Fietshelmen

Filters
Merk
Prijs
Levertijd
Model
Sale

 • Best verkocht
  -46%
  Fietshelm Adult - Vrouw - M - Basic - Fietshelm Adult - Vrouw - M - Basic
  12,95
  23.99
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Basic Categorie: Fietshelm Adult - Vrouw - M - Basic Fietshelm Adult - Vrouw - M - Basic //cdn.lil.nl/upload/22/products/220845/th2/fietshelm-adult---vrouw---m---basic[0].jpg Te koop voor 12,95. in_stock

  Stap nu veilig op de fiets met deze effen zilveren helm ! Voor vrouwen. De helm is verstelbaar, heeft luchtopeningen en een veilig sluitingssysteem. Maat M, 56–58 cm. Niet alleen een hele veilige helm, die er voor zorgt dat je met een goed gevoel op de fiets stapt, maar het ziet er ook nog allemaal goed uit! 

  LAS Galaxy fietshelm wit maat S - LAS Galaxy fietshelm wit maat S
  165,-
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Galaxy fietshelm wit maat S LAS Galaxy fietshelm wit maat S //cdn.lil.nl/upload/22/products/432231/th2/las-galaxy-fietshelm-wit-maat-s[0].jpg Te koop voor 165,00. in_stock De compacte lichte helm is perfect voor dames. De Galaxy is Aerodynamisch en door de 26 ventilatieopeningen blijft u hoofd koel. Deze gaten zijn voor zien van een binnenstuk, die er voor zorgt dat er geen insecten in komen. Door een magnetische clip is de kinbescherming makelijk te sluiten en te openen. De tas wordt geleverd met een beschermhoes.
  LAS Galaxy fietshelm wit maat L - LAS Galaxy fietshelm wit maat L
  165,-
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Galaxy fietshelm wit maat L LAS Galaxy fietshelm wit maat L //cdn.lil.nl/upload/22/products/432232/th2/las-galaxy-fietshelm-wit-maat-l[0].jpg Te koop voor 165,00. in_stock De compacte lichte helm is perfect voor dames. De Galaxy is Aerodynamisch en door de 26 ventilatieopeningen blijft u hoofd koel. Deze gaten zijn voor zien van een binnenstuk, die er voor zorgt dat er geen insecten in komen. Door een magnetische clip is de kinbescherming makelijk te sluiten en te openen. De tas wordt geleverd met een beschermhoes.
  LAS Galaxy fietshelm zwart maat S - LAS Galaxy fietshelm zwart maat S
  165,-
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Galaxy fietshelm zwart maat S LAS Galaxy fietshelm zwart maat S //cdn.lil.nl/upload/22/products/432233/th2/las-galaxy-fietshelm-zwart-maat-s[0].jpg Te koop voor 165,00. in_stock De compacte lichte helm is perfect voor dames. De Galaxy is Aerodynamisch en door de 26 ventilatieopeningen blijft u hoofd koel. Deze gaten zijn voor zien van een binnenstuk, die er voor zorgt dat er geen insecten in komen. Door een magnetische clip is de kinbescherming makelijk te sluiten en te openen. De tas wordt geleverd met een beschermhoes.
  LAS Galaxy fietshelm zwart maat L - LAS Galaxy fietshelm zwart maat L
  165,-
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Galaxy fietshelm zwart maat L LAS Galaxy fietshelm zwart maat L //cdn.lil.nl/upload/22/products/432234/th2/las-galaxy-fietshelm-zwart-maat-l[0].jpg Te koop voor 165,00. in_stock De compacte lichte helm is perfect voor dames. De Galaxy is Aerodynamisch en door de 26 ventilatieopeningen blijft u hoofd koel. Deze gaten zijn voor zien van een binnenstuk, die er voor zorgt dat er geen insecten in komen. Door een magnetische clip is de kinbescherming makelijk te sluiten en te openen. De tas wordt geleverd met een beschermhoes.
