LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Kuipstoelen

De kuipstoel is nog altijd ontzettend populair en één van de eetkamerstoel woontrends! De kuipstoelen zijn minimalistisch, veelzijdig, stralen rust en hebben een comfortabele zit. Vaak worden de kuipstoelen ge... Lees meer

Filters
Merk
Categorie
Prijs
Model
Kleur

De kuipstoel is nog altijd ontzettend populair en één van de eetkamerstoel woontrends! De kuipstoelen zijn minimalistisch, veelzijdig, stralen rust en hebben een comfortabele zit. Vaak worden de kuipstoelen gebruikt aan de eetkamertafel, maar door hun neutrale look zijn ze overal in huis en in het kantoor inzetbaar. LiL.nl heeft een diverse collectie aan kuipstoelen met allemaal hun eigen charme, ontdek ze en kies jouw favoriet!