ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

Fietsbroeken

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  Fietsbroek 3/4 zwart - Move - Dames - Craft - XS - Fietsbroek 3/4 zwart - Move - Dames - Craft - XS
  79,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Fietsbroek 3/4 Move Zwart Dames Craft Fietsbroek 3/4 Move Zwart Dames //cdn.lil.nl/upload/22/products/413441/th2/fietsbroek-3-4-zwart---move---dames---craft---xs[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock De Craft Move fietsbroek 3/4 is een erg comfortabele fietsbroek voor dames. Hiervoor zorgt het elastische en functionele materiaal dat door Craft is gebruikt. De broek blijft prima op de plek zitten dankzij de siliconen grijpranden die in de broek zijn verwerkt. Door de zeem die in de broek is verwerkt heeft het een comfortabele zit. De Craft Move broeken zijn het hele jaar door te gebruiken. De broek functioneerd uitstekend gedurende warme omstandigheden en onder natte, winderige weersomstandigheden.
  Fietsbroek zwart - Bibshorts - Move - Dames - Craft - XS - Fietsbroek zwart - Bibshorts - Move - Dames - Craft - XS
  70,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Move Fietsbroek Bibshort Zwart Dames Craft Move Fietsbroek Bibshort Zwart Dames //cdn.lil.nl/upload/22/products/413453/th2/fietsbroek-zwart---bibshorts---move---dames---craft---xs[0].jpg Te koop voor 70,95. in_stock De Craft Bibshorts Move Zwart is een zeer duurzame fietsbroek die perfect aansluit bij de actieve fietster. De broek is speciaal ontwikkeld voor de dames die comfort, functie en een goede kwaliteit waarderen en dit alles voor een scherpe prijs. De Fietsbroek is voorzien van een siliconen strip aan de pijpen en een comfortabele fietszeem van 20CM. Deze Craft fietsbroek is uitstekend geschikt om te dragen tijdens gemiddelde tot warme weermsomstandigheden. Daarnaast is de Craft Move Bibshort te gebruiken gedurende winderige en natte condities. Deze bibshort is dus het hele wielerseizoen te dragen, welke uitdaging je ook voor je hebt. Een korte trainingsrit of een lange tourtocht, de Craft Move Bibshort is er voor geschikt.
  Fietsbroek zwart - Hotpants - Move - Dames - Craft - XS - Fietsbroek zwart - Hotpants - Move - Dames - Craft - XS
  61,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Move Fietsbroek Hotpants Zwart Dames Craft Move Fietsbroek Hotpants Zwart Dames //cdn.lil.nl/upload/22/products/413465/th2/fietsbroek-zwart---hotpants---move---dames---craft---xs[0].jpg Te koop voor 61,95. in_stock De Craft Move Hotpants fietsbroek is een erg comfortabele fietsbroek voor dames. Hiervoor zorgt het elastische en functionele materiaal dat door Craft is gebruikt. De broek blijft prima op de plek zitten dankzij de siliconen grijpranden die in de broek zijn verwerkt. Door de zeem die in de broek is verwerkt heeft het een comfortabele zit. De Craft Move broeken zijn het hele jaar door te gebruiken. De broek functioneerd uitstekend gedurende warme omstandigheden en onder natte, winderige weersomstandigheden.
  Fietsbroek met zeem - Velo - Zwart - Dames - Craft - S - Fietsbroek met zeem - Velo - Zwart - Dames - Craft - S
  74,96
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Craft Categorie: Fietsbroek met zeem - Velo - Zwart - Dames - Craft Fietsbroek met zeem - Velo - Zwart - Dames - Craft //cdn.lil.nl/upload/22/products/413492/th2/fietsbroek-met-zeem---velo---zwart---dames---craft---s[0].jpg Te koop voor 74,96. in_stock De Craft Velo Bib Shorts is speciaal gemaakt voor de fanatieke fietser die altijd een optimale prestatie wil leveren. De elastische en ergonomische pasvorm zorgt voor totale bewegingsvrijheid. De Craft Velo Bib Shorts beschikt over een speciaal voor dames gemaakt fietszeem.
  Fietsbroek - Balance Bib - Heren - Zwart - Craft - L -
  61,70
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Craft Categorie: Fietsbroek - Balance Bib - Heren - Zwart - Craft Fietsbroek - Balance Bib - Heren - Zwart - Craft Te koop voor 61,70. in_stock Het Balance Bibshort van Craft is een topbroek voor de fanatieke fietser. De broke is onder andere uitgerust met de nieuwe C3 zeem en elastische uiteinden, met silicon grip, die de broek op zijn plaats houden tijdens het rijden. Net zoals bij alle broeken van Craft heeft ook de Balance Bib en goede vochtafvoer waardoor je lichaam op temparatuur blijft tijdens de rit.