  LAS Galaxy fietshelm wit/rood maat S - LAS Galaxy fietshelm wit/rood maat S
  135,-
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Galaxy fietshelm wit/rood maat S LAS Galaxy fietshelm wit/rood maat S //cdn.lil.nl/upload/22/products/432235/th2/las-galaxy-fietshelm-wit-rood-maat-s[0].jpg Te koop voor 135,00. in_stock De compacte lichte helm is perfect voor dames. De Galaxy is Aerodynamisch en door de 26 ventilatieopeningen blijft u hoofd koel. Deze gaten zijn voor zien van een binnenstuk, die er voor zorgt dat er geen insecten in komen. Door een magnetische clip is de kinbescherming makelijk te sluiten en te openen. De tas wordt geleverd met een beschermhoes.
  LAS Galaxy fietshelm wit/rood maat L - LAS Galaxy fietshelm wit/rood maat L
  135,-
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Galaxy fietshelm wit/rood maat L LAS Galaxy fietshelm wit/rood maat L //cdn.lil.nl/upload/22/products/432236/th2/las-galaxy-fietshelm-wit-rood-maat-l[0].jpg Te koop voor 135,00. in_stock De compacte lichte helm is perfect voor dames. De Galaxy is Aerodynamisch en door de 26 ventilatieopeningen blijft u hoofd koel. Deze gaten zijn voor zien van een binnenstuk, die er voor zorgt dat er geen insecten in komen. Door een magnetische clip is de kinbescherming makelijk te sluiten en te openen. De tas wordt geleverd met een beschermhoes.
  LAS Istrion fietshelm zilver/blauw ONE SIZE - LAS Istrion fietshelm zilver/blauw ONE SIZE
  107,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Istrion fietshelm zilver/blauw ONE SIZE LAS Istrion fietshelm zilver/blauw ONE SIZE //cdn.lil.nl/upload/22/products/432237/th2/las-istrion-fietshelm-zilver-blauw-one-size[0].jpg Te koop voor 107,50. in_stock De LAS Istrion is een flexibele helm die alle kwaliteiten van een LAS helm bezit. Zo heeft de helm een goede pas vorm, van hoge kwaliteit en erg comfortabel. Deze helm heeft een vorm die past op de meeste hoofden.
  LAS Istrion fietshelm zilver/antraciet ONE SIZE - LAS Istrion fietshelm zilver/antraciet ONE SIZE
  107,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Istrion fietshelm zilver/antraciet ONE SIZE LAS Istrion fietshelm zilver/antraciet ONE SIZE //cdn.lil.nl/upload/22/products/432238/th2/las-istrion-fietshelm-zilver-antraciet-one-size[0].jpg Te koop voor 107,50. in_stock De LAS Istrion is een flexibele helm die alle kwaliteiten van een LAS helm bezit. Zo heeft de helm een goede pas vorm, van hoge kwaliteit en erg comfortabel. Deze helm heeft een vorm die past op de meeste hoofden.
  LAS Anubi fietshelm wit maat S - LAS Anubi fietshelm wit maat S
  146,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Anubi fietshelm wit maat S LAS Anubi fietshelm wit maat S //cdn.lil.nl/upload/22/products/432239/th2/las-anubi-fietshelm-wit-maat-s[0].jpg Te koop voor 146,50. in_stock Deze helm van LAS is voorzien van het 'Fin"technologie. Deze constructie zorgt voor meer veiligheid bij een val. Door de 25 ventilatieopeningen is deze helm zeer goed geventileerd. De helm wordt geleverd met een beschermhoes.
  LAS Anubi fietshelm wit maat L - LAS Anubi fietshelm wit maat L
  146,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Anubi fietshelm wit maat L LAS Anubi fietshelm wit maat L //cdn.lil.nl/upload/22/products/432240/th2/las-anubi-fietshelm-wit-maat-l[0].jpg Te koop voor 146,50. in_stock Deze helm van LAS is voorzien van het 'Fin"technologie. Deze constructie zorgt voor meer veiligheid bij een val. Door de 25 ventilatieopeningen is deze helm zeer goed geventileerd. De helm wordt geleverd met een beschermhoes.
