ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

Fietskleding heren

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

  Fietsjack fluor - Featherlight - Heren - Craft - S - Fietsjack fluor - Featherlight - Heren - Craft - S
  79,99
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Fietsjack Featherlight Heren - Fluor Craft Fietsjack Featherlight Heren - Fluor //cdn.lil.nl/upload/22/products/412574/th2/fietsjack-fluor---featherlight---heren---craft---s[0].jpg Te koop voor 79,99. in_stock Dit Craft Featherlight fluor fietsjack is een ultra-lichtgewicht fietsjack. Het is speciaal ontwikkeld zodat het een grote vrijheid van beweging verschaft. Er zit een rits over de gehele voorkant zodat de jas makkelijke aan en uit kan tijdens de rit. Het Craft Featherlight fietsjack is windbeschermend en waterafstotend wat zorgt voor een comfortabele rit.
  Fietsjack wit - Featherlight - Heren - Craft - XL - Fietsjack wit - Featherlight - Heren - Craft - XL
  80,96
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Fietsjack Featherlight Heren - Wit Craft Fietsjack Featherlight Heren - Wit //cdn.lil.nl/upload/22/products/412569/th2/fietsjack-wit---featherlight---heren---craft---xl[0].jpg Te koop voor 80,96. in_stock Dit Craft Featherlight wit fietsjack is een ultra-lichtgewicht fietsjack. Het is speciaal ontwikkeld zodat het een grote vrijheid van beweging verschaft. Er zit een rits over de gehele voorkant zodat de jas makkelijke aan en uit kan tijdens de rit. Het Craft Featherlight fietsjack is windbeschermend en waterafstotend wat zorgt voor een comfortabele rit.
  Fietsjack zwart - Featherlight - Heren - Craft - XS - Fietsjack zwart - Featherlight - Heren - Craft - XS
  69,90
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Fietsjack Featherlight Heren - Zwart Craft Fietsjack Featherlight Heren - Zwart //cdn.lil.nl/upload/22/products/412571/th2/fietsjack-zwart---featherlight---heren---craft---xs[0].jpg Te koop voor 69,90. in_stock Dit Craft Featherlight zwart fietsjack is een ultra-lichtgewicht fietsjack. Het is speciaal ontwikkeld zodat het een grote vrijheid van beweging verschaft. Er zit een rits over de gehele voorkant zodat de jas makkelijke aan en uit kan tijdens de rit. Het Craft Featherlight fietsjack is windbeschermend en waterafstotend wat zorgt voor een comfortabele rit.
  Fietswindjack neon - Move - Heren - Craft - XS - Fietswindjack neon - Move - Heren - Craft - XS
  69,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Fietswindjack Move Heren - Neon Craft Fietswindjack Move Heren - Neon //cdn.lil.nl/upload/22/products/412579/th2/fietswindjack-neon---move---heren---craft---xs[0].jpg Te koop voor 69,95. in_stock Dit Craft Windjack neon is een lichtgewicht fietsjack. Het Craft windjack is winddicht en waterafstotend wat zorgt voor een comfortabele rit. Het Craft windjack is ideaal geschikt voor de fietser die zich niet laat tegenhouden door wind en lichte regen. Het windjack is voorzien van voorgevormde mouwen wat ervoor zorgt dat er geen broze plekken ontstaan rond de schouders en de ellebogen. Er zit een rits over de gehele voorkant zodat de jas makkelijke aan en uit kan tijdens de rit.
  Fietswindjack zwart - Move - Heren - Craft - XS - Fietswindjack zwart - Move - Heren - Craft - XS
  79,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Fietswindjack Move Heren - Zwart Craft Fietswindjack Move Heren - Zwart //cdn.lil.nl/upload/22/products/412585/th2/fietswindjack-zwart---move---heren---craft---xs[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock Dit Craft Windjack zwart is een lichtgewicht fietsjack. Het Craft windjack is winddicht en waterafstotend wat zorgt voor een comfortabele rit. Het Craft windjack is ideaal geschikt voor de fietser die zich niet laat tegenhouden door wind en lichte regen. Het windjack is voorzien van voorgevormde mouwen wat ervoor zorgt dat er geen broze plekken ontstaan rond de schouders en de ellebogen. Er zit een rits over de gehele voorkant zodat de jas makkelijke aan en uit kan tijdens de rit.
