ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

Fietsjacks

Filters
Prijs
Levertijd
Sale

  Regenjack zwart - Move Bike - Dames - Craft - XS - Regenjack zwart - Move Bike - Dames - Craft - XS
  89,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Move Regenjack Zwart Dames Craft Move Regenjack Zwart Dames //cdn.lil.nl/upload/22/products/413831/th2/regenjack-zwart---move-bike---dames---craft---xs[0].jpg Te koop voor 89,95. in_stock Dit Craft Fietsregenjack zwart is een lichtgewicht fietsjack. Het Craft regenjack is waterdicht en winddicht wat zorgt voor een comfortabele rit. Het Craft fietsregenjack is ideaal geschikt voor de fietster die zich niet laat tegenhouden door regen en wind. Het is dan ook ideaal voor de lente- en herfstritten. Het windjack is voorzien van voorgevormde mouwen wat ervoor zorgt dat er geen broze plekken ontstaan rond de schouders en de ellebogen. Er zit een rits over de gehele voorkant zodat de jas makkelijke aan en uit kan tijdens de rit.
  Fietsjack wit - Featherlight - Dames - Craft - XS - Fietsjack wit - Featherlight - Dames - Craft - XS
  68,90
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Featherlight Fietsjack Wit Dames Craft Featherlight Fietsjack Wit Dames //cdn.lil.nl/upload/22/products/413813/th2/fietsjack-wit---featherlight---dames---craft---xs[0].jpg Te koop voor 68,90. in_stock Dit Craft Featherlight Wit fietsjack is een ultra-lichtgewicht fietsjack voor dames. Het is speciaal ontwikkeld zodat het een grote vrijheid van beweging verschaft. Het Craft Featherlight fietsjack is windbeschermend en waterafstotend wat zorgt voor een comfortabele rit. Er zit een rits over de gehele voorkant zodat de jas makkelijke aan en uit kan tijdens de rit.
  Fietsjack zwart - Featherlight - Dames - Craft - XS - Fietsjack zwart - Featherlight - Dames - Craft - XS
  79,08
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Featherlight Fietsjack Zwart Dames Craft Featherlight Fietsjack Zwart Dames //cdn.lil.nl/upload/22/products/413819/th2/fietsjack-zwart---featherlight---dames---craft---xs[0].jpg Te koop voor 79,08. in_stock Dit Craft Featherlight Zwart fietsjack is een ultra-lichtgewicht fietsjack voor dames. Het is speciaal ontwikkeld zodat het een grote vrijheid van beweging verschaft. Het Craft Featherlight fietsjack is windbeschermend en waterafstotend wat zorgt voor een comfortabele rit. Er zit een rits over de gehele voorkant zodat de jas makkelijke aan en uit kan tijdens de rit.
  Fietsjack fluor - Featherlight - Dames - Craft - XS - Fietsjack fluor - Featherlight - Dames - Craft - XS
  71,96
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Featherlight Fietsjack Fluor Dames Craft Featherlight Fietsjack Fluor Dames //cdn.lil.nl/upload/22/products/413825/th2/fietsjack-fluor---featherlight---dames---craft---xs[0].jpg Te koop voor 71,96. in_stock Dit Craft Featherlight Fluor fietsjack is een ultra-lichtgewicht fietsjack voor dames. Het is speciaal ontwikkeld zodat het een grote vrijheid van beweging verschaft. Het Craft Featherlight fietsjack is windbeschermend en waterafstotend wat zorgt voor een comfortabele rit. Er zit een rits over de gehele voorkant zodat de jas makkelijke aan en uit kan tijdens de rit.
  Fietsjack zwart - Tempest - Dames - Craft - S - Fietsjack zwart - Tempest - Dames - Craft - S
  139,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Tempest Fietsjack Zwart Dames Craft Tempest Fietsjack Zwart Dames //cdn.lil.nl/upload/22/products/413847/th2/fietsjack-zwart---tempest---dames---craft---s[1].jpg Te koop voor 139,95. in_stock Dit Craft Tempest Zwart Fietsjack voor dames is een lichtgewicht fietsjack. Dit fietsjack van Craft is water- en winddicht waardoor het uitstekend geschikt is voor de Nederlandse weersomstandigheden. Het is speciaal ontwikkeld zodat het een grote vrijheid van beweging verschaft. Ondanks dat de stof water- en winddicht is heeft Craft er toch voor gezorgd dat het fietsjack goed ventileerd waardoor de lichaamstemperatuur optimaal blijft.
