Schommelpaard - Autoband - Esschert Design

Ons systeem heeft een speciale aanbieding gevonden.

Aanbiedingsprijs 67,60

Merk:
Esschert Design
Model:
Paard
Materiaal:
Rubber/Touw
Afmetingen:
84.5 x 16 x 104 cm

Ons systeem heeft een speciale aanbieding gevonden.

Aanbiedingsprijs 67,60

82,75

Dit product is momenteel niet leverbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer het artikel op voorraad is.

Meer dan 10 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Schommelpaard - Autoband - Esschert Design

  • Unieke schommel voor kinderen
  • Deze stoere paardenschommel is gemaakt van een gerecyclede rubberen band
  • Lengte touw instelbaar (maximaal 1,8 meter)
  • Stevig en robuust
  • Rubber kan gaan ruiken in de zon

Welk kind wil een schommel als deze van Esschert Design nu niet? Deze schommel is gemaakt voor stoere kinderen die niet bang zijn om een beetje vuil te worden. De stoere schommel van Esschert Design is gemaakt van rubber en kan opgehangen worden in iedere tuin of aan elke boomhut voor eindeloos schommelplezier! 

Hop, hop, hop, paardje in galop! Over hek en sloten henen, maar voorzichtig, breek geen benen. Hop, hop, hop, hop, hop paardje in galop! In geen enkele tuin mag een schommel ontbreken. Deze stoere paardenschommel is gemaakt van een gerecyclede rubberen band. Het materiaal zorgt voor een fijn zitvlak en biedt zodoende uren aan schommelplezier. Met het opvallende rode touw kan de schommel overal in de tuin worden opgehangen.

• lengte touw instelbaar (maximaal 1,8 meter)

Kenmerken Schommelpaard - Autoband - Esschert Design

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Rubber/Touw
Kleur:
Zwart
Style:
Schommelpaard - Autoband
Model:
Paard
Productnummer:
354313
Categorie:
Schommels
Afmeting:
84.5 x 16 x 104 cm
Gewicht:
11.02 Kg

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Schommelpaard - Autoband - Esschert Design? Contact opnemen

Merk Esschert Design

Esschert Design ontwerpt en ontwikkelt speciaal accessoires en cadeaus voor in de tuin. De tuinspullen van Esschert Design zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook nog eens leuk om uzelf cadeau te doen. De Esschert Design tuinspullen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw tuin. Van oppottafels tot etagères tot prachtige vuurkorven, Esschert Design is het perfecte merk voor alle tuinliefhebbers met groene vingers! Merk Esschert Design Bevestigen Prijs.

De Esschert Design artikelen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw huis of  tuin. Van oppottafels, etagères tot prachtige vuurkorven. Esschert Design is het perfecte merk voor alle liefhebbers van een sfeervolle woning tegen een schappelijke prijs.

Esschert Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen van collecties gerelateerd aan tuinieren en natuur. Esschert Design is leidende  in de branche die focust op bijvoorbeeld wilde vogels en dieren, outdoor haarden, kindertuinieren en werken in de tuin. Al producten van Esschert Design zijn ontworpen door onze ontwerpstudio met Europese ontwerpers.

Los van alleen functionaliteit zijn collecties van Esschert Design vaak aantrekkelijk om te geven doordat ze verrassend, innovatief en decoratief zijn.