Terraskachel - Groot - Zwart - Esschert Design

Ons systeem heeft een speciale aanbieding gevonden.

Aanbiedingsprijs 188,00

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Gietijzer
Afmetingen:
120.5 x 44 cm

Ons systeem heeft een speciale aanbieding gevonden.

Aanbiedingsprijs 188,00

245,00

Dit product is momenteel niet leverbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer het artikel op voorraad is.

Meer dan 10 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Terraskachel - Groot - Zwart - Esschert Design

  • Erg ruim
  • Heel erg veilig
  • Makkelijk in de verplaatsing
  • Zorgt voor extra sfeer
  • Kan gaan roesten

U hoeft niet te wachten tot die zwoele zomeravonden tot u lekker kunt genieten in uw tuin of op het terras. Zodra de lente is begonnen kunt u al naar buiten. Deze Terraskachel van Esschert Design zorgt voor de warmte in uw tuin. En buiten dat er een hoop warmte vanaf komt, zorgt een vuurtje in de tuin toch ook altijd nog voor een gezellige sfeer.  

Kenmerken Terraskachel - Groot - Zwart - Esschert Design

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Gietijzer
Kleur:
Zwart
Style:
Terraskachel - Groot - Zwart
Productnummer:
354294
Categorie:
Terraskachels
Afmeting:
120.5 x 44 cm
Gewicht:
50.00 Kg
Met asla:
Met houtopslag:

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Terraskachel - Groot - Zwart - Esschert Design? Contact opnemen

Merk Esschert Design

Esschert Design ontwerpt en ontwikkelt speciaal accessoires en cadeaus voor in de tuin. De tuinspullen van Esschert Design zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook nog eens leuk om uzelf cadeau te doen. De Esschert Design tuinspullen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw tuin. Van oppottafels tot etagères tot prachtige vuurkorven, Esschert Design is het perfecte merk voor alle tuinliefhebbers met groene vingers! Merk Esschert Design Bevestigen Prijs.

De Esschert Design artikelen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw huis of  tuin. Van oppottafels, etagères tot prachtige vuurkorven. Esschert Design is het perfecte merk voor alle liefhebbers van een sfeervolle woning tegen een schappelijke prijs.

Esschert Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen van collecties gerelateerd aan tuinieren en natuur. Esschert Design is leidende  in de branche die focust op bijvoorbeeld wilde vogels en dieren, outdoor haarden, kindertuinieren en werken in de tuin. Al producten van Esschert Design zijn ontworpen door onze ontwerpstudio met Europese ontwerpers.

Los van alleen functionaliteit zijn collecties van Esschert Design vaak aantrekkelijk om te geven doordat ze verrassend, innovatief en decoratief zijn.