ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

Fietskleding dames

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  Fietsbroek 3/4 zwart - Move - Dames - Craft - XS - Fietsbroek 3/4 zwart - Move - Dames - Craft - XS
  79,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Fietsbroek 3/4 Move Zwart Dames Craft Fietsbroek 3/4 Move Zwart Dames //cdn.lil.nl/upload/22/products/413201/th2/fietsbroek-3-4-zwart---move---dames---craft---xs[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock De Craft Move fietsbroek 3/4 is een erg comfortabele fietsbroek voor dames. Hiervoor zorgt het elastische en functionele materiaal dat door Craft is gebruikt. De broek blijft prima op de plek zitten dankzij de siliconen grijpranden die in de broek zijn verwerkt. Door de zeem die in de broek is verwerkt heeft het een comfortabele zit. De Craft Move broeken zijn het hele jaar door te gebruiken. De broek functioneerd uitstekend gedurende warme omstandigheden en onder natte, winderige weersomstandigheden.
  Regenjack zwart - Move Bike - Dames - Craft - XS - Regenjack zwart - Move Bike - Dames - Craft - XS
  89,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Move Regenjack Zwart Dames Craft Move Regenjack Zwart Dames //cdn.lil.nl/upload/22/products/413116/th2/regenjack-zwart---move-bike---dames---craft---xs[0].jpg Te koop voor 89,95. in_stock Dit Craft Fietsregenjack zwart is een lichtgewicht fietsjack. Het Craft regenjack is waterdicht en winddicht wat zorgt voor een comfortabele rit. Het Craft fietsregenjack is ideaal geschikt voor de fietster die zich niet laat tegenhouden door regen en wind. Het is dan ook ideaal voor de lente- en herfstritten. Het windjack is voorzien van voorgevormde mouwen wat ervoor zorgt dat er geen broze plekken ontstaan rond de schouders en de ellebogen. Er zit een rits over de gehele voorkant zodat de jas makkelijke aan en uit kan tijdens de rit.
  Fietsshirt wit - Move - Dames - Craft - XS - Fietsshirt wit - Move - Dames - Craft - XS
  52,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Move Fietsshirt Wit Dames Craft Move Fietsshirt Wit Dames //cdn.lil.nl/upload/22/products/413153/th2/fietsshirt-wit---move---dames---craft---xs[0].jpg Te koop voor 52,95. in_stock Het Craft Move fietsshirt Wit voor dames is door Craft ontwikkeld voor de fietsritten tijdens gemiddelde tot warme weersomstandigheden. De stof van het Move fietsshirt zorgt voor een actieve koeling tijdens het fietsen. Het shirt is voorzien van een uitstekende vochtafvoer waardoor het lichaam een goede temperatuur aanhoudt en het zeer prettig fietsen is. Het Craft Move fietsshirt is speciaal ontwikkeld voor de fietster die comfort, functie en een goede kwaliteit waardeert en dit alles voor een scherpe prijs.
  Fietsshirt zwart - Move - Dames - Craft - XS - Fietsshirt zwart - Move - Dames - Craft - XS
  52,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Move Fietsshirt Zwart Dames Craft Move Fietsshirt Zwart Dames //cdn.lil.nl/upload/22/products/413177/th2/fietsshirt-zwart---move---dames---craft---xs[0].jpg Te koop voor 52,95. in_stock Het Craft Move fietsshirt Zwart voor dames is door Craft ontwikkeld voor de fietsritten tijdens gemiddelde tot warme weersomstandigheden. De stof van het Move fietsshirt zorgt voor een actieve koeling tijdens het fietsen. Het shirt is voorzien van een uitstekende vochtafvoer waardoor het lichaam een goede temperatuur aanhoudt en het zeer prettig fietsen is. Het Craft Move fietsshirt is speciaal ontwikkeld voor de fietster die comfort, functie en een goede kwaliteit waardeert en dit alles voor een scherpe prijs.
  Fietsbroek zwart - Bibshorts - Move - Dames - Craft - XS - Fietsbroek zwart - Bibshorts - Move - Dames - Craft - XS
  70,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Move Fietsbroek Bibshort Zwart Dames Craft Move Fietsbroek Bibshort Zwart Dames //cdn.lil.nl/upload/22/products/413242/th2/fietsbroek-zwart---bibshorts---move---dames---craft---xs[0].jpg Te koop voor 70,95. in_stock De Craft Bibshorts Move Zwart is een zeer duurzame fietsbroek die perfect aansluit bij de actieve fietster. De broek is speciaal ontwikkeld voor de dames die comfort, functie en een goede kwaliteit waarderen en dit alles voor een scherpe prijs. De Fietsbroek is voorzien van een siliconen strip aan de pijpen en een comfortabele fietszeem van 20CM. Deze Craft fietsbroek is uitstekend geschikt om te dragen tijdens gemiddelde tot warme weermsomstandigheden. Daarnaast is de Craft Move Bibshort te gebruiken gedurende winderige en natte condities. Deze bibshort is dus het hele wielerseizoen te dragen, welke uitdaging je ook voor je hebt. Een korte trainingsrit of een lange tourtocht, de Craft Move Bibshort is er voor geschikt.