  Fietsjack fluor - Featherlight - Heren - Craft - S - Fietsjack fluor - Featherlight - Heren - Craft - S
  79,99
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Fietsjack Featherlight Heren - Fluor Craft Fietsjack Featherlight Heren - Fluor //cdn.lil.nl/upload/22/products/413860/th2/fietsjack-fluor---featherlight---heren---craft---s[0].jpg Te koop voor 79,99. in_stock Dit Craft Featherlight fluor fietsjack is een ultra-lichtgewicht fietsjack. Het is speciaal ontwikkeld zodat het een grote vrijheid van beweging verschaft. Er zit een rits over de gehele voorkant zodat de jas makkelijke aan en uit kan tijdens de rit. Het Craft Featherlight fietsjack is windbeschermend en waterafstotend wat zorgt voor een comfortabele rit.
  Fietsjack wit - Featherlight - Heren - Craft - XL - Fietsjack wit - Featherlight - Heren - Craft - XL
  80,96
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Fietsjack Featherlight Heren - Wit Craft Fietsjack Featherlight Heren - Wit //cdn.lil.nl/upload/22/products/413855/th2/fietsjack-wit---featherlight---heren---craft---xl[0].jpg Te koop voor 80,96. in_stock Dit Craft Featherlight wit fietsjack is een ultra-lichtgewicht fietsjack. Het is speciaal ontwikkeld zodat het een grote vrijheid van beweging verschaft. Er zit een rits over de gehele voorkant zodat de jas makkelijke aan en uit kan tijdens de rit. Het Craft Featherlight fietsjack is windbeschermend en waterafstotend wat zorgt voor een comfortabele rit.
  Fietsjack zwart - Featherlight - Heren - Craft - XS - Fietsjack zwart - Featherlight - Heren - Craft - XS
  69,90
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Fietsjack Featherlight Heren - Zwart Craft Fietsjack Featherlight Heren - Zwart //cdn.lil.nl/upload/22/products/413857/th2/fietsjack-zwart---featherlight---heren---craft---xs[0].jpg Te koop voor 69,90. in_stock Dit Craft Featherlight zwart fietsjack is een ultra-lichtgewicht fietsjack. Het is speciaal ontwikkeld zodat het een grote vrijheid van beweging verschaft. Er zit een rits over de gehele voorkant zodat de jas makkelijke aan en uit kan tijdens de rit. Het Craft Featherlight fietsjack is windbeschermend en waterafstotend wat zorgt voor een comfortabele rit.
  Fietswindjack neon - Move - Heren - Craft - XS - Fietswindjack neon - Move - Heren - Craft - XS
  69,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Fietswindjack Move Heren - Neon Craft Fietswindjack Move Heren - Neon //cdn.lil.nl/upload/22/products/413865/th2/fietswindjack-neon---move---heren---craft---xs[0].jpg Te koop voor 69,95. in_stock Dit Craft Windjack neon is een lichtgewicht fietsjack. Het Craft windjack is winddicht en waterafstotend wat zorgt voor een comfortabele rit. Het Craft windjack is ideaal geschikt voor de fietser die zich niet laat tegenhouden door wind en lichte regen. Het windjack is voorzien van voorgevormde mouwen wat ervoor zorgt dat er geen broze plekken ontstaan rond de schouders en de ellebogen. Er zit een rits over de gehele voorkant zodat de jas makkelijke aan en uit kan tijdens de rit.
  Fietswindjack zwart - Move - Heren - Craft - XS - Fietswindjack zwart - Move - Heren - Craft - XS
  79,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Fietswindjack Move Heren - Zwart Craft Fietswindjack Move Heren - Zwart //cdn.lil.nl/upload/22/products/413871/th2/fietswindjack-zwart---move---heren---craft---xs[0].jpg Te koop voor 79,95. in_stock Dit Craft Windjack zwart is een lichtgewicht fietsjack. Het Craft windjack is winddicht en waterafstotend wat zorgt voor een comfortabele rit. Het Craft windjack is ideaal geschikt voor de fietser die zich niet laat tegenhouden door wind en lichte regen. Het windjack is voorzien van voorgevormde mouwen wat ervoor zorgt dat er geen broze plekken ontstaan rond de schouders en de ellebogen. Er zit een rits over de gehele voorkant zodat de jas makkelijke aan en uit kan tijdens de rit.
