Fietshelmen

Filters
Merk
Categorie
Prijs
Levertijd
Model
Sale

 • Best verkocht
  -46%
  Fietshelm Adult - Vrouw - M - Basic - Fietshelm Adult - Vrouw - M - Basic
  12,95
  23.99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Basic Categorie: Fietshelm Adult - Vrouw - M - Basic Fietshelm Adult - Vrouw - M - Basic //cdn.lil.nl/upload/22/products/220845/th2/fietshelm-adult---vrouw---m---basic[0].jpg Te koop voor 12,95. in_stock

  Stap nu veilig op de fiets met deze effen zilveren helm ! Voor vrouwen. De helm is verstelbaar, heeft luchtopeningen en een veilig sluitingssysteem. Maat M, 56–58 cm. Niet alleen een hele veilige helm, die er voor zorgt dat je met een goed gevoel op de fiets stapt, maar het ziet er ook nog allemaal goed uit! 

  LAS Galaxy fietshelm wit maat S - LAS Galaxy fietshelm wit maat S
  165,-
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Galaxy fietshelm wit maat S LAS Galaxy fietshelm wit maat S //cdn.lil.nl/upload/22/products/432231/th2/las-galaxy-fietshelm-wit-maat-s[0].jpg Te koop voor 165,00. in_stock De compacte lichte helm is perfect voor dames. De Galaxy is Aerodynamisch en door de 26 ventilatieopeningen blijft u hoofd koel. Deze gaten zijn voor zien van een binnenstuk, die er voor zorgt dat er geen insecten in komen. Door een magnetische clip is de kinbescherming makelijk te sluiten en te openen. De tas wordt geleverd met een beschermhoes.
  LAS Galaxy fietshelm wit maat L - LAS Galaxy fietshelm wit maat L
  165,-
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Galaxy fietshelm wit maat L LAS Galaxy fietshelm wit maat L //cdn.lil.nl/upload/22/products/432232/th2/las-galaxy-fietshelm-wit-maat-l[0].jpg Te koop voor 165,00. in_stock De compacte lichte helm is perfect voor dames. De Galaxy is Aerodynamisch en door de 26 ventilatieopeningen blijft u hoofd koel. Deze gaten zijn voor zien van een binnenstuk, die er voor zorgt dat er geen insecten in komen. Door een magnetische clip is de kinbescherming makelijk te sluiten en te openen. De tas wordt geleverd met een beschermhoes.
  LAS Galaxy fietshelm zwart maat S - LAS Galaxy fietshelm zwart maat S
  165,-
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Galaxy fietshelm zwart maat S LAS Galaxy fietshelm zwart maat S //cdn.lil.nl/upload/22/products/432233/th2/las-galaxy-fietshelm-zwart-maat-s[0].jpg Te koop voor 165,00. in_stock De compacte lichte helm is perfect voor dames. De Galaxy is Aerodynamisch en door de 26 ventilatieopeningen blijft u hoofd koel. Deze gaten zijn voor zien van een binnenstuk, die er voor zorgt dat er geen insecten in komen. Door een magnetische clip is de kinbescherming makelijk te sluiten en te openen. De tas wordt geleverd met een beschermhoes.
  LAS Galaxy fietshelm zwart maat L - LAS Galaxy fietshelm zwart maat L
  165,-
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Galaxy fietshelm zwart maat L LAS Galaxy fietshelm zwart maat L //cdn.lil.nl/upload/22/products/432234/th2/las-galaxy-fietshelm-zwart-maat-l[0].jpg Te koop voor 165,00. in_stock De compacte lichte helm is perfect voor dames. De Galaxy is Aerodynamisch en door de 26 ventilatieopeningen blijft u hoofd koel. Deze gaten zijn voor zien van een binnenstuk, die er voor zorgt dat er geen insecten in komen. Door een magnetische clip is de kinbescherming makelijk te sluiten en te openen. De tas wordt geleverd met een beschermhoes.
  LAS Galaxy fietshelm wit/rood maat S - LAS Galaxy fietshelm wit/rood maat S
  135,-
