ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

Thermobroeken

Filters
Merk
Categorie
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  Thermobroek warm - zwart - Dames - Craft - XS - Thermobroek warm - zwart - Dames - Craft - XS
  45,40
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Craft Categorie: Thermobroek warm - zwart - Dames - Craft Thermobroek warm - zwart - Dames - Craft //cdn.lil.nl/upload/22/products/408782/th2/thermobroek-warm---zwart---dames---craft---xs[0].jpg Te koop voor 45,40. in_stock

  De Thermo lange onderbroek dames uit de craft keep warm collectie is een lange onderbroek die als eerste belangrijke laag gedragen dient te worden (blote huid). De naadloze onderbroek is voorzien van elastisch materiaal wat de pasvorm ten goede komt en de bewegingsvrijheid die de thermo onderbroek biedt.  De Keep warm craft long underpants voor dames kan in zeer koude omstandigheden gedragen worden, denk hierbij aan 1 tot -25 graden. ideaal voor schaatstochten of andere buitensport activiteiten in de winter. 

  Thermobroek - Warm Underpant - Dames - Zwart - Craft - XS - Thermobroek - Warm Underpant - Dames - Zwart - Craft - XS
  53,96
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Craft Categorie: Thermobroek - Warm Underpant - Dames - Zwart - Craft Thermobroek - Warm Underpant - Dames - Zwart - Craft //cdn.lil.nl/upload/22/products/408843/th2/thermobroek---warm-underpant---dames---zwart---craft---xs[0].jpg Te koop voor 53,96. in_stock De Craft Warm Wool lijn is de onderkleding van Craft die zeer geschikt is om te dragen tijdens inspanningen in koude tot zeer koude omstandigheden. De nieuwe honingraatstructuur die is gebruikt zorgt ervoor dat de kleding goed zit en uitstekend isoleerd. De kleding is voorzien van klimaatzones, deze zijn na uitvoerend onderzoek van Craft geplaatst. Dit zorgt ervoor dat het je lichaam op temparatuur houdt waar het nodig is. Daarnaast kenmerkt de kleding zich door zijn vochtafvoer naar buiten zodat het lichaam droog blijft en niet afkoelt.
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up