LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Brievenbussen

Een brievenbus is het visitekaartje van uw huis. LiL.nl heeft een uitgebreid assortiment brievenbussen in verschillende moderne kleuren, stijlen en materialen. Kiest u voor een nieuw buitendeurbeslag kijk dan of de brie... Lees meer


Een brievenbus is het visitekaartje van uw huis. LiL.nl heeft een uitgebreid assortiment brievenbussen in verschillende moderne kleuren, stijlen en materialen. Kiest u voor een nieuw buitendeurbeslag kijk dan of de brievenbus wel bij de nieuwe stijl past. Het zelfde geld natuurlijk ook als u kiest voor een nieuwe brievenbus. Uw voordeur is pas echt helemaal af met een bijpassend deurbeslag. Brievenbussen en tochtwering van Intersteel zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben 10 jaar gebruiksgarantie. Ontvangt u geregeld pakketten neem dan een kijkje bij onze XXL brievenbussen van LiL Basic. Deze brievenbus heeft een grotere opening waardoor kleine pakketten veilig bezorgd kunnen worden als u niet thuis bent.

Een brievenbus is het visitekaartje van uw huis en verteld veel over de bewoners. LiL.nl heeft brievenbussen in alle soorten en stijlen. Brievenbussen aangeboden door LiL.nl zijn allemaal afsluitbaar met een slot. Geen natte of gekreukelde post meer. Ontvangt u geregeld pakketten neem dan een kijkje bij onze XXL brievenbussen van LiL Basic . Deze brievenbus heeft een grotere opening waardoor kleine pakketten veilig bezorgd kunnen worden als u niet thuis bent.

Een goede brievenbus is belangrijk. Want natte of vieze post, daar zit niemand op te wachten. Struikel niet langer over de post en hou uw post buitenbereik van uw huisdier met een brievenbus van LiL.nl.