LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Fauteuils

Iedereen wil wel een plek in huis waar je event heerlijk kunt ontspannen, tot jezelf kunt komen, heerlijk tv kunt kijken of je favoriete boek kunt lezen. Een fauteuil met veel zitcomfort is dan ook niet meer weg te denken ui... Lees meer


Iedereen wil wel een plek in huis waar je event heerlijk kunt ontspannen, tot jezelf kunt komen, heerlijk tv kunt kijken of je favoriete boek kunt lezen. Een fauteuil met veel zitcomfort is dan ook niet meer weg te denken uit het interieur. Vaak wordt de fauteuil een eigen favoriet plekje. Een fauteuil is luxer, heeft vaak armleuningen en een dieper en breder zitvlak dan een eetkamerstoel.

Fauteuils

Bij LiL.nl vind je een uitgebreide collectie fauteuils geschikt voor diverse interieurstijlen. Neem de X-Bang fauteuil van Zuiver, een prachtige eigentijdse fauteuil met een diepe zit, extra dik kussen, armleuningen, ribfluwelen stof en verkrijgbaar in verschillende kleuren! Voor een stoere variant is de fauteuil Bon een aanrader, bekleed met kwalitatief vintage kunstleer in de kleur bruin of donkergrijs, een diepe en brede zit en brede armleuningen, om zo in neer te ploffen! Ook de Egg fauteuil van HK-Living verdient een vermelding, een fauteuil gemaakt van natuurlijk rotan in een mooi geweven patroon, combineer de Egg fauteuil met een mooi sierkussen of wit schapenvacht en je hebt een eye-catcher voor in het interieur.
 

Fauteuil kopen

Bekijk het uitgebreid aanbod fauteuils van LiL.nl en bepaal welke het beste bij jouw wensen past. Comfortabel, chique, landelijk, modern, klassiek, industrieel en robuust .. of toch modern…de fauteuils zijn er in diverse stijlen. Het assortiment fauteuils en lounge stoelen is zo uitgebreid, dat er altijd wel een geschikte tussen zit die geheel voldoet aan jouw persoonlijke wensen.