  Fietsshirt - Move - Heren - Zwart - Craft - XXL - Fietsshirt - Move - Heren - Zwart - Craft - XXL
  56,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Fietsshirt Move Heren - Zwart Craft Fietsshirt Move Heren - Zwart //cdn.lil.nl/upload/22/products/412555/th2/fietsshirt---move---heren---zwart---craft---xxl[0].jpg Te koop voor 56,95. in_stock
  Fietshirt zwart - Glow - Heren - Craft - XS - Fietsshirt zwart - Glow - Heren - Craft - XS
  74,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Fietsshirt Glow Heren - Zwart Craft Fietsshirt Glow Heren - Zwart //cdn.lil.nl/upload/22/products/412624/th2/fietsshirt-zwart---glow---heren---craft---xs[0].jpg Te koop voor 74,95. in_stock Het Craft Glow fietsshirt Zwart is speciaal gemaakt voor de toegewijde fietser die altijd een optimale prestatie wil leveren. De Glow technologie zit in een Reflectieve print op zowel de borst als de rug wat zorgt voor 360 graden zichtbaarheid op de fiets. Het shirt is door Craft geschikt gemaakt om wedstrijden mee te rijden, maar ook voor een fanatieke trainingsrit is dit het aanbevolen shirt. Craft het het Glow fietsshirt uitgevoerd met Bodymapped technologie wat ervoor zorgt dat het shirt een uitstekende pasvorm heeft en totale bewegingsvrijheid geeft.
  Fietsjack wit - Tempest - Heren - Craft - XS - Fietsjack wit - Tempest - Heren - Craft - XS
  114,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Tempest Fietsjack Heren - Wit Craft Tempest Fietsjack Heren - Wit //cdn.lil.nl/upload/22/products/412711/th2/fietsjack-wit---tempest---heren---craft---xs[0].jpg Te koop voor 114,95. in_stock Dit Craft Tempest Wit Fietsjack voor heren is een lichtgewicht fietsjack. Dit fietsjack van Craft is water- en winddicht waardoor het uitstekend geschikt is voor de Nederlandse weersomstandigheden. Het is speciaal ontwikkeld zodat het een grote vrijheid van beweging verschaft. Ondanks dat de stof water- en winddicht is heeft Craft er toch voor gezorgd dat het fietsjack goed ventileerd waardoor de lichaamstemperatuur optimaal blijft.
  Fietsjack zwart - Tempest - Heren - Craft - XS - Fietsjack zwart - Tempest - Heren - Craft - XS
  114,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Tempest Fietsjack Heren - Zwart Craft Tempest Fietsjack Heren - Zwart //cdn.lil.nl/upload/22/products/412724/th2/fietsjack-zwart---tempest---heren---craft---xs[0].jpg Te koop voor 114,95. in_stock Dit Craft Tempest Zwart Fietsjack voor heren is een lichtgewicht fietsjack. Dit fietsjack van Craft is water- en winddicht waardoor het uitstekend geschikt is voor de Nederlandse weersomstandigheden. Het is speciaal ontwikkeld zodat het een grote vrijheid van beweging verschaft. Ondanks dat de stof water- en winddicht is heeft Craft er toch voor gezorgd dat het fietsjack goed ventileerd waardoor de lichaamstemperatuur optimaal blijft.
