 'm bij geen gebruik naast de kast zetten. Of met een vaas met bloemen erop. Ook fijn: het krukje is verkrijgbaar in vele kleuren en ontzettend betaalbaar.

Inklapbaar krukje
Geel - 30 x 46 cm

pt, | Prijs: € 17,95
HR Beeld: Afbeelding 12
HR Sfeerbeeld: Afbeelding 13
Info op LiL.nl: Klik hier
Vaas Big Handle geel pt,
Maak van uw bos bloemen een nog groter feest en zet ze in deze gele vaas. Met zijn unieke vorm en praktisch handvat is deze vaas een aanrader voor de zomer, zowel met als zonder bloemen. De vaas is ook verkrijgbaar in het wit.

Vaas Big Handle
Geel - 23,5 x 21 cm

pt, | Prijs: € 44,95
HR Beeld: Afbeelding 13
HR Beeld Sfeerbeeld: Afbeelding 14
Info op LiL.nl: Klik hier
Kandelaars Woody Warm set van 4 pt,
Mooi zijn ze, hè? Deze houten kandelaren zijn samen net zo leuk als apart. Dat ze niet helemaal symmetrisch zijn, maken ze juist extra leuk. Liever een andere kleur? De kandelaren zijn ook verkrijgbaar in blauwtinten.

Kandelaars Woody
Multi Colour - 16 x 7 cm

pt, | Prijs: € 49,95
HR Beeld: Afbeelding 15
HR Beeld Sfeerbeeld: Afbeelding 16
Info op LiL.nl: Klik hier
 

Volg LiL.nl op Facebook, Twitter en Pinterest:
  

Noot voor de redactie:
Als u op de link klikt van het HR beeldmateriaal kunt u de foto direct in hoge resolutie downloaden. Bij naamsvermelding van de site gelieve LiL.nl te plaatsen. Hoofdletter L, kleine letter i, Hoofdletter L. De website is zo herkenbaarder en het leest gemakkelijker, bij voorbaat dank.

Voor meer informatie over de fabrikanten, producten of LiL.nl:
T.a.v. Cherrelle Roquas
marketing@LiL.nl

LiL.nl 
Vredeweg 46
1505 HH Zaandam
075-6154717

Graag ontvangen wij een bewijsexemplaar op bovenstaand adres.

LiL.nl, de meest persoonlijke woonwebwinkel:
LiL.nl heeft ruim 280 merken en 185.000 artikelen direct uit voorraad leverbaar. Plaats uw bestelling op werkdagen voor 22.30 uur en u heeft uw producten de volgende dag al in huis. Bovendien hoeft u bij een bestelling boven de 20 euro geen verzendkosten te betalen. Zelfs (tuin)stoelen, tafels, matrassen en tapijten leveren wij gratis. Een unieke service in Nederland.

Boeken van LiL.nl
Op LiL.nl vindt u ook ruim 180.000 nieuwe boeken die direct uit voorraad leverbaar zijn. Literatuur, kookboeken, schoolboeken, tuinboeken, thrillers of fantasy? U kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. Bestelt u op werkdagen voor 23.00 uur? Dan heeft u uw boek de volgende dag al in huis.

LiL.nl heeft inmiddels ruim 30 webwinkels waaronder:
www.LiL.nl | www.AccentOpWonen.nl | www.TuinstoelenvanLiL.nl 
www.StoelenvanLiL.nl | www.BoekenvanLiL.nl | www.LampenvanLiL.nl

Copyright © 2014 LiL.nl BV, All rights reserved.
Ingeschreven op onze perslijst

Our mailing address is:
LiL.nl BV
Vredeweg 46
Zaandam, Noord Holland 1505HH
Netherlands