  LAS Anubi fietshelm blauw/wit/zilver maat S - LAS Anubi fietshelm blauw/wit/zilver maat S
  146,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Anubi fietshelm blauw/wit/zilver maat S LAS Anubi fietshelm blauw/wit/zilver maat S //cdn.lil.nl/upload/22/products/432241/th2/las-anubi-fietshelm-blauw-wit-zilver-maat-s[0].jpg Te koop voor 146,50. in_stock Deze helm van LAS is voorzien van het 'Fin"technologie. Deze constructie zorgt voor meer veiligheid bij een val. Door de 25 ventilatieopeningen is deze helm zeer goed geventileerd. De helm wordt geleverd met een beschermhoes.
 • Best verkocht
  LAS Anubi fietshelm blauw/wit/zilver maat L - LAS Anubi fietshelm blauw/wit/zilver maat L
  146,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Anubi fietshelm blauw/wit/zilver maat L LAS Anubi fietshelm blauw/wit/zilver maat L //cdn.lil.nl/upload/22/products/432242/th2/las-anubi-fietshelm-blauw-wit-zilver-maat-l[0].jpg Te koop voor 146,50. in_stock Deze helm van LAS is voorzien van het 'Fin"technologie. Deze constructie zorgt voor meer veiligheid bij een val. Door de 25 ventilatieopeningen is deze helm zeer goed geventileerd. De helm wordt geleverd met een beschermhoes.
  LAS Anubi fietshelm wit/zilver/zwart maat S - LAS Anubi fietshelm wit/zilver/zwart maat S
  146,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Anubi fietshelm wit/zilver/zwart maat S LAS Anubi fietshelm wit/zilver/zwart maat S //cdn.lil.nl/upload/22/products/432243/th2/las-anubi-fietshelm-wit-zilver-zwart-maat-s[0].jpg Te koop voor 146,50. in_stock Deze helm van LAS is voorzien van het 'Fin"technologie. Deze constructie zorgt voor meer veiligheid bij een val. Door de 25 ventilatieopeningen is deze helm zeer goed geventileerd. De helm wordt geleverd met een beschermhoes.
  LAS Anubi fietshelm wit/zilver/zwart maat L - LAS Anubi fietshelm wit/zilver/zwart maat L
  146,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Anubi fietshelm wit/zilver/zwart maat L LAS Anubi fietshelm wit/zilver/zwart maat L //cdn.lil.nl/upload/22/products/432244/th2/las-anubi-fietshelm-wit-zilver-zwart-maat-l[0].jpg Te koop voor 146,50. in_stock Deze helm van LAS is voorzien van het 'Fin"technologie. Deze constructie zorgt voor meer veiligheid bij een val. Door de 25 ventilatieopeningen is deze helm zeer goed geventileerd. De helm wordt geleverd met een beschermhoes.