  Fietsjack amino - Tempest - Heren - Craft - XS - Fietsjack amino - Tempest - Heren - Craft - XS
  114,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Tempest Fietsjack Heren - Amino Craft Tempest Fietsjack Heren - Amino //cdn.lil.nl/upload/22/products/412736/th2/fietsjack-amino---tempest---heren---craft---xs[0].jpg Te koop voor 114,95. in_stock Dit Craft Tempest Amino Fietsjack voor heren is een lichtgewicht fietsjack. Dit fietsjack van Craft is water- en winddicht waardoor het uitstekend geschikt is voor de Nederlandse weersomstandigheden. Het is speciaal ontwikkeld zodat het een grote vrijheid van beweging verschaft. Ondanks dat de stof water- en winddicht is heeft Craft er toch voor gezorgd dat het fietsjack goed ventileerd waardoor de lichaamstemperatuur optimaal blijft.
  Fietsoverschoen Rain Bootie - Amino - Craft - 37/39 - Fietsoverschoen Rain Bootie - Amino - Craft - 37/39
  53,90
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Rain Bootie Fietsoverschoen - Amino Craft Rain Bootie Fietsoverschoen - Amino //cdn.lil.nl/upload/22/products/412729/th2/fietsoverschoen-rain-bootie---amino---craft---37-39[0].jpg Te koop voor 53,90. in_stock De Craft Rain Bootie is een water- en winddichte fietsoverschoen en zijn ideaal voor over de fietsschoenen tijdens slecht weersomstandigheden. De naden van de Craft Rain Bootie zijn getapete waardoor er geen water door naar binnen kan lopen. De overschoenen zijn gemaakt van een elastisch materiaal waardoor ze makkelijk aan te trekken zijn. De overschoenen zijn beschikbaar in de kleuren Amino en Zwart
  Armwarmers - Zwart - Craft - L - Armwarmers - Zwart - Craft - L
  32,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Armwarmers - Fiets Craft Armwarmers - Fiets //cdn.lil.nl/upload/22/products/412750/th2/armwarmers---zwart---craft---l[0].jpg Te koop voor 32,95. in_stock De Craft armwarmers zijn een uitstekende uitkomst voor het fietsen tijdens koude omstandigheden. Deze armwarmers zijn fijn om te dragen en zitten strak om de armen. Dit zorgt ervoor dat je ze strak kunt aansluiten op je fietsshirt. De Craft armwarmers zijn door hun flexibiliteit gemakkelijk omhoog en omlaag te schuiven. De armwarmers hebben een zachte binnenkant waardoor ze comfortabel aanvoelen.
  Kniewarmers - Zwart - Craft - S - Kniewarmers - Zwart - Craft - S
  37,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Kniewarmers - Fiets - Zwart Craft Kniewarmers - Fiets - Zwart //cdn.lil.nl/upload/22/products/412758/th2/kniewarmers---zwart---craft---s[0].jpg Te koop voor 37,95. in_stock De Craft kniewarmers zijn een uitstekende uitkomst voor het fietsen tijdens koude omstandigheden. Ze zorgen ervoor dat de knieën warm blijven zodat Uw kniegewrichten soepel blijven en U daardoor veel meer plezier zult beleven aan de fietsrit. De Craft kniewarmers zijn gemaakt van een elastisch en lichtgewicht materiaal zodat dit niet ten koste gaat van de bewegingsvrijheid. De kniewarmers hebben een zachte binnenkant waardoor ze comfortabel aanvoelen.
  Beenwarmers - Zwart - Craft - M/L - Beenwarmers - Zwart - Craft - M
  37,50
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Beenwarmers - Fiets - Zwart Craft Beenwarmers - Fiets - Zwart //cdn.lil.nl/upload/22/products/412768/th2/beenwarmers---zwart---craft---m[0].jpg Te koop voor 37,50. in_stock

  De Craft beenwarmers zijn een uitstekende uitkomst om te dragen tijdens de seizoenen als de temperatuur nog niet zo hoog ligt. De beenwarmers zijn door Craft zo ontwikkeld dat Uw benen warm blijven, maar dat dit niet ten koste zal geen van enige bewegingsvrijheid. De Craft beenwarmers zijn namelijk gemaakt van een elastisch en lichtgewicht materiaal met een brushed binnenlaag wat ervoor zorgt dat ze comfortabel zullen aanvoelen. Een ideale toevoeging aan de wielerkledij voor de renner die het hele jaar door actief is.

