20% extra kassakorting met code: lil20

Terrasverwarming Gas 13.000 Watt

Materiaal:
RVS

165,95

Dit product is momenteel niet leverbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer het artikel op voorraad is.

Meer dan 10 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Terrasverwarming Gas 13.000 Watt

  • Hittebestraling van de reflector
  • Volledig CE gekeurd!
  • Maximaal vermogen van 13.000 W

Deze stijlvolle terrasverwarming op gas zorgt ervoor dat u het hele jaar door  er warmpjes bij zit! Dit is één van de eerste vrijstaande terrasverwarmers die op gas is gekomen voor onder andere de horeca en nog steeds veruit de meest populaire is. De verwarmers is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en met de krachtige 13.000 Watt brander is het zowel geschikt voor de horeca als particulier. 

Daarnaast beschikt deze terrasverwarming over een traploze regelbare knop waarmee u zelf de warmte instelt, zodat u altijd een aangename temperatuur heeft. Het vermogen van de brander is traploos instelbaar en op de maximale stand kan met gemak een enorm grote ruimte verwarmd worden. Oftewel functioneel en sfeervol!

Dankzij de elektronische ontsteking kan de brander met één druk op de knop worden ontstoken. De terrasverwarming op gas beschikt verder over wieltjes zodat u hem gemakkelijk kan verplaatsen. Geschikt voor zowel propaan- als butaangasflessen!

Kenmerken Terrasverwarming Gas 13.000 Watt

Materiaal:
RVS
Kleur:
Zwart
Breedte:
80 cm
Lengte:
220 cm
Vermogen:
13 kW

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Terrasverwarming Gas 13.000 Watt? Contact opnemen