Spiegel Rond 61cm - Hub - Umbra

Merk:
Umbra

Op voorraad. Bestel voor 22:00 uur, Dinsdag in huis.

109,00

Meer dan 10 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Spiegel Rond 61cm - Hub - Umbra

Een ronde spiegel met een onverwacht designelement, een rubberen rand. De Hub 24inch/61 centimer spiegel is de perfecte spiegel voor bijvoorbeeld de hal of badkamer. De rubberen rand maakt het duurzamer dan de gemiddelde spiegel en geeft het een moderne, geïndustrialiseerde uitstraling.

Kenmerken Spiegel Rond 61cm - Hub - Umbra

Merk:
Umbra
Kleur:
Zwart
Breedte:
61 cm
Lengte:
61 cm

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Spiegel Rond 61cm - Hub - Umbra? Contact opnemen

Merk Umbra

Umbra Collectie

Design is onze ziel. Origineel ontwerp is de core-business van Umbra's filosofie. Het is hoe het merk continuïteit en een langdurige relatie met de klant onderhoud. Het Umbra team heeft een frisse collectie vol met dynamische ontwerpen die unieke oplossingen bieden en alledaags gemak vergroten. Het uit Toronto afkomstige homeware design bedrijf Umbra, afgeleid van het Latijnse woord voor kernschaduw, werd 37 jaar geleden opgericht. Toen zette jeugdvrienden Paul Rowan en Les Mandelbaum een “decoratie” probleem om in een innovatief product.

Vandaag de dag bestaat de collectie van Umbra uit meubels, wandhaken, foto en wand display, kapstokken, wc-accessoires, gordijnstaven, badkamer accessoires, keuken items, juwelen display en afvalbakken.  

Umbra online bij LiL.nl

Op onze website lil.nl vind je een uitgebreid aanbod van de Umbra collectie. Klik hier voor het hele overzicht. Bij lil.nl hebben we een ruime voorraad en kunnen de producten vaak snel en kosteloos bij jou thuis of op kantoor afleveren!