LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Tuinstoelen

Met deze tuinstoelen komt u de zomer wel door! LiL.nl heeft een uitgebreid assortiment tuinstoelen en deze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, kleuren en maten. Of u nu op zoek bent naar een tuinstoel om te ontspannen of... Lees meer


Met deze tuinstoelen komt u de zomer wel door! LiL.nl heeft een uitgebreid assortiment tuinstoelen en deze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, kleuren en maten. Of u nu op zoek bent naar een tuinstoel om te ontspannen of voor aan de tuintafel, u vindt de ideale tuinstoel op LiL.nl. Sommige tuinstoelen van LiL.nl zien er zo modieus uit dat ze ook niet zullen misstaan in uw woonkamer. Ga niet alleen voor een tuinstoel die u mooi vind maar kies vooral ook een comfortabel model. Dat is toch de reden waarom we met ze allen in de tuin zitten. LiL.nl biedt tuinstoelen aan van veel verschillende merken, de belangrijkste merken in deze groep zijn: Cabin Living, Kokoon Design en Alibert

Op LiL.nl kunt u naast een hele hoop stoelen voor in huis ook terecht voor stoelen in de tuin of op het terras. De tuinstoelen van LiL.nl zijn ingedeeld in verschillende categorieën zodat u gemakkelijk door het assortiment heen kan gaan. U vindt hier onder andere terrasstoelen die over het algemeen, stapelbaar zijn en gemaakt zijn van kunststof. Hierdoor zijn deze stoelen gemakkelijk in onderhoud en goed op te bergen na de zomerse maanden. Naast terrasstoelen kunt u hier ook terecht voor allerlei soorten strandstoelen en regisseursstoelen. De regisseursstoelen zijn geschikt voor in de tuin, op het terras en zelfs voor op de boot! Deze regisseursstoelen zijn er in verschillende kleuren en diverse formaten.

Terrasstoelen

Ruim assortiment stijlvolle terrasstoelen voor in de tuin of op het balkon. Vrijwel alle terrasstoelen op LiL.nl zijn van een hoogwaardige kwaliteit en blijven daardoor jaren mooi en hebben maar weinig onderhoud nodig. Er zijn zelfs terrasstoelen die u zowel binnen als buiten kunt gebruiken, ideaal dus voor als u niet kunt kiezen!

De terrasstoelen op LiL.nl zijn er speciaal voor gemaakt om na een dag werken heerlijk tot rust te kunnen komen in uw eigen tuin of op het terras. Op een terrasstoel kunt u namelijk heerlijk ontspannen een boekje lezen of genieten van een zomerse barbecue. Maar naast het comfort van de tuinstoelen is het design natuurlijk niet geheel onbelangrijk! Alle terrasstoelen van LiL.nl zijn stijlvol en geschikt voor in iedere tuin. Ook zijn de meeste stoelen van merken als ZuiverRob & Ruby en LiliansHouse in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat u zelf eindeloos kunt combineren met kleur en sfeer. Tot slot zijn de meeste terrasstoelen op LiL.nl stapelbaar en gemaakt van kunststof en dus heel gemakkelijk in onderhoud!