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Galaxy fietshelm wit/rood maat S LAS Galaxy fietshelm wit/rood maat S //cdn.lil.nl/upload/22/products/432235/th2/las-galaxy-fietshelm-wit-rood-maat-s[0].jpg Te koop voor 135,00. in_stock De compacte lichte helm is perfect voor dames. De Galaxy is Aerodynamisch en door de 26 ventilatieopeningen blijft u hoofd koel. Deze gaten zijn voor zien van een binnenstuk, die er voor zorgt dat er geen insecten in komen. Door een magnetische clip is de kinbescherming makelijk te sluiten en te openen. De tas wordt geleverd met een beschermhoes.
  LAS Galaxy fietshelm wit/rood maat L - LAS Galaxy fietshelm wit/rood maat L
  135,-
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Galaxy fietshelm wit/rood maat L LAS Galaxy fietshelm wit/rood maat L //cdn.lil.nl/upload/22/products/432236/th2/las-galaxy-fietshelm-wit-rood-maat-l[0].jpg Te koop voor 135,00. in_stock De compacte lichte helm is perfect voor dames. De Galaxy is Aerodynamisch en door de 26 ventilatieopeningen blijft u hoofd koel. Deze gaten zijn voor zien van een binnenstuk, die er voor zorgt dat er geen insecten in komen. Door een magnetische clip is de kinbescherming makelijk te sluiten en te openen. De tas wordt geleverd met een beschermhoes.
 • Best verkocht
  LAS Istrion fietshelm zilver/blauw ONE SIZE - LAS Istrion fietshelm zilver/blauw ONE SIZE
  107,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Istrion fietshelm zilver/blauw ONE SIZE LAS Istrion fietshelm zilver/blauw ONE SIZE //cdn.lil.nl/upload/22/products/432237/th2/las-istrion-fietshelm-zilver-blauw-one-size[0].jpg Te koop voor 107,50. in_stock De LAS Istrion is een flexibele helm die alle kwaliteiten van een LAS helm bezit. Zo heeft de helm een goede pas vorm, van hoge kwaliteit en erg comfortabel. Deze helm heeft een vorm die past op de meeste hoofden.
  LAS Istrion fietshelm zilver/antraciet ONE SIZE - LAS Istrion fietshelm zilver/antraciet ONE SIZE
  107,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Istrion fietshelm zilver/antraciet ONE SIZE LAS Istrion fietshelm zilver/antraciet ONE SIZE //cdn.lil.nl/upload/22/products/432238/th2/las-istrion-fietshelm-zilver-antraciet-one-size[0].jpg Te koop voor 107,50. in_stock De LAS Istrion is een flexibele helm die alle kwaliteiten van een LAS helm bezit. Zo heeft de helm een goede pas vorm, van hoge kwaliteit en erg comfortabel. Deze helm heeft een vorm die past op de meeste hoofden.
  LAS Anubi fietshelm wit maat S - LAS Anubi fietshelm wit maat S
  146,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Anubi fietshelm wit maat S LAS Anubi fietshelm wit maat S //cdn.lil.nl/upload/22/products/432239/th2/las-anubi-fietshelm-wit-maat-s[0].jpg Te koop voor 146,50. in_stock Deze helm van LAS is voorzien van het 'Fin"technologie. Deze constructie zorgt voor meer veiligheid bij een val. Door de 25 ventilatieopeningen is deze helm zeer goed geventileerd. De helm wordt geleverd met een beschermhoes.
  LAS Anubi fietshelm wit maat L - LAS Anubi fietshelm wit maat L
  146,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Anubi fietshelm wit maat L LAS Anubi fietshelm wit maat L //cdn.lil.nl/upload/22/products/432240/th2/las-anubi-fietshelm-wit-maat-l[0].jpg Te koop voor 146,50. in_stock Deze helm van LAS is voorzien van het 'Fin"technologie. Deze constructie zorgt voor meer veiligheid bij een val. Door de 25 ventilatieopeningen is deze helm zeer goed geventileerd. De helm wordt geleverd met een beschermhoes.
  LAS Anubi fietshelm blauw/wit/zilver maat S - LAS Anubi fietshelm blauw/wit/zilver maat S
  146,50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Las Categorie: LAS Anubi fietshelm blauw/wit/zilver maat S LAS Anubi fietshelm blauw/wit/zilver maat S //cdn.lil.nl/upload/22/products/432241/th2/las-anubi-fietshelm-blauw-wit-zilver-maat-s[0].jpg Te koop voor 146,50. in_stock Deze helm van LAS is voorzien van het 'Fin"technologie. Deze constructie zorgt voor meer veiligheid bij een val. Door de 25 ventilatieopeningen is deze helm zeer goed geventileerd. De helm wordt geleverd met een beschermhoes.
  LAS Anubi fietshelm blauw/wit/zilver maat L - LAS Anubi fietshelm blauw/wit/zilver maat L
  146,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Anubi fietshelm blauw/wit/zilver maat L LAS Anubi fietshelm blauw/wit/zilver maat L //cdn.lil.nl/upload/22/products/432242/th2/las-anubi-fietshelm-blauw-wit-zilver-maat-l[0].jpg Te koop voor 146,50. in_stock Deze helm van LAS is voorzien van het 'Fin"technologie. Deze constructie zorgt voor meer veiligheid bij een val. Door de 25 ventilatieopeningen is deze helm zeer goed geventileerd. De helm wordt geleverd met een beschermhoes.
  LAS Anubi fietshelm wit/zilver/zwart maat S - LAS Anubi fietshelm wit/zilver/zwart maat S
  146,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Anubi fietshelm wit/zilver/zwart maat S LAS Anubi fietshelm wit/zilver/zwart maat S //cdn.lil.nl/upload/22/products/432243/th2/las-anubi-fietshelm-wit-zilver-zwart-maat-s[0].jpg Te koop voor 146,50. in_stock Deze helm van LAS is voorzien van het 'Fin"technologie. Deze constructie zorgt voor meer veiligheid bij een val. Door de 25 ventilatieopeningen is deze helm zeer goed geventileerd. De helm wordt geleverd met een beschermhoes.
  LAS Anubi fietshelm wit/zilver/zwart maat L - LAS Anubi fietshelm wit/zilver/zwart maat L
  146,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Anubi fietshelm wit/zilver/zwart maat L LAS Anubi fietshelm wit/zilver/zwart maat L //cdn.lil.nl/upload/22/products/432244/th2/las-anubi-fietshelm-wit-zilver-zwart-maat-l[0].jpg Te koop voor 146,50. in_stock Deze helm van LAS is voorzien van het 'Fin"technologie. Deze constructie zorgt voor meer veiligheid bij een val. Door de 25 ventilatieopeningen is deze helm zeer goed geventileerd. De helm wordt geleverd met een beschermhoes.
  LAS Kripton fietshelm zwart/wit/blauw ONE SIZE - LAS Kripton fietshelm zwart/wit/blauw ONE SIZE
  84,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Kripton fietshelm zwart/wit/blauw ONE SIZE LAS Kripton fietshelm zwart/wit/blauw ONE SIZE //cdn.lil.nl/upload/22/products/432245/th2/las-kripton-fietshelm-zwart-wit-blauw-one-size[0].jpg Te koop voor 84,50. in_stock De LAS Kripton is een compacte en comfortabele helm. De fietshelm heeft 20 ventilatieopeningen die een beschermende laag hebben tegen insecten. De helm wordt geleverd inclusief een beschermhoes
  LAS Kripton fietshelm wit ONE SIZE - LAS Kripton fietshelm wit ONE SIZE
  84,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Kripton fietshelm wit ONE SIZE LAS Kripton fietshelm wit ONE SIZE //cdn.lil.nl/upload/22/products/432246/th2/las-kripton-fietshelm-wit-one-size[0].jpg Te koop voor 84,50. in_stock De LAS Kripton is een compacte en comfortabele helm. De fietshelm heeft 20 ventilatieopeningen die een beschermende laag hebben tegen insecten. De helm wordt geleverd inclusief een beschermhoes
  LAS Kripton fietshelm zwart ONE SIZE - LAS Kripton fietshelm zwart ONE SIZE
  84,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Kripton fietshelm zwart ONE SIZE LAS Kripton fietshelm zwart ONE SIZE //cdn.lil.nl/upload/22/products/432247/th2/las-kripton-fietshelm-zwart-one-size[0].jpg Te koop voor 84,50. in_stock De LAS Kripton is een compacte en comfortabele helm. De fietshelm heeft 20 ventilatieopeningen die een beschermende laag hebben tegen insecten. De helm wordt geleverd inclusief een beschermhoes
  LAS Squalo fietshelm zwart/zilver maat S - LAS Squalo fietshelm zwart/zilver maat S