  Fietsbroek zwart - Move Shorts - Dames - Craft -XS - Fietsbroek zwart - Move Shorts - Dames - Craft -XS
  61,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Move Fietsbroek Shorts Zwart Dames Craft Move Fietsbroek Shorts Zwart Dames //cdn.lil.nl/upload/22/products/413459/th2/fietsbroek-zwart---move-shorts---dames---craft--xs[0].jpg Te koop voor 61,95. in_stock De Craft Move Shorts fietsbroek is een erg comfortabele fietsbroek voor dames. Hiervoor zorgt het elastische en functionele materiaal dat door Craft is gebruikt. De broek blijft prima op de plek zitten dankzij de siliconen grijpranden die in de broek zijn verwerkt. Door de zeem die in de broek is verwerkt heeft het een comfortabele zit. De Craft Move broeken zijn het hele jaar door te gebruiken. De broek functioneerd uitstekend gedurende warme omstandigheden en onder natte, winderige weersomstandigheden.
  Fietsbroek zwart - Seamless Short - Dames - Craft - XS/S - Fietsbroek zwart - Seamless Short - Dames - Craft - XS/S
  44,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Seamless Short Fietsbroek Zwart Dames Craft Seamless Short Fietsbroek Zwart Dames //cdn.lil.nl/upload/22/products/413489/th2/fietsbroek-zwart---seamless-short---dames---craft---xs-s[0].jpg Te koop voor 44,95. in_stock Deze Craft Seamless Fietsbroek is een elastische fietsbroek die wordt aanbevolen om te dragen onder een losjes zittende fietsbroek. Door het elastische materiaal van Craft krijgt deze naadloze broek een ideale pasvorm en zult U een stuk comfortabeler op de fiets zitten. Daarnaast zorgt het elastische materiaal voor een goede bewegingsvrijheid die nodig is voor een fietstocht.
  Fietsbroek Zwart/Rood - Move Shorts - Heren - Craft - XS - Fietsbroek Zwart/Rood - Move Shorts - Heren - Craft - XS
  58,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Fietsbroek Move Shorts Heren - Zwart/Rood Craft Fietsbroek Move Shorts Heren - Zwart/Rood //cdn.lil.nl/upload/22/products/412860/th2/fietsbroek-zwart-rood---move-shorts---heren---craft---xs[0].jpg Te koop voor 58,95. in_stock De Craft Move Shorts Zwart/Rood is een zeer duurzame fietsbroek die perfect aansluit bij de actieve fietser. De broek is speciaal ontwikkeld voor de fietser die comfort, functie en een goede kwaliteit waardeert en dit alles voor een scherpe prijs. Deze Craft fietsbroek is uitstekend geschikt om te dragen tijdens gemiddelde tot warme weermsomstandigheden. Daarnaast is de Craft Move short te gebruiken gedurende winderige en natte condities. Deze broek is dus het hele wielerseizoen te dragen, welke uitdaging je ook voor je hebt. Een korte trainingsrit of een lange tourtocht, de Craft Move Short is er voor geschikt.
  Fietsbroek Zwart/Wit - Move Shorts - Heren - Craft - XS - Fietsbroek Zwart/Wit - Move Shorts - Heren - Craft - XS
  58,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Fietsbroek Move Shorts Heren - Zwart/Wit Craft Fietsbroek Move Shorts Heren - Zwart/Wit //cdn.lil.nl/upload/22/products/412865/th2/fietsbroek-zwart-wit---move-shorts---heren---craft---xs[0].jpg Te koop voor 58,95. in_stock De Craft Move Shorts Zwart/Wit is een zeer duurzame fietsbroek die perfect aansluit bij de actieve fietser. De broek is speciaal ontwikkeld voor de fietser die comfort, functie en een goede kwaliteit waardeert en dit alles voor een scherpe prijs. Deze Craft fietsbroek is uitstekend geschikt om te dragen tijdens gemiddelde tot warme weermsomstandigheden. Daarnaast is de Craft Move short te gebruiken gedurende winderige en natte condities. Deze broek is dus het hele wielerseizoen te dragen, welke uitdaging je ook voor je hebt. Een korte trainingsrit of een lange tourtocht, de Craft Move Short is er voor geschikt.
  Fietsbroek zwart - Puncheur - Heren - Craft - XS - Fietsbroek zwart - Puncheur - Heren - Craft - XS
  94,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Puncheur Shorts Fietsbroek Heren - Zwart Craft Puncheur Shorts Fietsbroek Heren - Zwart //cdn.lil.nl/upload/22/products/412690/th2/fietsbroek-zwart---puncheur---heren---craft---xs[0].jpg Te koop voor 94,95. in_stock De Craft Puncheur Short Zwart is speciaal gemaakt voor de toegewijde fietser die altijd een optimale prestatie wil leveren. De Puncheur technologie is ontwikkeld voor de fietser die het hele jaar door, enkele dagen paar week, op de weg te vinden is. De stof die gebruikt word in de Puncheur Short broek zorgt voor een uitstekende handhaving van de lichaamstemperatuur. Craft het de Puncheur Short uitgevoerd met een pasvorm wat ervoor zorgt dat de broek uitstekende zit en bewegingsvrijheid geeft.
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up