LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.> Bekijk alle merken

Jouw droombank kopen

Een bankstel is een belangrijk en prominent meubelstuk in het interieur. Niet alleen is de uitstraling van een bank bepalend voor de sfeer in het interieur, het is ook een plek waar je comfortabel tijd wilt doorbrengen met het gezin. Een bank is vaak een duurdere aanschaf waar je voor lange tijd plezier van wilt beleven, een goede en overwogen keus is dan ook afhankelijk van verschillende aspecten. Het formaat bank dat je wilt zal afhangen van het aantal gewenste zitplaatsen en de beschikbaar ruimte, wil je een bank waar je ruim met  Vier personen op kunt zitten, of ga je voor een Compactere tweezitter. De stijl van de bank zal bepalend zijn voor de rest van het interieur, ga je voor de Klassieke Chesterfield, Robuuste HK-Living of de Trendy Dragon. Ook het materiaal van de bank kan doorslaggevend zijn.. zo is leder gemakkelijker schoon te maken en houden dan stof. Andere aspecten om rekening mee te houden tijdens jouw zoektocht naar de perfecte bank zijn bijvoorbeeld: het comfort, de kleur en de vulling van de bank.

Diverse soorten banken

Naast de bekende bankstellen voor in het interieur vind je bij LiL.nl een ruime collectie aan andere soorten banken in diverse kleuren, vormen en materialen. Zo is de eetkamerbank weer helemaal in, een eetkamerbank is niet alleen een gezellige en sfeervol item voor in het interieur, maar vaak ook praktsich en ruimte besparend. Combineer bijvoorbeeld de Houten largo eetkamerbank met een mooi wit schapenvacht en creeer een prachtig landelijke look, voeg warmte en sfeer toe met een Rotan eetkamerbank of ga je voor een luxe en Elegante eetkamerbank met chesterfield look?

Voor de mensen die vaak logees hebben of een gebrek aan ruimte is de Slaapbank ideaal! Praktisch als bed en stijlvol als bank en ook nog eens ruimte besparend. Bij LiL.nl vind je slaapbanken in diverse formaten en stijlen, en zeer gemakkelijk uit te klappen tot bed en andersom. 

Optimaal zitcomfort

Zoals je merkt zijn banken er in diverse formaten, vormen en kleur. Hoekbanken, ruime 4 en 3-zitsbanken (met 3,5 zitsbanken als tussenmaat of compactere tweezitters, daarnaast kun je kiezen uit loveseats of modulaire banken. Een ruime collectie aan banken, met daartussen de prachtige banken van de bekende design merken: Zuiver, Woood, HK-Living, La Forma en Kare Design!