ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl
 • Vredeweg 46
 • 1505 HH Zaandam
 • - info@lil.nl
 • - 075 - 615 24 22
 • Openingstijden klantenservice:
 • Ma t/m Vr 09.00 - 21.00
 • Zaterdag 10.00 - 17.00

Hangmatten

hangmatten
Hangmatten

In uw eigen tuin genieten zoals u dat op een tropisch eiland doet, dat kan met een van de hangmatten van LiL.nl. Geniet optimaal van de mooie zomerdagen in uw eigen hangmat, een cocktail erbij en schommelen maar. Het weer blijft een geluksfactor daar kunnen we u niet mee helpen, maar we kunnen u helpen met een onze vrolijke hangmatten.
Belangrijke merken in de groep zijn: Luilak en Kokoon Design

Filters
Merk
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -9%
  Hangmat Slappe - Caramel - Kokoon Design - Hangmat Descansar - Caramel - Kokoon Design
  367,47
  405.90
  1 - 2 Dag(en)
  Merk: Kokoon Design Categorie: Hangmat Slappe - Caramel - Kokoon Design Hangmat Slappe - Caramel - Kokoon Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/192962/th2/hangmat-descansar---caramel---kokoon-design[0].jpg Te koop voor 367,47. in_stock Er is geen betere manier om te genieten van een zonnige dag dan door te ontspannen in een hangmat in uw tuin. De hangmat SLAPPE en haar elegante, houten structuur biedt het ultieme comfort! Ze nodigt uit om een dutje te doen en is ook een decoratief object zonder weerga dat voor een moderne toets in uw tuin zorgt.
 • Best verkocht
  Geknoopte hangmat - incl bevestigings touwen - HK Living - Geknoopte hangmat - incl bevestigings touwen - HK Living
  99,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Geknoopte hangmat - incl bevestigings touwen - HK Living Geknoopte hangmat - incl bevestigings touwen - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/512425/th2/geknoopte-hangmat---incl-bevestigings-touwen---hk-living[0].jpg Te koop voor 99,00. in_stock

  Handgeknoopte hangmat van gekleurd katoen. Inclusief touwen om de hangmat te bevestigen. De hang mat is trendy en weer helemaal hip en hot. van origine een ontspannings item dat door de schommeling en zwevende werking een onspannende functie heeft. Daarnaast is deze geknoopte hangmat van HK Living natuurlijk een zeer decoratief object in huis of in de tuin.

 • Best verkocht
  Hangmat Bamboe - incl bevestigings touwen - HK Living - Hangmat Bamboe - incl bevestigings touwen - HK Living
  259,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: HK Living Categorie: Hangmat Bamboe - incl bevestigings touwen - HK Living Hangmat Bamboe - incl bevestigings touwen - HK Living //cdn.lil.nl/upload/22/products/512435/th2/hangmat-bamboe---incl-bevestigings-touwen---hk-living[0].jpg Te koop voor 259,00. in_stock

  Prachtige hangmat gemaakt van bamboe. Inclusief touwen om de hangmat te bevestigen. De hangmat is trendy en weer helemaal hip en hot. Van origine een ontspannings- item dat door de schommeling en zwevende werking een ontspannende functie heeft. Daarnaast is deze bamboe hangmat van HK Living natuurlijk een zeer decoratief object in huis of in de tuin.

Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram