ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl
  • Vredeweg 46
  • 1505 HH Zaandam
  • - info@lil.nl
  • - 075 - 615 24 22
  • Openingstijden klantenservice:
  • Ma t/m Vr 09.00 - 21.00
  • Zaterdag 10.00 - 17.00

Sport & Vrije Tijd

Voor één of twee personen
Airbed Raised Twin - 152 x 203 cm  ingebouwde pomp - 220v  - Intex

Intex Pillow Queen bed hmet de unieke revolutionaire Dura-Beam technologie, die duizenden hoge sterkte polyester vezels in plaats van de typische PVC-balk gebruikt...

> Bekijk meer Luchtbedden
voor of na het sporten
Thermosbeker Westloop - Autoseal 470 ml -  Geborsteld zwart - Contigo

CONTIGO's populairste AUTOSEAL Vacuümgeïsoleerde beker    De Contigo AUTOSEAL technologie garandeert een 100% m..

> Bekijk meer Thermosbekers

Naast het feit dat LiL.nl super leuke producten verkoopt voor het inrichten van uw huis, kunt u bij LiL.nl ook terecht voor de beste artikelen voor onderweg. Aangezien u natuurlijk niet iedere minuut van de dag thuis bent, neemt u uw lifestyle gewoon mee onderweg. Waar u ook bent, op deze manier voelt u zich altijd op uw gemak. LiL.nl biedt een breed assortiment met de beste accessoires voor onderweg.

Reizen is iets wat we allemaal veel doen. Van- en naar het werk of school, op vakantie, op de fiets om boodschappen te doen, noem het allemaal maar op. Reizen hoort er nu eenmaal bij. En alhoewel het misschien niet de favoriete bezigheid is van iedereen, kunnen we het reizen wel zo gemakkelijk mogelijk maken. De producten van LiL.nl laat u zich overal prettig voelen. U neemt uw lifestyle gewoon mee onderweg. Vroeger reisden we dan nog wel met paard en wagen, maar vandaag de dag reist u met de artikelen van LiL.nl op uw eigen manier en ook nog eens in stijl. Om u zich zo goed mogelijk op uw gemak te voelen terwijl u onderweg bent, kunt u bij LiL.nl terecht voor de beste artikelen voor onderweg. Van reistassen en lunchtrommels tot thermosbekers, fietsen en fietskaarten.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up