  Fietsbroek zwart - Hotpants - Move - Dames - Craft - XS - Fietsbroek zwart - Hotpants - Move - Dames - Craft - XS
  61,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Move Fietsbroek Hotpants Zwart Dames Craft Move Fietsbroek Hotpants Zwart Dames //cdn.lil.nl/upload/22/products/413266/th2/fietsbroek-zwart---hotpants---move---dames---craft---xs[0].jpg Te koop voor 61,95. in_stock De Craft Move Hotpants fietsbroek is een erg comfortabele fietsbroek voor dames. Hiervoor zorgt het elastische en functionele materiaal dat door Craft is gebruikt. De broek blijft prima op de plek zitten dankzij de siliconen grijpranden die in de broek zijn verwerkt. Door de zeem die in de broek is verwerkt heeft het een comfortabele zit. De Craft Move broeken zijn het hele jaar door te gebruiken. De broek functioneerd uitstekend gedurende warme omstandigheden en onder natte, winderige weersomstandigheden.
  Fietsjack wit - Featherlight - Dames - Craft - XS - Fietsjack wit - Featherlight - Dames - Craft - XS
  68,90
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Featherlight Fietsjack Wit Dames Craft Featherlight Fietsjack Wit Dames //cdn.lil.nl/upload/22/products/413054/th2/fietsjack-wit---featherlight---dames---craft---xs[0].jpg Te koop voor 68,90. in_stock Dit Craft Featherlight Wit fietsjack is een ultra-lichtgewicht fietsjack voor dames. Het is speciaal ontwikkeld zodat het een grote vrijheid van beweging verschaft. Het Craft Featherlight fietsjack is windbeschermend en waterafstotend wat zorgt voor een comfortabele rit. Er zit een rits over de gehele voorkant zodat de jas makkelijke aan en uit kan tijdens de rit.
  Fietsjack zwart - Featherlight - Dames - Craft - XS - Fietsjack zwart - Featherlight - Dames - Craft - XS
  79,08
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Featherlight Fietsjack Zwart Dames Craft Featherlight Fietsjack Zwart Dames //cdn.lil.nl/upload/22/products/413067/th2/fietsjack-zwart---featherlight---dames---craft---xs[0].jpg Te koop voor 79,08. in_stock Dit Craft Featherlight Zwart fietsjack is een ultra-lichtgewicht fietsjack voor dames. Het is speciaal ontwikkeld zodat het een grote vrijheid van beweging verschaft. Het Craft Featherlight fietsjack is windbeschermend en waterafstotend wat zorgt voor een comfortabele rit. Er zit een rits over de gehele voorkant zodat de jas makkelijke aan en uit kan tijdens de rit.
  Fietsjack fluor - Featherlight - Dames - Craft - XS - Fietsjack fluor - Featherlight - Dames - Craft - XS
  67,46
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Featherlight Fietsjack Fluor Dames Craft Featherlight Fietsjack Fluor Dames //cdn.lil.nl/upload/22/products/413091/th2/fietsjack-fluor---featherlight---dames---craft---xs[0].jpg Te koop voor 67,46. in_stock Dit Craft Featherlight Fluor fietsjack is een ultra-lichtgewicht fietsjack voor dames. Het is speciaal ontwikkeld zodat het een grote vrijheid van beweging verschaft. Het Craft Featherlight fietsjack is windbeschermend en waterafstotend wat zorgt voor een comfortabele rit. Er zit een rits over de gehele voorkant zodat de jas makkelijke aan en uit kan tijdens de rit.
  Fietsjack zwart - Tempest - Dames - Craft - S - Fietsjack zwart - Tempest - Dames - Craft - S
  139,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Tempest Fietsjack Zwart Dames Craft Tempest Fietsjack Zwart Dames //cdn.lil.nl/upload/22/products/413354/th2/fietsjack-zwart---tempest---dames---craft---s[1].jpg Te koop voor 139,95. in_stock Dit Craft Tempest Zwart Fietsjack voor dames is een lichtgewicht fietsjack. Dit fietsjack van Craft is water- en winddicht waardoor het uitstekend geschikt is voor de Nederlandse weersomstandigheden. Het is speciaal ontwikkeld zodat het een grote vrijheid van beweging verschaft. Ondanks dat de stof water- en winddicht is heeft Craft er toch voor gezorgd dat het fietsjack goed ventileerd waardoor de lichaamstemperatuur optimaal blijft.
  Fietsshirt - Motion - Rood - Dames - Craft - S - Fietsshirt - Motion - Rood - Dames - Craft - S
  45,-
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Fietsshirt - Motion - Rood - Dames - Craft Fietsshirt - Motion - Rood - Dames - Craft //cdn.lil.nl/upload/22/products/413390/th2/fietsshirt---motion---rood---dames---craft---s[0].jpg Te koop voor 45,00. in_stock Het Motion fietsshirt van Craft is speciaal gemaakt voor de fanatieke fietser die altijd een optimale prestatie wil leveren. Het Motion is gemaakt van zachte en elastische stof, dit zorgt ervoor dat het een zeer comfortabel fietsshirt is. Het fietsshirt is gemaakt van alleen maar functionele materialen die de prestatie bevorderen.
