LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Parasols & parasolvoeten

Op LiL.nl vindt u een ruim aanbod van verschillende parasols en parasolvoeten. LiL.nl heeft, parasols, zweefparasols en parasols die u kunt kantelen. LiL.nl heeft een breed scala aan tuinparasols in alle kleuren en maten. De zo... Lees meer


Op LiL.nl vindt u een ruim aanbod van verschillende parasols en parasolvoeten. LiL.nl heeft, parasols, zweefparasols en parasols die u kunt kantelen. LiL.nl heeft een breed scala aan tuinparasols in alle kleuren en maten. De zon is lekker maar te veel zon kan schadelijk zijn voor de huid. Laat uw parasol niet onbeschermd buiten staan maar verleng de levensduur met een parasolhoes van Aerocover.
LiL.nl bied parasol van verschillende merken maar onze belangrijkste merken in deze groep zijn: Kokoon DesignPlatinum en Esscher Design