Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Vergaderstoelen

Met deze vergaderstoelen is het helemaal niet erg om urenlang te vergaderen. De vergaderstoelen zijn voorzien van een zachte zitting en u vindt hier ook vergaderstoelen met armleuning. Bovendien zien deze vergaderstoelen er erg leuk uit, zodat de vergaderzaal interessant en stijlvol is om naar te kijken. Wel zo fijn, want zo komen mensen van buiten graag naar uw kantoor toe voor een afspraak.


Naast goede bureaustoelen zijn vergaderstoelen misschien wel net zo belangrijk op kantoor of op de werkplek thuis. Zo vindt u op LiL.nl een ruim assortiment aan vergaderstoelen waarin u tijdens een interessante vergadering, maar ook tijdens een minder interessant gesprek, heerlijk achterover kunt leunen. De vergaderstoelen van LiL.nl zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en soorten. Zo zijn er al verschillende vergaderstoelen verkrijgbaar van Zuiver met én zonder armleuning. De keuze is dus geheel aan u. Maar u kunt hier terecht voor nog veel meer opvallende vergaderstoelen van bekende merken als Woood en Rob & Ruby.