  LAS Kripton fietshelm zwart/wit/blauw ONE SIZE - LAS Kripton fietshelm zwart/wit/blauw ONE SIZE
  84,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Kripton fietshelm zwart/wit/blauw ONE SIZE LAS Kripton fietshelm zwart/wit/blauw ONE SIZE //cdn.lil.nl/upload/22/products/432245/th2/las-kripton-fietshelm-zwart-wit-blauw-one-size[0].jpg Te koop voor 84,50. in_stock De LAS Kripton is een compacte en comfortabele helm. De fietshelm heeft 20 ventilatieopeningen die een beschermende laag hebben tegen insecten. De helm wordt geleverd inclusief een beschermhoes
  LAS Kripton fietshelm wit ONE SIZE - LAS Kripton fietshelm wit ONE SIZE
  84,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Kripton fietshelm wit ONE SIZE LAS Kripton fietshelm wit ONE SIZE //cdn.lil.nl/upload/22/products/432246/th2/las-kripton-fietshelm-wit-one-size[0].jpg Te koop voor 84,50. in_stock De LAS Kripton is een compacte en comfortabele helm. De fietshelm heeft 20 ventilatieopeningen die een beschermende laag hebben tegen insecten. De helm wordt geleverd inclusief een beschermhoes
  LAS Kripton fietshelm zwart ONE SIZE - LAS Kripton fietshelm zwart ONE SIZE
  84,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Kripton fietshelm zwart ONE SIZE LAS Kripton fietshelm zwart ONE SIZE //cdn.lil.nl/upload/22/products/432247/th2/las-kripton-fietshelm-zwart-one-size[0].jpg Te koop voor 84,50. in_stock De LAS Kripton is een compacte en comfortabele helm. De fietshelm heeft 20 ventilatieopeningen die een beschermende laag hebben tegen insecten. De helm wordt geleverd inclusief een beschermhoes
  LAS Squalo fietshelm zwart/zilver maat S - LAS Squalo fietshelm zwart/zilver maat S
  107,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Squalo fietshelm zwart/zilver maat S LAS Squalo fietshelm zwart/zilver maat S //cdn.lil.nl/upload/22/products/432248/th2/las-squalo-fietshelm-zwart-zilver-maat-s[0].jpg Te koop voor 107,50. in_stock De 100% Italiaanse Squalo is de bekendste fietshelm van LAS. Hij is zo bekend geworden door de comfortable vorm. Door 29 ventilatieopeningen is de helm goed ventilerend. De helm wordt geleverd inclusief beschermhoes
  LAS Squalo fietshelm zwart/zilver maat L - LAS Squalo fietshelm zwart/zilver maat L
  107,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Squalo fietshelm zwart/zilver maat L LAS Squalo fietshelm zwart/zilver maat L //cdn.lil.nl/upload/22/products/432249/th2/las-squalo-fietshelm-zwart-zilver-maat-l[0].jpg Te koop voor 107,50. in_stock De 100% Italiaanse Squalo is de bekendste fietshelm van LAS. Hij is zo bekend geworden door de comfortable vorm. Door 29 ventilatieopeningen is de helm goed ventilerend. De helm wordt geleverd inclusief beschermhoes
  LAS Squalo fietshelm zwart/rood maat S - LAS Squalo fietshelm zwart/rood maat S
  107,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Squalo fietshelm zwart/rood maat S LAS Squalo fietshelm zwart/rood maat S //cdn.lil.nl/upload/22/products/432250/th2/las-squalo-fietshelm-zwart-rood-maat-s[0].jpg Te koop voor 107,50. in_stock De 100% Italiaanse Squalo is de bekendste fietshelm van LAS. Hij is zo bekend geworden door de comfortable vorm. Door 29 ventilatieopeningen is de helm goed ventilerend. De helm wordt geleverd inclusief beschermhoes
  LAS Squalo fietshelm zwart/rood maat L - LAS Squalo fietshelm zwart/rood maat L
  107,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Squalo fietshelm zwart/rood maat L LAS Squalo fietshelm zwart/rood maat L //cdn.lil.nl/upload/22/products/432251/th2/las-squalo-fietshelm-zwart-rood-maat-l[0].jpg Te koop voor 107,50. in_stock De 100% Italiaanse Squalo is de bekendste fietshelm van LAS. Hij is zo bekend geworden door de comfortable vorm. Door 29 ventilatieopeningen is de helm goed ventilerend. De helm wordt geleverd inclusief beschermhoes
  LAS Squalo fietshelm zwart maat S - LAS Squalo fietshelm zwart maat S
  143,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Squalo fietshelm zwart maat S LAS Squalo fietshelm zwart maat S //cdn.lil.nl/upload/22/products/432252/th2/las-squalo-fietshelm-zwart-maat-s[0].jpg Te koop voor 143,50. in_stock De 100% Italiaanse Squalo is de bekendste fietshelm van LAS. Hij is zo bekend geworden door de comfortable vorm. Door 29 ventilatieopeningen is de helm goed ventilerend. De helm wordt geleverd inclusief beschermhoes
  LAS Squalo fietshelm zwart maat L - LAS Squalo fietshelm zwart maat L
  143,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Squalo fietshelm zwart maat L LAS Squalo fietshelm zwart maat L //cdn.lil.nl/upload/22/products/432253/th2/las-squalo-fietshelm-zwart-maat-l[0].jpg Te koop voor 143,50. in_stock De 100% Italiaanse Squalo is de bekendste fietshelm van LAS. Hij is zo bekend geworden door de comfortable vorm. Door 29 ventilatieopeningen is de helm goed ventilerend. De helm wordt geleverd inclusief beschermhoes
  LAS Squalo fietshelm wit maat L - LAS Squalo fietshelm wit maat L
  143,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Squalo fietshelm wit maat L LAS Squalo fietshelm wit maat L //cdn.lil.nl/upload/22/products/432254/th2/las-squalo-fietshelm-wit-maat-l[0].jpg Te koop voor 143,50. in_stock De 100% Italiaanse Squalo is de bekendste fietshelm van LAS. Hij is zo bekend geworden door de comfortable vorm. Door 29 ventilatieopeningen is de helm goed ventilerend. De helm wordt geleverd inclusief beschermhoes
  LAS Victory fietshelm wit maat S - LAS Victory fietshelm wit maat S
  157,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Victory fietshelm wit maat S LAS Victory fietshelm wit maat S //cdn.lil.nl/upload/22/products/432255/th2/las-victory-fietshelm-wit-maat-s[0].jpg Te koop voor 157,50. in_stock Dit is de helm van kampioenen. De LAS Victory heeft een uitstekend Italiaans design en is ongelofelijk comfortabel. Met 25 ventilatieopeningen blijft uw hoofd lekker koel. De helm wordt geleverd met een beschermhoes
  LAS Victory fietshelm wit maat L - LAS Victory fietshelm wit maat L
  157,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Victory fietshelm wit maat L LAS Victory fietshelm wit maat L //cdn.lil.nl/upload/22/products/432256/th2/las-victory-fietshelm-wit-maat-l[0].jpg Te koop voor 157,50. in_stock Dit is de helm van kampioenen. De LAS Victory heeft een uitstekend Italiaans design en is ongelofelijk comfortabel. Met 25 ventilatieopeningen blijft uw hoofd lekker koel. De helm wordt geleverd met een beschermhoes
  LAS Victory fietshelm zwart/wit maat S - LAS Victory fietshelm zwart/wit maat S
  157,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Victory fietshelm zwart/wit maat S LAS Victory fietshelm zwart/wit maat S //cdn.lil.nl/upload/22/products/432257/th2/las-victory-fietshelm-zwart-wit-maat-s[0].jpg Te koop voor 157,50. in_stock Dit is de helm van kampioenen. De LAS Victory heeft een uitstekend Italiaans design en is ongelofelijk comfortabel. Met 25 ventilatieopeningen blijft uw hoofd lekker koel. De helm wordt geleverd met een beschermhoes
 • Best verkocht
  LAS Victory fietshelm zwart/wit maat L - LAS Victory fietshelm zwart/wit maat L