  107,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Squalo fietshelm zwart/zilver maat S LAS Squalo fietshelm zwart/zilver maat S //cdn.lil.nl/upload/22/products/432248/th2/las-squalo-fietshelm-zwart-zilver-maat-s[0].jpg Te koop voor 107,50. in_stock De 100% Italiaanse Squalo is de bekendste fietshelm van LAS. Hij is zo bekend geworden door de comfortable vorm. Door 29 ventilatieopeningen is de helm goed ventilerend. De helm wordt geleverd inclusief beschermhoes
  LAS Squalo fietshelm zwart/zilver maat L - LAS Squalo fietshelm zwart/zilver maat L
  107,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Squalo fietshelm zwart/zilver maat L LAS Squalo fietshelm zwart/zilver maat L //cdn.lil.nl/upload/22/products/432249/th2/las-squalo-fietshelm-zwart-zilver-maat-l[0].jpg Te koop voor 107,50. in_stock De 100% Italiaanse Squalo is de bekendste fietshelm van LAS. Hij is zo bekend geworden door de comfortable vorm. Door 29 ventilatieopeningen is de helm goed ventilerend. De helm wordt geleverd inclusief beschermhoes
  LAS Squalo fietshelm zwart/rood maat S - LAS Squalo fietshelm zwart/rood maat S
  107,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Squalo fietshelm zwart/rood maat S LAS Squalo fietshelm zwart/rood maat S //cdn.lil.nl/upload/22/products/432250/th2/las-squalo-fietshelm-zwart-rood-maat-s[0].jpg Te koop voor 107,50. in_stock De 100% Italiaanse Squalo is de bekendste fietshelm van LAS. Hij is zo bekend geworden door de comfortable vorm. Door 29 ventilatieopeningen is de helm goed ventilerend. De helm wordt geleverd inclusief beschermhoes
  LAS Squalo fietshelm zwart/rood maat L - LAS Squalo fietshelm zwart/rood maat L
  107,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Squalo fietshelm zwart/rood maat L LAS Squalo fietshelm zwart/rood maat L //cdn.lil.nl/upload/22/products/432251/th2/las-squalo-fietshelm-zwart-rood-maat-l[0].jpg Te koop voor 107,50. in_stock De 100% Italiaanse Squalo is de bekendste fietshelm van LAS. Hij is zo bekend geworden door de comfortable vorm. Door 29 ventilatieopeningen is de helm goed ventilerend. De helm wordt geleverd inclusief beschermhoes
  LAS Squalo fietshelm zwart maat S - LAS Squalo fietshelm zwart maat S
  143,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Squalo fietshelm zwart maat S LAS Squalo fietshelm zwart maat S //cdn.lil.nl/upload/22/products/432252/th2/las-squalo-fietshelm-zwart-maat-s[0].jpg Te koop voor 143,50. in_stock De 100% Italiaanse Squalo is de bekendste fietshelm van LAS. Hij is zo bekend geworden door de comfortable vorm. Door 29 ventilatieopeningen is de helm goed ventilerend. De helm wordt geleverd inclusief beschermhoes
 • Best verkocht
  LAS Squalo fietshelm zwart maat L - LAS Squalo fietshelm zwart maat L
  143,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Squalo fietshelm zwart maat L LAS Squalo fietshelm zwart maat L //cdn.lil.nl/upload/22/products/432253/th2/las-squalo-fietshelm-zwart-maat-l[0].jpg Te koop voor 143,50. in_stock De 100% Italiaanse Squalo is de bekendste fietshelm van LAS. Hij is zo bekend geworden door de comfortable vorm. Door 29 ventilatieopeningen is de helm goed ventilerend. De helm wordt geleverd inclusief beschermhoes
  LAS Squalo fietshelm wit maat L - LAS Squalo fietshelm wit maat L
  143,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Squalo fietshelm wit maat L LAS Squalo fietshelm wit maat L //cdn.lil.nl/upload/22/products/432254/th2/las-squalo-fietshelm-wit-maat-l[0].jpg Te koop voor 143,50. in_stock De 100% Italiaanse Squalo is de bekendste fietshelm van LAS. Hij is zo bekend geworden door de comfortable vorm. Door 29 ventilatieopeningen is de helm goed ventilerend. De helm wordt geleverd inclusief beschermhoes
