Koolmonoxidemelders

koolmonoxidemelders
Koolmonoxidemelders
Filters
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  -4%
  Koolmonoxide Melder Detector RM336 - Nemoto - Elro - Koolmonoxide Melder Detector RM336 - Nemoto - Elro
  44,95
  47.00
  4 - 6 Dag(en)
  Merk: Elro Categorie: Koolmonoxide Melder Detector RM336 - Nemoto - Elro Koolmonoxide Melder Detector RM336 - Nemoto - Elro //cdn.lil.nl/upload/22/products/456720/th2/koolmonoxide-melder-detector-rm336---nemoto---elro[0].jpg Te koop voor 44,95. in_stock

  RM336 – Smartwares koolmonoxide detector

  Gassen zijn kleurloos, soms reukloos en in veel gevallen levensgevaarlijk. Het is niet voor niets dat gas ook wel een ‘sluipmoordenaar’ wordt genoemd. Je ziet het niet en merkt het pas als het te laat is. Daarom is een Smartwares gasmelder, zoals de RM336 koolmonoxide detector, zo belangrijk. Deze Smartwares koolmonoxide detector kan je leven redden aangezien hij koolmonoxide detecteert, een erg gevaarlijk onzichtbaar en reukloos gas. Het is niet waar te nemen met de menselijke zintuigen en erg giftig als je het inademt. Helaas doodt koolmonoxide elk jaar honderden mensen.

   

  Koolmonoxide wordt geproduceerd door onvolledige verbranding van brandstoffen zoals hout, houtskool, steenkool, olie, paraffine, benzine, aardgas, propaan, butaan, enz.

  Voorbeelden van bronnen van koolmonoxide:

  draaiende motor in garage
  olie- en gaskachels
   houtkachels
  barbecues
  hout- en gashaarden
  gastoestellen
  draagbare generatoren
  gas of kerosine verwarmer
  verstopte schoorstenen
  verwarmingsketel


  Inhoud van de verpakking

  1x Smartwares RM336 koolmonoxide detector inclusief benodigde 9V batterij (1 jaar)

  Eigenschappen

  Detecteert koolmonoxide, een erg gevaarlijk onzichtbaar en reukloos gas
  24-uurs bescherming
  Hoge kwaliteit sensor (7 jaar)
  Testknop voor test op goede werking
  Lege batterij indicatie
  Wordt geleverd met muurpluggen en schroeven


  Specificaties

  Soort melder: Koolmonoxide
  Voltage: 9 Volt
  Inclusief batterij: Ja
  Montage: Draadloos
  Werkingstemperatuur: -10˚C tot 40˚C
  Alarm volume (dB): 85
  Lege batterij indicatie: Ja
  Testknop: Ja

  Koolstofmonoxide heeft dezelfde dichtheid als warme lucht. Om er zeker van te zijn dat het meest effectief gebruik wordt gemaakt van de RM336 koolmonoxide detector, moet deze tenminste 1,5 meter boven de vloer en tenminste 1,85 meter van het apparaat worden geplaatst. De Smartwares koolmonoxide detector is enkel geschikt voor binnen gebruik. De koolmonoxide detector wordt gevoed door een batterij en vereist geen bijkomende bedrading. Het kan op de muur geïnstalleerd worden met de meegeleverde muurpluggen en schroeven. Test of de koolmonoxide detector goed functioneert door op de testknop op de voorkant van het alarm te drukken. Het apparaat zal een luide pieptoon laten horen, terwijl de rode LED zal knipperen. Dit zal automatisch stoppen.

  Let op: de RM336 koolmonoxide detector is geen vervanger voor een rookmelder of een gasmelder!

  Onderhoud

  Stof en vuil kunnen de werking van de koolmonoxide detector verminderen. Dus stof je koolmonoxide detector regelmatig af (bijvoorbeeld 1 x per maand), of gebruik de stofzuiger om de koolmonoxide detector schoon te houden. Je kunt de behuizing van de RM336 koolmonoxide detector ook met een iets vochtige doek afnemen. Gebruik echter nooit schoonmaakmiddelen op de detector en beschilder deze ook niet. Smartwares raadt je aan om de koolmonoxide detector minimaal één keer per maand te testen. 

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up