  157,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Victory fietshelm zwart/wit maat L LAS Victory fietshelm zwart/wit maat L //cdn.lil.nl/upload/22/products/432258/th2/las-victory-fietshelm-zwart-wit-maat-l[0].jpg Te koop voor 157,50. in_stock Dit is de helm van kampioenen. De LAS Victory heeft een uitstekend Italiaans design en is ongelofelijk comfortabel. Met 25 ventilatieopeningen blijft uw hoofd lekker koel. De helm wordt geleverd met een beschermhoes
  LAS Victory fietshelm zwart/rood maat S - LAS Victory fietshelm zwart/rood maat S
  157,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Victory fietshelm zwart/rood maat S LAS Victory fietshelm zwart/rood maat S //cdn.lil.nl/upload/22/products/432259/th2/las-victory-fietshelm-zwart-rood-maat-s[0].jpg Te koop voor 157,50. in_stock Dit is de helm van kampioenen. De LAS Victory heeft een uitstekend Italiaans design en is ongelofelijk comfortabel. Met 25 ventilatieopeningen blijft uw hoofd lekker koel. De helm wordt geleverd met een beschermhoes
  LAS Victory fietshelm zwart/rood maat L - LAS Victory fietshelm zwart/rood maat L
  157,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Las Categorie: LAS Victory fietshelm zwart/rood maat L LAS Victory fietshelm zwart/rood maat L //cdn.lil.nl/upload/22/products/432260/th2/las-victory-fietshelm-zwart-rood-maat-l[0].jpg Te koop voor 157,50. in_stock Dit is de helm van kampioenen. De LAS Victory heeft een uitstekend Italiaans design en is ongelofelijk comfortabel. Met 25 ventilatieopeningen blijft uw hoofd lekker koel. De helm wordt geleverd met een beschermhoes
  Fietshelm - Urban Special - Xlarge - Zwart - Brooks - Fietshelm - Urban Special - Xlarge - Zwart - Brooks
  144,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Brooks Categorie: Fietshelm - Urban Special - Xlarge - Zwart - Brooks Fietshelm - Urban Special - Xlarge - Zwart - Brooks //cdn.lil.nl/upload/22/products/432338/th2/fietshelm---urban-special---xlarge---zwart---brooks[0].jpg Te koop voor 144,95. in_stock De Brooks helmen zijn ge
  Fietshelm Adult - Man - L - Basic - Fietshelm Adult - Man - L - Basic
  21,95
  3 - 5 Dag(en)
  Merk: Basic Categorie: Fietshelm Adult - Man - L - Basic Fietshelm Adult - Man - L - Basic //cdn.lil.nl/upload/22/products/474359/th2/fietshelm-adult---man---l---basic[0].jpg Te koop voor 21,95. in_stock

  Stap vanaf nu veilig op de fiets met deze stoere zilveren helm met zwarte strepen! Voor mannen. De helm is verstelbaar, heeft luchtopeningen en een veiligsluitingssysteem. Maat L, 59–60 cm. De helm is ook verkrijgbaar in een vrouwelijke variant. .

  Fietshelm Adult - Vrouw - S - Basic - Fietshelm Adult - Vrouw - S - Basic
  21,95
  3 - 5 Dag(en)
  Merk: Basic Categorie: Fietshelm Adult - Vrouw - S - Basic Fietshelm Adult - Vrouw - S - Basic //cdn.lil.nl/upload/22/products/474360/th2/fietshelm-adult---vrouw---s---basic[0].jpg Te koop voor 21,95. in_stock

  Veiligheid voorop! Stap nu veilig op de fiets met deze effen zilveren helm ! Voor vrouwen. De helm is verstelbaar, heeft luchtopeningen en een veilig sluitingssysteem. Maat S, 54–56 cm. De helm is verkrijgbaar in verschillende maten zodat er altijd eentje past.

  Fietshelm Adult - Vrouw - L - Basic - Fietshelm Adult - Vrouw - L - Basic
  21,95
  3 - 5 Dag(en)
  Merk: Basic Categorie: Fietshelm Adult - Vrouw - L - Basic Fietshelm Adult - Vrouw - L - Basic //cdn.lil.nl/upload/22/products/474361/th2/fietshelm-adult---vrouw---l---basic[0].jpg Te koop voor 21,95. in_stock

  Veiligheid voorop! Stap nu veilig op de fiets met deze effen zilveren helm ! Voor vrouwen. De helm is verstelbaar, heeft luchtopeningen en een veilig sluitingssysteem. Maat S, 54–56 cm. De helm is verkrijgbaar in verschillende maten zodat er altijd eentje past.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up