  Fietsbroek - Balance Bib - Heren - Zwart - Craft - L -
  61,70
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Craft Categorie: Fietsbroek - Balance Bib - Heren - Zwart - Craft Fietsbroek - Balance Bib - Heren - Zwart - Craft Te koop voor 61,70. in_stock Het Balance Bibshort van Craft is een topbroek voor de fanatieke fietser. De broke is onder andere uitgerust met de nieuwe C3 zeem en elastische uiteinden, met silicon grip, die de broek op zijn plaats houden tijdens het rijden. Net zoals bij alle broeken van Craft heeft ook de Balance Bib en goede vochtafvoer waardoor je lichaam op temparatuur blijft tijdens de rit.
  Fietsondershirt superlight - Zwart - stay cool - Heren - Craft - M -
  33,95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Craft Categorie: Craft cool superlight ondershirt heren zwart Craft cool superlight ondershirt heren zwart Te koop voor 33,95. in_stock Craft stay cool superlight mesh is een ondershirt voor warme omstandigheden. Dit ondershirt is geschikt voor tijdens het wielrennen, maar ook voor binnensporten en sporten in de zon. De Craft stay cool lijn houdt jouw lichaam fris en cool tijdens warm weer. De mesh structuur zorgt voor prettige doorluchting waardoor je fris blijft maar wel bescherming hebt om je lichaam.
  Fietsregenjack zwart - Move - Heren - Craft - XS - Fietsregenjack zwart - Move - Heren - Craft - XS
  89,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Fietsregenjack Move Heren - Zwart Craft Fietsregenjack Move Heren - Zwart //cdn.lil.nl/upload/22/products/412591/th2/fietsregenjack-zwart---move---heren---craft---xs[0].jpg Te koop voor 89,95. in_stock Dit Craft Fietsregenjack zwart is een lichtgewicht fietsjack. Het Craft regenjack is waterdicht en winddicht wat zorgt voor een comfortabele rit. Het Craft fietsregenjack is ideaal geschikt voor de fietser die zich niet laat tegenhouden door regen en wind. Het is dan ook ideaal voor de lente- en herfstritten. Het windjack is voorzien van voorgevormde mouwen wat ervoor zorgt dat er geen broze plekken ontstaan rond de schouders en de ellebogen. Er zit een rits over de gehele voorkant zodat de jas makkelijke aan en uit kan tijdens de rit.
  Fietsshirt wit - Move - Heren - Craft - XS - Fietsshirt wit - Move - Heren - Craft - XS
  59,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Fietsshirt Move Heren - Wit Craft Fietsshirt Move Heren - Wit //cdn.lil.nl/upload/22/products/412597/th2/fietsshirt-wit---move---heren---craft---xs[0].jpg Te koop voor 59,95. in_stock Het Craft Move fietsshirt voor heren is door Craft ontwikkeld voor de fietsritten tijdens gemiddelde tot warme weersomstandigheden. De stof van het Move fietsshirt zorgt voor een actieve koeling tijdens het fietsen. Het shirt is voorzien van een uitstekende vochtafvoer waardoor het lichaam een goede temperatuur aanhoudt en het zeer prettig fietsen is. Het Craft Move fietsshirt is speciaal ontwikkeld voor de fietser die comfort, functie en een goede kwaliteit waardeert en dit alles voor een scherpe prijs.
