Sport & Vrije tijd

Voor jong en oud!
Longboard Zwart - Kicktail Bamboo - Nijdam - 42 inch

Kicktail longboards zijn zowel aan de voorkant als aan de achterkant voorzien van een breed uiteinde, maar het board kent alleen overhang bij de achterwielen (tail),..

> Bekijk meer Longboards
Alles voor een geslaagde maaltijd!
Picknickmand Botanicae - 4persoons - Esschert Design

Een romantische picknick of juist een leuk dagje uit met de kids, met deze picknickmand van Esschert Design is niets te gek. De mand heeft aan de buitek..

> Bekijk meer Buiten eten
Voor Ebikes
Fietstas achter - Groen/Zwart - Downtown - F7311 - QL2.1 - Ortlieb

De Downtown Quick-Lock 2.1 is een akte/fietstas. Deze tas is uitstekend geschikt voor woon- en werkverkeer. Het Quick-Lock 2.1 systeem is geschikt voor dra..

> Bekijk meer Fietstassen
handig en eenvoudig mee te nemen op vakantie
Campingtafel Vouwbaar - Basic

Vouwbare campingtafel, die gemakkelijk mee te nemen is. In witte kleurstelling. Afmetingen: 80 x 60 x 69 cm.

> Bekijk meer Campingtafels

Naast het feit dat LiL.nl super leuke producten verkoopt voor het inrichten van uw huis, kunt u bij LiL.nl ook terecht voor de beste artikelen voor onderweg. Aangezien u natuurlijk niet iedere minuut van de dag thuis bent, neemt u uw lifestyle gewoon mee onderweg. Waar u ook bent, op deze manier voelt u zich altijd op uw gemak. LiL.nl biedt een breed assortiment met de beste accessoires voor onderweg.

Reizen is iets wat we allemaal veel doen. Van- en naar het werk of school, op vakantie, op de fiets om boodschappen te doen, noem het allemaal maar op. Reizen hoort er nu eenmaal bij. En alhoewel het misschien niet de favoriete bezigheid is van iedereen, kunnen we het reizen wel zo gemakkelijk mogelijk maken. De producten van LiL.nl laat u zich overal prettig voelen. U neemt uw lifestyle gewoon mee onderweg. Vroeger reisden we dan nog wel met paard en wagen, maar vandaag de dag reist u met de artikelen van LiL.nl op uw eigen manier en ook nog eens in stijl. Om u zich zo goed mogelijk op uw gemak te voelen terwijl u onderweg bent, kunt u bij LiL.nl terecht voor de beste artikelen voor onderweg. Van reistassen en lunchtrommels tot thermosbekers, fietsen en fietskaarten.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up