  LAS Victory fietshelm wit maat S - LAS Victory fietshelm wit maat S
  157,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Victory fietshelm wit maat S LAS Victory fietshelm wit maat S //cdn.lil.nl/upload/22/products/432255/th2/las-victory-fietshelm-wit-maat-s[0].jpg Te koop voor 157,50. in_stock Dit is de helm van kampioenen. De LAS Victory heeft een uitstekend Italiaans design en is ongelofelijk comfortabel. Met 25 ventilatieopeningen blijft uw hoofd lekker koel. De helm wordt geleverd met een beschermhoes
  LAS Victory fietshelm wit maat L - LAS Victory fietshelm wit maat L
  157,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Victory fietshelm wit maat L LAS Victory fietshelm wit maat L //cdn.lil.nl/upload/22/products/432256/th2/las-victory-fietshelm-wit-maat-l[0].jpg Te koop voor 157,50. in_stock Dit is de helm van kampioenen. De LAS Victory heeft een uitstekend Italiaans design en is ongelofelijk comfortabel. Met 25 ventilatieopeningen blijft uw hoofd lekker koel. De helm wordt geleverd met een beschermhoes
  LAS Victory fietshelm zwart/wit maat S - LAS Victory fietshelm zwart/wit maat S
  157,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Victory fietshelm zwart/wit maat S LAS Victory fietshelm zwart/wit maat S //cdn.lil.nl/upload/22/products/432257/th2/las-victory-fietshelm-zwart-wit-maat-s[0].jpg Te koop voor 157,50. in_stock Dit is de helm van kampioenen. De LAS Victory heeft een uitstekend Italiaans design en is ongelofelijk comfortabel. Met 25 ventilatieopeningen blijft uw hoofd lekker koel. De helm wordt geleverd met een beschermhoes
  LAS Victory fietshelm zwart/wit maat L - LAS Victory fietshelm zwart/wit maat L
  157,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Victory fietshelm zwart/wit maat L LAS Victory fietshelm zwart/wit maat L //cdn.lil.nl/upload/22/products/432258/th2/las-victory-fietshelm-zwart-wit-maat-l[0].jpg Te koop voor 157,50. in_stock Dit is de helm van kampioenen. De LAS Victory heeft een uitstekend Italiaans design en is ongelofelijk comfortabel. Met 25 ventilatieopeningen blijft uw hoofd lekker koel. De helm wordt geleverd met een beschermhoes
  LAS Victory fietshelm zwart/rood maat S - LAS Victory fietshelm zwart/rood maat S
  157,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Victory fietshelm zwart/rood maat S LAS Victory fietshelm zwart/rood maat S //cdn.lil.nl/upload/22/products/432259/th2/las-victory-fietshelm-zwart-rood-maat-s[0].jpg Te koop voor 157,50. in_stock Dit is de helm van kampioenen. De LAS Victory heeft een uitstekend Italiaans design en is ongelofelijk comfortabel. Met 25 ventilatieopeningen blijft uw hoofd lekker koel. De helm wordt geleverd met een beschermhoes
  LAS Victory fietshelm zwart/rood maat L - LAS Victory fietshelm zwart/rood maat L
  157,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Victory fietshelm zwart/rood maat L LAS Victory fietshelm zwart/rood maat L //cdn.lil.nl/upload/22/products/432260/th2/las-victory-fietshelm-zwart-rood-maat-l[0].jpg Te koop voor 157,50. in_stock Dit is de helm van kampioenen. De LAS Victory heeft een uitstekend Italiaans design en is ongelofelijk comfortabel. Met 25 ventilatieopeningen blijft uw hoofd lekker koel. De helm wordt geleverd met een beschermhoes
  Fietshelm - Urban Special M - Groen - Brooks - Fietshelm - Urban Special M - Groen - Brooks
  158,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Brooks Categorie: Fietshelm - Urban Special M - Groen - Brooks Fietshelm - Urban Special M - Groen - Brooks //cdn.lil.nl/upload/22/products/432264/th2/fietshelm---urban-special-m---groen---brooks[0].jpg Te koop voor 158,95. in_stock

