ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl
 • Vredeweg 46
 • 1505 HH Zaandam
 • - info@lil.nl
 • - 075 - 615 24 22
 • Openingstijden klantenservice:
 • Ma t/m Vr 09.00 - 21.00
 • Zaterdag 10.00 - 17.00

Kleurstalen

Voor u daadwerkelijk overgaat tot aankoop van een bepaalde bank of stoel is het handig en gewenst om de beschikbare kleuren waarin het meubelstuk beschikbaar is vooraf te kunnen bekijken. LiL.nl biedt u de mogelijkheid de kleuren gratis te bekijken. U kunt bij ons een set kleurstalen bestellen door het product in de winkelmand te plaatsen en de bestelling door te lopen. Het bedrag plus de verzendkosten vragen wij als borg voor de kleurstalen. Heeft u een keuze gemaakt, dan kunt u de kleurstalen eenvoudig en geheel gratis retourneren naar ons antwoordnummer. 

Filters
Merk
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -11%
  Kleurstalen Bank - Hk Living - Kleurstalen Bank - Hk Living
  13,30
  15.00
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: HK Living Categorie: Kleurstalen Bank - Hk Living Kleurstalen Bank - Hk Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/617201/th2/kleurstalen-bank---hk-living[0].jpg Te koop voor 13,30. in_stock

  Vindt u het een te grote gok om uw meubelste bestellen? Uiteraard kunt u bij ons in het magazijn langskomen, maar om te zien of de kleuren in uw interieur passen kunt u ook deze kleurstalen bestellen. Deze kleurstalen bevatten de kleuren voor de HKLiving bank. Nadat u eruit bent, kunt u de kleurstalen weer naar ons terugsturen.

 • Best verkocht
  Kleurstalen Bank Retro - HK Living - Kleurstalen Bank Retro - HK Living
  14,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Kleurstalen Bank Retro - HK Living Kleurstalen Bank Retro - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/716788/th2/kleurstalen-bank-retro---hk-living[0].jpg Te koop voor 14,00. in_stock

  Kleurstalen voor de nieuwe retro banken van HK Living. De bank is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren Trendy oker, neutraal hazel, hunter groen of gewaagd nude, een lastige keus. 

  Om deze keus wat makkelijker te maken kan je deze kleurstalen van HK Living gratis "bestellen". Je betaalt wel bij de bestelling, maar kunt, als je je keuze hebt gemaakt, gratis retouneren. 

 • Best verkocht
  Kleurstalen Halifax & Thomas - Woood - Kleurstalen Halifax & Thomas - Woood
  14,-
  3 - 7 Dag(en)
  Merk: Woood Categorie: Kleurstalen Halifax & Thomas - Woood Kleurstalen Halifax & Thomas - Woood //cdn.lil.nl/upload/22/products/695991/th2/kleurstalen-halifax-and-thomas---woood[0].jpg Te koop voor 14,00. in_stock

  Vindt u het een te grote gok om uw meubelste bestellen? Uiteraard kunt u bij ons in het magazijn langskomen, maar om te zien of de kleuren in uw interieur passen kunt u ook deze kleurstalen bestellen. Deze kleurstalen bevatten de kleuren voor de Halifax & Thomas van het merk Woood. Nadat u eruit bent, kunt u de kleurstalen weer naar ons terugsturen.

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram