LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Terraskachel - Groot - Zwart - Esschert Design

Pluspunten

  • Erg ruim
  • Heel erg veilig
  • Makkelijk in de verplaatsing
  • Zorgt voor extra sfeer

Minpunten

  • Kan gaan roesten
Levertijd: 5 - 7 Dag(en)
5 - 7 Dag(en)

€ 245.00 € 158,25 Korting € 86,75

Thusiwinkel Waarborg

Nieuwe voorraad verwacht

10% extra korting met kortingscode: Lente

10% extra korting met de kortingscode: Lente

€ 245.00 € 158,25 Korting € 86,75

5 - 7 Dag(en)

Nieuwe voorraad verwacht

Onze voordelen

Pluspunten

  • Erg ruim
  • Heel erg veilig
  • Makkelijk in de verplaatsing
  • Zorgt voor extra sfeer

Minpunten

  • Kan gaan roesten

Specificaties

Specificaties

LevertijdOntvang e-mail bij nieuwe voorraad
Productnummer 354294
Sku FF2
EAN 8714982005220
Merk Esschert Design
Categorie Terraskachels
Afmeting 120.5 x 44 cm
Materiaal Gietijzer
Kleur Zwart
Style Terraskachel - Groot - Zwart
Gewicht 50.00 Kg
Met asla
Met houtopslag


Productbeschrijving

Productbeschrijving

U hoeft niet te wachten tot die zwoele zomeravonden tot u lekker kunt genieten in uw tuin of op het terras. Zodra de lente is begonnen kunt u al naar buiten. Deze Terraskachel van Esschert Design zorgt voor de warmte in uw tuin. En buiten dat er een hoop warmte vanaf komt, zorgt een vuurtje in de tuin toch ook altijd nog voor een gezellige sfeer.  

Voorraad en bestellen

Voorraad en bestellen

Bestellen

€ 158,25
Klik en bestel

Voorraad

Levertijd

5 - 7 Dag(en)

Varianten

Varianten


Over Esschert Design

Over Esschert Design

Esschert Design ontwerpt en ontwikkelt speciaal accessoires en cadeaus voor in de tuin. De tuinspullen van Esschert Design zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook nog eens leuk om uzelf cadeau te doen. De Esschert Design tuinspullen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw tuin. Van oppottafels tot etagères tot prachtige vuurkorven, Esschert Design is het perfecte merk voor alle tuinliefhebbers met groene vingers! Merk Esschert Design Bevestigen Prijs.

De Esschert Design artikelen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw huis of  tuin. Van oppottafels, etagères tot prachtige vuurkorven. Esschert Design is het perfecte merk voor alle liefhebbers van een sfeervolle woning tegen een schappelijke prijs.

Esschert Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen van collecties gerelateerd aan tuinieren en natuur. Esschert Design is leidende  in de branche die focust op bijvoorbeeld wilde vogels en dieren, outdoor haarden, kindertuinieren en werken in de tuin. Al producten van Esschert Design zijn ontworpen door onze ontwerpstudio met Europese ontwerpers.

Los van alleen functionaliteit zijn collecties van Esschert Design vaak aantrekkelijk om te geven doordat ze verrassend, innovatief en decoratief zijn. 

- Bekijk alles van Esschert Design


Reviews over Terraskachel - Groot - Zwart - Esschert Design

Alle reviews

5/5
Sabine Van Eynde op 18-11-2016 13:22

Heel erg tevreden met de aankoop! We hebben hem onmiddellijk na de levering geprobeerd aangezien ik die binnenkort nodig heb om een demonstratie die buiten doorgaat. De bezoekers en ik zullen die dag zeker geen kou hebben. Levering was de volgende dag al^!

5/5
Wim van der Zouw op 21-09-2016 11:46

Geweldige kachel!! Heel mooi om te zien, verhoudingen kloppen precies. Brand als een lier met een hoog rendement, heel zuinig en schoon met een klein hoopje heel fijne as na een avond stoken. Top.

5/5
Gonny van Gammeren op 27-08-2016 07:06

Levering op tijd.
Mooie kachel, zoals afgebeeld.
Brand goed.
Dik tevreden!


Schrijf een review

Schrijf een review

Gemiddelde beoordeling: Bekijk reviews (3)
Schrijf uw eigen review over Terraskachel - Groot - Zwart - Esschert Design

Sterren
Naam
E-Mail
Bericht
Foto (niet verplicht) (jpg,png).
Geen bestanden geselecteerd