  De Brooks helmen zijn geïnspireerd op de helmen van vroeger. Ze hebben de fraaie leren vintage look maar zijn gefabriceerd met de modernste technologie. De helmen kenmerken zich door comfort, veiligheid en een goede pasvorm dit dankzij het door Carrera ontwikkelde flexibele frame en elastische fitting. Wat de helmen speciaal maakt is dat ze opvouwbaar zijn. Ze zijn voorzien van een draaglint waardoor je de helm makkelijk mee kan nemen.    

  Maat M:  55 - 58 cm

  Maat L:   58 - 61 cm

  Maat XL: 61 - 64 cm

  Gewicht: 330 gr

  Brooks opvouwbare helm Urban Special M, donker groen met rood, HEJBM A1 2107

  Fietshelm - Inferno UL - Groen/Wit/Rood - MET - M - Fietshelm - Inferno UL - Greon/Wit/Rood - MET - M
  99,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: MET Categorie: Fietshelm - Inferno UL - Groen/Wit/Rood - MET - M Fietshelm - Inferno UL - Groen/Wit/Rood - MET - M //cdn.lil.nl/upload/22/products/432284/th2/fietshelm---inferno-ul---greon-wit-rood---met---m[0].jpg Te koop voor 99,95. in_stock

  Door zijn goede ventilatie, lichte gewicht en elegante design is de Inferno fietshelm de helm die je fietsoutfit complimenteert. Naast zijn goede looks is de helm natuurlijk ontwikkeld om jou veilig op de fiets te laten zitten. Met het Safe-T systeem maak jij de helm perfect passend waardoor je beter beschermd bent als de helm een tik krijgt. De bandjes zijn van kevlar en daardoor extra sterk en daarnaast zo ontwikkeld dat ze beter ventileren. MET helm Inferno UL M maat: 54-57 wit/zwart/groen, 245 gram

  Voor alle MET helmen geldt: 2 jaar garantie; op materiaal en productiefouten. Reflecterende details voor extra zichtbaarheid.

  Coolingfactor: 7.5. De waarde van 1 t/m 10 geeft aan hoe goed de helm ventileert.

  HSC: 60%. Head Contact surface; het percentage tussen hoofd en helm, hoe lager het HSC% des te beter de ventilatie.

  • Integrale In-mould constructie: geavanceerd in-mould proces voor meer stevigheid en langere levensduur.
  • Sluitsysteem: door middel van draaiknop. Met 1 hand te bedienen en verticaal verstelbaar.
  • Riempjes: airlite, extreem dun en licht maar uiteraard stevig en comfortabel.
  • Coolmax pads: zorgt voor maximale zweetopname en snellere verdamping.
  • Ultimate Technology: exclusieve materiaalsamenstelling, gewicht afname, hoger comfort, dezelfde veiligheid.
  Fietshelm - Crackerjack - Roze/Groen - MET - Uni - Fietshelm - Crackerjack - Roze/Groen - MET - Uni
  52,99
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: MET Categorie: Fietshelm - Crackerjack - Roze/Groen - MET - Uni Fietshelm - Crackerjack - Roze/Groen - MET - Uni //cdn.lil.nl/upload/22/products/432301/th2/fietshelm---crackerjack---roze-groen---met---uni[0].jpg Te koop voor 52,99. in_stock

  De Crackerjack is de MET fietshelm voor kinderen met dezelfde specificaties als de helmen voor volwassenen. Ze zijn speciaal ontwikkeld om aan de eisen van veiligheid en stijl te voldoen. De padding is gemaakt van anti-allergeen en is schoon te houden met handwas. De helm is verstelbaar waardoor je meer comfort en veiligheid krijgt en de helm kan meegroeien met je kind. MET helm Crackerjack uni pink/green texture - roze/groen maat: 52-57 cm

  Voor alle MET helmen geldt: 2 jaar garantie; op materiaal en productiefouten. Reflecterende details voor extra zichtbaarheid.

  Coolingfactor: 5.5. De waarde van 1 t/m 10 geeft aan hoe goed de helm ventileert.

  HSC: 65%. Head Contact surface; het percentage tussen hoofd en helm, hoe lager het HSC% des te beter de ventilatie.

  • Integrale In-mould constructie: geavanceerd in-mould proces voor meer stevigheid en langere levensduur.
  • Sluitsysteem: door middel van draaiknop. Met 1 hand te bedienen.
  • Afneembaar vizier: beschermt gezicht tegen modder, regen en zon.
  • Veiligheidsgesp: makkelijk in gebruik en voorkomt het bekneld raken van de huid.
  • Anti-insectennet: voorkomt het binnendringen van insecten.
  Fietshelm - Crossover - Zwart - MET - XL - Fietshelm - Crossover - Zwart - MET - XL
  54,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: MET Categorie: Fietshelm - Crossover - Zwart - MET - XL Fietshelm - Crossover - Zwart - MET - XL //cdn.lil.nl/upload/22/products/432309/th2/fietshelm---crossover---zwart---met---xl[0].jpg Te koop voor 54,95. in_stock

  Het design van de Crossover combineert de prestatie en stijl van een sporthelm met de functionaliteit van een normale fietshelm. Met of zonder vizier, dankzij het klip-on systeem, veranderd de helm van stijl zodat jij de helm hebt voor de geplande activiteit. De Crossover doet zijn naam dus echt eer aan en is voor elk hoofd beschikbaar tot aan XL aan toe. MET helm Crossover XL matt black (reflective stickers) - mat zwart maat: 60-64 cm

  Voor alle MET helmen geldt: 2 jaar garantie; op materiaal en productiefouten. Reflecterende details voor extra zichtbaarheid.

  Coolingfactor: 6.5. De waarde van 1 t/m 10 geeft aan hoe goed de helm ventileert.

  HSC: 68%. Head Contact surface; het percentage tussen hoofd en helm, hoe lager het HSC% des te beter de ventilatie.

  • Integrale In-mould constructie: geavanceerd in-mould proces voor meer stevigheid en langere levensduur.
  • Afneembaar vizier: beschermt gezicht tegen modder, regen en zon.
  • Sluitsysteem: draaiknop met heldere LED-verlichting.
  • Anti-insectennet: voorkomt het binnendringen van insecten.
  Fietshelm - 20miles - Zwart - MET - L - Fietshelm - 20miles - Zwart - MET - L
  59,90
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: MET Categorie: Fietshelm - 20miles - Zwart - MET - L Fietshelm - 20miles - Zwart - MET - L //cdn.lil.nl/upload/22/products/432320/th2/fietshelm---20miles---zwart---met---l[0].jpg Te koop voor 59,90. in_stock

  De 20miles helm van MET is een hoge kwaliteit helm die ontwikkeld is om jou veilig te laten fietsen. De 20miles zit vol met de nieuwste technologische ontwikkelingen waaronder hogere zichtbaarheid in het donker. De helm is uitgerust met een anti-insectennet zodat je helm geen groot insectennest word. Een vizier dat je ogen beschermd tegen het felle zonlicht en de regen. Kort gezegd is de 20miles helm een veelzijdige helm die je elke dag meer gaat waarderen. MET helm 20miles matt texture black (reflective stickers) mat zwart maat: M 59-62 cm

  Voor alle MET helmen geldt: 2 jaar garantie; op materiaal en productiefouten. Reflecterende details voor extra zichtbaarheid.

  Coolingfactor: 5.5. De waarde van 1 t/m 10 geeft aan hoe goed de helm ventileert.

  HSC: 68%. Head Contact surface; het percentage tussen hoofd en helm, hoe lager het HSC% des te beter de ventilatie.

  • Integrale In-mould constructie: geavanceerd in-mould proces voor meer stevigheid en langere levensduur.
  • Sluitsysteem: door middel van draaiknop. Met 1 hand te bedienen en verticaal verstelbaar.
  • Anti-insectennet: voorkomt het binnendringen van insecten.
  Fietshelm - Urban Special - Xlarge - Zwart - Brooks - Fietshelm - Urban Special - Xlarge - Zwart - Brooks
  144,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Brooks Categorie: Fietshelm - Urban Special - Xlarge - Zwart - Brooks Fietshelm - Urban Special - Xlarge - Zwart - Brooks //cdn.lil.nl/upload/22/products/432338/th2/fietshelm---urban-special---xlarge---zwart---brooks[0].jpg Te koop voor 144,95. in_stock De Brooks helmen zijn ge
  Fietshelm - Crossover - Geel/Zwart/Wit - MET - XL - Fietshelm - Crossover - Geel/Zwart/Wit - MET - XL
  54,99
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: MET Categorie: Fietshelm - Crossover - Geel/Zwart/Wit - MET - XL Fietshelm - Crossover - Geel/Zwart/Wit - MET - XL //cdn.lil.nl/upload/22/products/432342/th2/fietshelm---crossover---geel-zwart-wit---met---xl[0].jpg Te koop voor 54,99. in_stock

  Het design van de Crossover combineert de prestatie en stijl van een sporthelm met de functionaliteit van een normale fietshelm. Met of zonder vizier, dankzij het klip-on systeem, veranderd de helm van stijl zodat jij de helm hebt voor de geplande activiteit. De Crossover doet zijn naam dus echt eer aan en is voor elk hoofd beschikbaar tot aan XL aan toe. MET helm Crossover XL uni safety yellow / black / white maat: 60-64 cm, safe-t e-DUO

  Voor alle MET helmen geldt: 2 jaar garantie; op materiaal en productiefouten. Reflecterende details voor extra zichtbaarheid.

  Coolingfactor: 6.5. De waarde van 1 t/m 10 geeft aan hoe goed de helm ventileert.

  HSC: 68%. Head Contact surface; het percentage tussen hoofd en helm, hoe lager het HSC% des te beter de ventilatie.

