Filter producten op:

Salontafels

Een woonkamer is pas compleet als er een mooie salontafel in te bewonderen is. Niet alleen omdat deze voor een bepaalde sfeer zorgt maar ook om hapjes, drankjes, tijdschriften en afstandsbedieningen op kwijt te kunnen!  Bij LiL.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan salontafels, met onze diverse collectie bent u verzekerd van een salontafel die past bij uw interieur.

Met meer dan 500 verschillende salontafels is de keuze bij LiL.nl reuze! Van de unieke designs van het Spaanse La Forma tot de industrieel geïnspireerde exemplaren van By-Boo. Op zoek naar een klassieke salontafel, dan vindt u zeker wat u zoekt bij HSM. One of a kind exemplaren zijn te vinden bij Kare Design.   

Salontafels maken uw zithoek af en bieden extra gezelligheid in de woonkamer. Sterker nog, u kunt bijna niet zonder salontafel. Sommige mensen eten regelmatig op de bank. Anderen gaan na het eten lekker met een drankje in de zithoek zitten. Hoe dan ook is er altijd wel iets wat u op dat moment graag even wilt neerzetten of neerleggen. Van een vaas met bloemen tot een kop thee. Met een salontafel kunt u jarenlang doen als u hem goed onderhoudt. Dus niet met de voeten op tafel. Of toch lekker wel? Drink gezellig een wijntje met uw geliefde, of laat uw kinderen aan de salontafel snoepen van een boterhammetje. Waar een salontafel wel niet goed voor is!