  Fietsjack wit - Tempest - Heren - Craft - XS - Fietsjack wit - Tempest - Heren - Craft - XS
  114,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Tempest Fietsjack Heren - Wit Craft Tempest Fietsjack Heren - Wit //cdn.lil.nl/upload/22/products/413883/th2/fietsjack-wit---tempest---heren---craft---xs[0].jpg Te koop voor 114,95. in_stock Dit Craft Tempest Wit Fietsjack voor heren is een lichtgewicht fietsjack. Dit fietsjack van Craft is water- en winddicht waardoor het uitstekend geschikt is voor de Nederlandse weersomstandigheden. Het is speciaal ontwikkeld zodat het een grote vrijheid van beweging verschaft. Ondanks dat de stof water- en winddicht is heeft Craft er toch voor gezorgd dat het fietsjack goed ventileerd waardoor de lichaamstemperatuur optimaal blijft.
  Fietsjack zwart - Tempest - Heren - Craft - XS - Fietsjack zwart - Tempest - Heren - Craft - XS
  114,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Tempest Fietsjack Heren - Zwart Craft Tempest Fietsjack Heren - Zwart //cdn.lil.nl/upload/22/products/413889/th2/fietsjack-zwart---tempest---heren---craft---xs[0].jpg Te koop voor 114,95. in_stock Dit Craft Tempest Zwart Fietsjack voor heren is een lichtgewicht fietsjack. Dit fietsjack van Craft is water- en winddicht waardoor het uitstekend geschikt is voor de Nederlandse weersomstandigheden. Het is speciaal ontwikkeld zodat het een grote vrijheid van beweging verschaft. Ondanks dat de stof water- en winddicht is heeft Craft er toch voor gezorgd dat het fietsjack goed ventileerd waardoor de lichaamstemperatuur optimaal blijft.
  Fietsjack amino - Tempest - Heren - Craft - XS - Fietsjack amino - Tempest - Heren - Craft - XS
  114,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Tempest Fietsjack Heren - Amino Craft Tempest Fietsjack Heren - Amino //cdn.lil.nl/upload/22/products/413895/th2/fietsjack-amino---tempest---heren---craft---xs[0].jpg Te koop voor 114,95. in_stock Dit Craft Tempest Amino Fietsjack voor heren is een lichtgewicht fietsjack. Dit fietsjack van Craft is water- en winddicht waardoor het uitstekend geschikt is voor de Nederlandse weersomstandigheden. Het is speciaal ontwikkeld zodat het een grote vrijheid van beweging verschaft. Ondanks dat de stof water- en winddicht is heeft Craft er toch voor gezorgd dat het fietsjack goed ventileerd waardoor de lichaamstemperatuur optimaal blijft.
  Windjack neon - Move Bike - Dames - Craft - M - Windjack neon - Move Bike - Dames - Craft - M
  70,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Move Windjack Neon Dames Craft Move Windjack Neon Dames //cdn.lil.nl/upload/22/products/413837/th2/windjack-neon---move-bike---dames---craft---m[0].jpg Te koop voor 70,95. in_stock Dit Craft Windjack neon is een lichtgewicht fietsjack. Het Craft windjack is winddicht en waterafstotend wat zorgt voor een comfortabele rit. Het Craft windjack is ideaal geschikt voor de fietster die zich niet laat tegenhouden door wind en lichte regen. Het windjack is voorzien van voorgevormde mouwen wat ervoor zorgt dat er geen broze plekken ontstaan rond de schouders en de ellebogen. Er zit een rits over de gehele voorkant zodat de jas makkelijke aan en uit kan tijdens de rit.
  Fietsregenjack zwart - Move - Heren - Craft - XS - Fietsregenjack zwart - Move - Heren - Craft - XS
  89,95
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Craft Fietsregenjack Move Heren - Zwart Craft Fietsregenjack Move Heren - Zwart //cdn.lil.nl/upload/22/products/413877/th2/fietsregenjack-zwart---move---heren---craft---xs[0].jpg Te koop voor 89,95. in_stock Dit Craft Fietsregenjack zwart is een lichtgewicht fietsjack. Het Craft regenjack is waterdicht en winddicht wat zorgt voor een comfortabele rit. Het Craft fietsregenjack is ideaal geschikt voor de fietser die zich niet laat tegenhouden door regen en wind. Het is dan ook ideaal voor de lente- en herfstritten. Het windjack is voorzien van voorgevormde mouwen wat ervoor zorgt dat er geen broze plekken ontstaan rond de schouders en de ellebogen. Er zit een rits over de gehele voorkant zodat de jas makkelijke aan en uit kan tijdens de rit.
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up