  • Integrale In-mould constructie: geavanceerd in-mould proces voor meer stevigheid en langere levensduur.
  • Afneembaar vizier: beschermt gezicht tegen modder, regen en zon.
  • Sluitsysteem: draaiknop met heldere LED-verlichting.
  • Anti-insectennet: voorkomt het binnendringen van insecten.
  Fietshelm - Manta - Zwart - MET - M - Fietshelm - Manta - Zwart - MET - M
  179,-
  Leverbaar vanaf 17-12-2016
  Merk: MET Categorie: Fietshelm - Manta - Zwart - MET - M Fietshelm - Manta - Zwart - MET - M //cdn.lil.nl/upload/22/products/432347/th2/fietshelm---manta---zwart---met---m[0].jpg Te koop voor 179,00. in_stock

  De Manta helm van MET is de snelste dichte aerodynamische fietshelm. Het extreem aerodynamische en low profile ontwerp zorgt voor ongeevenaarde prestaties. Dit alles is getest in windtunnels en hieruit blijkt dat de luchtweerstand 10 watt minder is met 50km/u in vergelijking met andere aerodynamische helmen. De Manta helm is uitgevoerd met strategisch geplaatste ventilatiegaten zodat je hoofd gewoon koel blijft tijdens het fietsen. Daarnaast is de Manta met zijn ongeveer 200gram een hele lichte helm en word daarom niet voor niets veel gedragen door vele UCI World teams. MET helm Manta black, maat: M 54-58 cm, nieuw sluitsysteem, safe-t ADVANCED

  Voor alle MET helmen geldt: 2 jaar garantie; op materiaal en productiefouten. Reflecterende details voor extra zichtbaarheid.

  Coolingfactor: 6.5. De waarde van 1 t/m 10 geeft aan hoe goed de helm ventileert.

  HSC: 50%. Head Contact surface; het percentage tussen hoofd en helm, hoe lager het HSC% des te beter de ventilatie.

  • Integrale In-mould constructie: geavanceerd in-mould proces voor meer stevigheid en langere levensduur.
  • Sluitsysteem: door middel van draaiknop. Met 1 hand te bedienen en verticaal verstelbaar.
  • GEL 02 Front pads: gel pas op het voorhoofd. Voorkomt zweet in de ogen of op de bril.
  • Riempjes: airlite, extreem dun en licht maar uiteraard stevig en comfortabel.
  • Coolmax pads: zorgt voor maximale zweetopname en snellere verdamping.
  Fietshelm Adult - Man - L - Basic - Fietshelm Adult - Man - L - Basic
  23,99
  3 - 5 Dag(en)
  Merk: Basic Categorie: Fietshelm Adult - Man - L - Basic Fietshelm Adult - Man - L - Basic //cdn.lil.nl/upload/22/products/474359/th2/fietshelm-adult---man---l---basic[0].jpg Te koop voor 23,99. in_stock

  Stap vanaf nu veilig op de fiets met deze stoere zilveren helm met zwarte strepen! Voor mannen. De helm is verstelbaar, heeft luchtopeningen en een veiligsluitingssysteem. Maat L, 59–60 cm. De helm is ook verkrijgbaar in een vrouwelijke variant. .

  Fietshelm Adult - Vrouw - S - Basic - Fietshelm Adult - Vrouw - S - Basic
  23,99
  3 - 5 Dag(en)
  Merk: Basic Categorie: Fietshelm Adult - Vrouw - S - Basic Fietshelm Adult - Vrouw - S - Basic //cdn.lil.nl/upload/22/products/474360/th2/fietshelm-adult---vrouw---s---basic[0].jpg Te koop voor 23,99. in_stock

  Veiligheid voorop! Stap nu veilig op de fiets met deze effen zilveren helm ! Voor vrouwen. De helm is verstelbaar, heeft luchtopeningen en een veilig sluitingssysteem. Maat S, 54–56 cm. De helm is verkrijgbaar in verschillende maten zodat er altijd eentje past.

  Fietshelm Adult - Vrouw - L - Basic - Fietshelm Adult - Vrouw - L - Basic
  23,99
  3 - 5 Dag(en)
  Merk: Basic Categorie: Fietshelm Adult - Vrouw - L - Basic Fietshelm Adult - Vrouw - L - Basic //cdn.lil.nl/upload/22/products/474361/th2/fietshelm-adult---vrouw---l---basic[0].jpg Te koop voor 23,99. in_stock

  Veiligheid voorop! Stap nu veilig op de fiets met deze effen zilveren helm ! Voor vrouwen. De helm is verstelbaar, heeft luchtopeningen en een veilig sluitingssysteem. Maat S, 54–56 cm. De helm is verkrijgbaar in verschillende maten zodat er altijd eentje past.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up