  Fietsbroek Zwart/Rood - Move Shorts - Heren - Craft - XS - Fietsbroek Zwart/Rood - Move Shorts - Heren - Craft - XS
  58,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Fietsbroek Move Shorts Heren - Zwart/Rood Craft Fietsbroek Move Shorts Heren - Zwart/Rood //cdn.lil.nl/upload/22/products/412607/th2/fietsbroek-zwart-rood---move-shorts---heren---craft---xs[0].jpg Te koop voor 58,95. in_stock De Craft Move Shorts Zwart/Rood is een zeer duurzame fietsbroek die perfect aansluit bij de actieve fietser. De broek is speciaal ontwikkeld voor de fietser die comfort, functie en een goede kwaliteit waardeert en dit alles voor een scherpe prijs. Deze Craft fietsbroek is uitstekend geschikt om te dragen tijdens gemiddelde tot warme weermsomstandigheden. Daarnaast is de Craft Move short te gebruiken gedurende winderige en natte condities. Deze broek is dus het hele wielerseizoen te dragen, welke uitdaging je ook voor je hebt. Een korte trainingsrit of een lange tourtocht, de Craft Move Short is er voor geschikt.
  Fietsbroek Zwart/Wit - Move Shorts - Heren - Craft - XS - Fietsbroek Zwart/Wit - Move Shorts - Heren - Craft - XS
  58,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Fietsbroek Move Shorts Heren - Zwart/Wit Craft Fietsbroek Move Shorts Heren - Zwart/Wit //cdn.lil.nl/upload/22/products/412612/th2/fietsbroek-zwart-wit---move-shorts---heren---craft---xs[0].jpg Te koop voor 58,95. in_stock De Craft Move Shorts Zwart/Wit is een zeer duurzame fietsbroek die perfect aansluit bij de actieve fietser. De broek is speciaal ontwikkeld voor de fietser die comfort, functie en een goede kwaliteit waardeert en dit alles voor een scherpe prijs. Deze Craft fietsbroek is uitstekend geschikt om te dragen tijdens gemiddelde tot warme weermsomstandigheden. Daarnaast is de Craft Move short te gebruiken gedurende winderige en natte condities. Deze broek is dus het hele wielerseizoen te dragen, welke uitdaging je ook voor je hebt. Een korte trainingsrit of een lange tourtocht, de Craft Move Short is er voor geschikt.
  Fietshirt wit - Glow - Heren - Craft - XS - Fietshirt wit - Glow - Heren - Craft - XS
  74,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Fietsshirt Glow Heren - Wit Craft Fietsshirt Glow Heren - Wit //cdn.lil.nl/upload/22/products/412618/th2/fietshirt-wit---glow---heren---craft---xs[0].jpg Te koop voor 74,95. in_stock Het Craft Glow fietsshirt Wit is speciaal gemaakt voor de toegewijde fietser die altijd een optimale prestatie wil leveren. De Glow technologie zit in een Reflectieve print op zowel de borst als de rug wat zorgt voor 360 graden zichtbaarheid op de fiets. Het shirt is door Craft geschikt gemaakt om wedstrijden mee te rijden, maar ook voor een fanatieke trainingsrit is dit het aanbevolen shirt. Craft het het Glow fietsshirt uitgevoerd met Bodymapped technologie wat ervoor zorgt dat het shirt een uitstekende pasvorm heeft en totale bewegingsvrijheid geeft.
  Fietsbroek zwart - Puncheur - Heren - Craft - XS - Fietsbroek zwart - Puncheur - Heren - Craft - XS
  94,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Puncheur Shorts Fietsbroek Heren - Zwart Craft Puncheur Shorts Fietsbroek Heren - Zwart //cdn.lil.nl/upload/22/products/412687/th2/fietsbroek-zwart---puncheur---heren---craft---xs[0].jpg Te koop voor 94,95. in_stock De Craft Puncheur Short Zwart is speciaal gemaakt voor de toegewijde fietser die altijd een optimale prestatie wil leveren. De Puncheur technologie is ontwikkeld voor de fietser die het hele jaar door, enkele dagen paar week, op de weg te vinden is. De stof die gebruikt word in de Puncheur Short broek zorgt voor een uitstekende handhaving van de lichaamstemperatuur. Craft het de Puncheur Short uitgevoerd met een pasvorm wat ervoor zorgt dat de broek uitstekende zit en bewegingsvrijheid geeft.
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up