LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Persbericht: Trots op mijn grote broer!

Persbericht: Trots op mijn grote broer!
Persbericht LiL.nl: Trots op mijn grote broer!
Open deze mail in uw browser
Trots op mijn grote broer!
Bekijk de gehele collectie van Storebror
Nieuw op LiL.nl: Storebror
Nieuw op LiL.nl: Storebror. De naam zegt het al: deze collectie is ontzettend stoer. Storebror wordt uitgesproken als stoerebroer en storebror betekent in het Zweeds grote broer. Met deze grote broer willen wij wel ons huis inrichten! De collectie zit vol met vrolijke kleuren, mooie materialen en Scandinavische elementen. Bovendien zijn de vloerkleden 100% duurzaam, dus helemaal van nu. Bekijk snel op LiL.nl de gehele collectie van Storebror voor nog meer inspiratie.

 
 
 
 
 
Vloerkleed Farger Multi Colour Storebror
Voor nog geen €22 is dit een prachtig vloerkleed voor in huis. Door de verschillende stroken gekleurd katoen is het met dit vloerkleed zeker niet saai op de vloer. Kortom: een aanrader voor het hele huis!

Vloerkleed Farger 
Multi-colour - 90 x 175 cm

Storebror | Prijs: € 21,95
HR Beeld: Afbeelding 1
HR Sfeerbeeld: Afbeelding 2
Info op LiL.nl: Klik hier
Kussen Farger Multi Colour Storebror
Liggend op de bank, het bed of een stoel zorgt dit kussen voor een waar spektakel. Met zijn vele kleuren matcht dit kussen altijd bij uw interieur. Ook mooi: de achterkant van het kussen is blauw canvas. 

Kussen Farger
Multi-colour - 40 x 100 cm

Storebror | Prijs: € 39,95
HR Beeld: Afbeelding 3
HR Sfeerbeeld: Afbeelding 4
Info op LiL.nl: Klik hier
Nieuw op LiL.nl: Storebror
Kruk Pall wit Storebror
Met deze kruk Pall kunt u alle kanten op: ga erop zitten, leg er tijdschriften op of plaats het krukje in de slaapkamer met een tafellamp erop. De witte accenten zorgen voor een speelse look. Liever een andere kleur? Dit krukje is in vijf kleurvarianten verkrijgbaar. 

Kruk Pall
Wit - H: 43 cm

Storebror | Prijs: € 50,75
HR Beeld: Afbeelding 5
HR Sfeerbeeld: Afbeelding 6
Info op LiL.nl: Klik hier
Kast Skap wit Storebror
Op zoek naar een mooi én functioneel kastje? Dan is deze kast Skap een aanrader. Achter de schuifdeurtjes bergt u spullen op die u liever uit het zicht houdt en bovenop mag u pronken met woonaccessoires! 

Kast Skap
Wit - 80 x 85 x 30 cm

Storebror | Prijs: € 295
HR Beeld: Afbeelding 7
HR Sfeerbeeld: Afbeelding 8
Info op LiL.nl: Klik hier
Kandelaar 3-Ljus rood Storebror
Mix een vleugje vintage met een hippe kleur en prachtig materiaal. Het resultaat is deze kandelaar die overal in huis opvalt, zelfs zonder kaarsen. De kandelaar is ook verkrijgbaar in het wit en bruin. 

Kandelaar 3-Ljus
Rood - 22 x 40 cm

Storebror | Prijs: € 50,75
HR Beeld: Afbeelding 9
HR Sfeerbeeld: Afbeelding 10
Info op LiL.nl: Klik hier
Kist Lock hout Storebror
Tijd voor een opruimbeurt? Met deze kist op wielen komt u een heel eind. Ideaal voor het opbergen van speelgoed, plaids, kussens... tsja eigenlijk voor alles! Liever een andere kleur? De kist is er ook in het wit.

Kist Lock
Hout - 60 x 40 x 48,5 cm

Storebror | Prijs: € 100,50
HR Beeld: Afbeelding 11
HR Sfeerbeeld: Afbeelding 12
Info op LiL.nl: Klik hier
 

Volg LiL.nl op Facebook, Twitter en Pinterest:
  

Noot voor de redactie:
Als u op de link klikt van het HR beeldmateriaal kunt u de foto direct in hoge resolutie downloaden. Bij naamsvermelding van de site gelieve LiL.nl te plaatsen. Hoofdletter L, kleine letter i, Hoofdletter L. De website is zo herkenbaarder en het leest gemakkelijker, bij voorbaat dank.

Voor meer informatie over de fabrikanten, producten of LiL.nl:
T.a.v. Cherrelle Roquas
marketing@LiL.nl

LiL.nl 
Vredeweg 46
1505 HH Zaandam
075-6154717

Graag ontvangen wij een bewijsexemplaar op bovenstaand adres.

LiL.nl, de meest persoonlijke woonwebwinkel:
LiL.nl heeft ruim 280 merken en 185.000 artikelen direct uit voorraad leverbaar. Plaats uw bestelling op werkdagen voor 22.30 uur en u heeft uw producten de volgende dag al in huis. Bovendien hoeft u bij een bestelling boven de 20 euro geen verzendkosten te betalen. Zelfs (tuin)stoelen, tafels, matrassen en tapijten leveren wij gratis. Een unieke service in Nederland.

Boeken van LiL.nl
Op LiL.nl vindt u ook ruim 180.000 nieuwe boeken die direct uit voorraad leverbaar zijn. Literatuur, kookboeken, schoolboeken, tuinboeken, thrillers of fantasy? U kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. Bestelt u op werkdagen voor 23.00 uur? Dan heeft u uw boek de volgende dag al in huis.

LiL.nl heeft inmiddels ruim 30 webwinkels waaronder:
www.LiL.nl | www.AccentOpWonen.nl | www.TuinstoelenvanLiL.nl 
www.StoelenvanLiL.nl | www.BoekenvanLiL.nl | www.LampenvanLiL.nl

Copyright © 2014 LiL.nl BV, All rights reserved.
Ingeschreven op onze perslijst

Our mailing address is:
LiL.nl BV
Vredeweg 46
Zaandam, Noord Holland 1505HH
Netherlands