Filter producten op:

Ridge stoelen

Iedereen kent ze inmiddels wel, de Ridge Rib stoelen, de traditionele design klassiekers die alle modegrillen alsmaar weer weten te doorstaan. De Buisstoel Ridge Rib is dan ook geliefd bij iedereen! Op LiL.nl vindt u de klassieke design buisstoelen in een tal van verschillende kleuren.

De buisstoelen zijn ware klassiekers en in menig interieur terug te vinden. Kleinere bedrijven begonnen wat te experimenteren met het buigen van metalen buizen. Hieruit ontstond het frame voor de klassieke buisstoel. Zwevend zitten, de achterpootloze stoel, dat was het idee van de klassieke nu zeer populaire buisstoel. De ontwerper van de eerste buisstoel noemde het dan ook een echte zitmachine. Het comfort van de stoel was een belangrijke factor, maar ook het design en de vormgeving mogen niet worden vergeten!

De Ridge Rib stoelen op LiL.nl zijn goede stoelen met een tijdloos design. Een Ridge Rib stoel gaat jarenlang mee en is naast de goede kwaliteit verkrijgbaar in een heleboel verschillende kleuren. U kunt hier al terecht voor een blauwe stoel of gaat u toch liever voor een grijze Ridge Rib stoel, geen probleem want ook die vindt u hier.

De buisstoelen in deze categorie op LiL.nl van het Nederlandse merk Zuiver zijn bekleed met ribfluweel en hier al verkrijgbaar in een heleboel verschillende moderne en vrolijke kleuren. Combineren en mixen van kleuren, het mag allemaal met deze populaire buisstoel Ridge Rib van Zuiver. En naast dat deze moderne buisstoel prima geschikt is als eetkamerstoel kan de stoel ook goed gebruikt worden als vergaderstoel of als comfortabele stoel om heerlijk op te zitten tijdens het werken of studeren thuis of op kantoor.