  Fietsbroek met zeem - Velo - Zwart - Dames - Craft - S - Fietsbroek met zeem - Velo - Zwart - Dames - Craft - S
  74,96
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Fietsbroek met zeem - Velo - Zwart - Dames - Craft Fietsbroek met zeem - Velo - Zwart - Dames - Craft //cdn.lil.nl/upload/22/products/413396/th2/fietsbroek-met-zeem---velo---zwart---dames---craft---s[0].jpg Te koop voor 74,96. in_stock De Craft Velo Bib Shorts is speciaal gemaakt voor de fanatieke fietser die altijd een optimale prestatie wil leveren. De elastische en ergonomische pasvorm zorgt voor totale bewegingsvrijheid. De Craft Velo Bib Shorts beschikt over een speciaal voor dames gemaakt fietszeem.
  Fietsshirt - Rood - Glow - Reflective print - Dames - Craft - S - Fietsshirt - Rood - Glow - Reflective print - Dames - Craft - S
  69,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Craft Categorie: Fietsshirt - Rood - Glow - Reflective print - Dames - Craft Fietsshirt - Rood - Glow - Reflective print - Dames - Craft //cdn.lil.nl/upload/22/products/413370/th2/fietsshirt---rood---glow---reflective-print---dames---craft---s[0].jpg Te koop voor 69,95. in_stock Het Craft Glow fietsshirt is speciaal gemaakt voor de toegewijde fietster die altijd een optimale prestatie wil leveren. De Glow technologie zit in een Reflectieve print op zowel de borst als de rug wat zorgt voor 360 graden zichtbaarheid op de fiets. Het shirt is door Craft geschikt gemaakt om wedstrijden mee te rijden, maar ook voor een fanatieke trainingsrit is dit het aanbevolen shirt. Craft het het Glow fietsshirt uitgevoerd met Bodymapped technologie wat ervoor zorgt dat het shirt een uitstekende pasvorm heeft en totale bewegingsvrijheid geeft.
  Windjack neon - Move Bike - Dames - Craft - M - Windjack neon - Move Bike - Dames - Craft - M
  70,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Move Windjack Neon Dames Craft Move Windjack Neon Dames //cdn.lil.nl/upload/22/products/413141/th2/windjack-neon---move-bike---dames---craft---m[0].jpg Te koop voor 70,95. in_stock Dit Craft Windjack neon is een lichtgewicht fietsjack. Het Craft windjack is winddicht en waterafstotend wat zorgt voor een comfortabele rit. Het Craft windjack is ideaal geschikt voor de fietster die zich niet laat tegenhouden door wind en lichte regen. Het windjack is voorzien van voorgevormde mouwen wat ervoor zorgt dat er geen broze plekken ontstaan rond de schouders en de ellebogen. Er zit een rits over de gehele voorkant zodat de jas makkelijke aan en uit kan tijdens de rit.
  Fietsbroek zwart - Move Shorts - Dames - Craft -XS - Fietsbroek zwart - Move Shorts - Dames - Craft -XS
  61,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Move Fietsbroek Shorts Zwart Dames Craft Move Fietsbroek Shorts Zwart Dames //cdn.lil.nl/upload/22/products/413254/th2/fietsbroek-zwart---move-shorts---dames---craft--xs[0].jpg Te koop voor 61,95. in_stock De Craft Move Shorts fietsbroek is een erg comfortabele fietsbroek voor dames. Hiervoor zorgt het elastische en functionele materiaal dat door Craft is gebruikt. De broek blijft prima op de plek zitten dankzij de siliconen grijpranden die in de broek zijn verwerkt. Door de zeem die in de broek is verwerkt heeft het een comfortabele zit. De Craft Move broeken zijn het hele jaar door te gebruiken. De broek functioneerd uitstekend gedurende warme omstandigheden en onder natte, winderige weersomstandigheden.
  Fietsbroek zwart - Seamless Short - Dames - Craft - XS/S - Fietsbroek zwart - Seamless Short - Dames - Craft - XS/S
  44,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Seamless Short Fietsbroek Zwart Dames Craft Seamless Short Fietsbroek Zwart Dames //cdn.lil.nl/upload/22/products/413364/th2/fietsbroek-zwart---seamless-short---dames---craft---xs-s[0].jpg Te koop voor 44,95. in_stock Deze Craft Seamless Fietsbroek is een elastische fietsbroek die wordt aanbevolen om te dragen onder een losjes zittende fietsbroek. Door het elastische materiaal van Craft krijgt deze naadloze broek een ideale pasvorm en zult U een stuk comfortabeler op de fiets zitten. Daarnaast zorgt het elastische materiaal voor een goede bewegingsvrijheid die nodig is voor een fietstocht.
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up