Tuinhandgereedschap

tuinhandgereedschap
Tuinhandgereedschap
Filters
Merk
Categorie
Prijs
Levertijd
Model
Sale

 • -2%
  Tuinschepje RVS - Medium - Esschert Design - Tuinschepje RVS - Medium - Esschert Design
  8,79
  8.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Esschert Design Categorie: Tuinschepje RVS - Medium - Esschert Design Tuinschepje RVS - Medium - Esschert Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/203610/th2/tuinschepje-rvs---medium---esschert-design[0].jpg Te koop voor 8,79. in_stock

  Dit tuinschepje heeft een lange greep, waardoor deze zeer geschikt is om mee in de grond te spitten zonder te veel te hoeven bukken. Ook kunt u er wat zwaarder werk mee verrichten door de langere greep. De plantenschep van Esschert Design is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en het handvat van essenhout. Wij raden aan om het tuinschepje na gebruik goed schoon te maken en droog te bewaren om het tuingereedschap in goede conditie te houden. Schepje is voorzien van leren ophanglusje om het tuingereedschap gemakkelijk op te bergen. 

 • -5%
  Multi-star Harkje - LJ-Z - Wolf Garten - Harkje Verzinkt Lj-Z - Wolf Garten
  2,80
  2.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Wolf Garten Categorie: Multi-star Harkje - LJ-Z - Wolf Garten Multi-star Harkje - LJ-Z - Wolf Garten //cdn.lil.nl/upload/22/products/203626/th2/harkje-verzinkt-lj-z---wolf-garten[0].jpg Te koop voor 2,80. in_stock Speciaal voor het schoonmaken, losmaken en beluchten van kleine oppervlaktes is er het harkje LJ-Z. De LJ-Z is ideaal voor het egaliseren van kleine oppervlaktes. Het glansverzinkte oppervlak van de LJ-Z garandeert daarbij de langere levensduur van het harkje.
  · Glansverzinkt
 • -10%
  Multi-star Bladharkje - LD-2K - Wolf Garten - Bladharkje Ld-2K - Wolf Garten (SALE)
  5,37
  5.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Wolf Garten Categorie: Multi-star Bladharkje - LD-2K - Wolf Garten Multi-star Bladharkje - LD-2K - Wolf Garten //cdn.lil.nl/upload/22/products/203627/th2/bladharkje-ld-2k---wolf-garten-sale[0].jpg Te koop voor 5,37. in_stock Speciaal voor kleine schoonmaakkarweitjes is er het waaierbezempje LD-2K. De LD-2K is geschikt voor kleine oppervlaktes in bloembedden, potten en bloembakken. De nieuwe drie-zone-greep biedt een harmonieus geheel van controle, kracht en het hoogste comfort. De combinatie van deze drie elementen garandeert bescherming van de handen, comfortabel werken en krachtig gebruik zonder blaren. Een aangename pasvorm door gebogen vorm en zachte zones, vingercontour biedt extra bescherming voor de hand en het breed, afgerond uiteinde voor krachtzetten zonder blaren of kneuzingen.
  · Platte tanden
  · Ergonomisch gevormde vaste handgreep, met slipvaste comfort-zone
  LI-ION POWER Accuschaar in Koffer - BS80/10EM - Wolf Garten - LI-ION POWER Accuschaar in Koffer - BS80/10EM - Wolf Garten
  80,99
  3 - 5 Dag(en)
  Merk: Wolf Garten Categorie: LI-ION POWER Accuschaar in Koffer - BS80/10EM - Wolf Garten LI-ION POWER Accuschaar in Koffer - BS80/10EM - Wolf Garten //cdn.lil.nl/upload/22/products/356729/th2/li-ion-power-accuschaar-in-koffer---bs80-10em---wolf-garten[0].jpg Te koop voor 80,99. in_stock De accuschaar LI-ION POWER Accu BS 80, uitgevoerd in een duurzame bewaarkoffer met 10 EM grasmes en oplader. De accuschaar is eenvoudig om te bouwen tot grasschaar. De LI-ION Power Accu BS 80 heeft een gewicht van 0,9 kg en een laadtijd van 6 uur.
  · In een duurzame bewaarkoffer
  · Eenvoudig om te bouwen tot grasschaar
  · Inclusief oplader en grasmes 10 EM
  · Laadtijd: 6 uur
 • -28%
  Kamerplanten set - RVS - Esschert Design - Kamerplanten set - RVS - Esschert Design
  18,25
  25.51
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Esschert Design Categorie: Kamerplanten set - RVS - Esschert Design Kamerplanten set - RVS - Esschert Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/337446/th2/kamerplanten-set---rvs---esschert-design[0].jpg Te koop voor 18,25. in_stock

  Met deze kamerplantenset van Esschert Design bent u in een keer helemaal klaar om uw eigen planten te telen. De set bevat een semi-transparante glazen plantensproeier, een snoeischaar, een schepje en een harkje. De handvaten van het gereedschap is gemaakt van essenhout, en het metaal van hoogwaardig roestvrij staal.

  RVS hark - Esschert Design - RVS hark - Esschert Design
  27,45
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Esschert Design Categorie: RVS hark - Esschert Design RVS hark - Esschert Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/414345/th2/rvs-hark---esschert-design[0].jpg Te koop voor 27,45. in_stock Een tuinier is geen tuinier zonder gereedschap en al helemaal niet zonder degelijke hark! Deze hark van Esschert Design is gemaakt van hoogwaardig RVS met een essenhouten steel en afmetingen van B:30 x D:9,3 x H:165 cm.
  RVS snoei set - Esschert Design - RVS snoei set - Esschert Design
  27,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Esschert Design Categorie: RVS snoei set - Esschert Design RVS snoei set - Esschert Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/414347/th2/rvs-snoei-set---esschert-design[0].jpg Te koop voor 27,00. in_stock Een tuinier is geen tuinier zonder gereedschap. Geeft de tuinier in uw leven deze luxe RVS snoeiset van Esschert Design cadeau. Deze set bestaat uit een RVS snoeischaar en -mes met essenhouten handvat en een paar sterke varkensleren handschoenen in een uni-maatvoering en heeft afmetingen van B:28 x D:26 x H:6 cm. Heeft u geen tuinier in uw leven? Dan kunt u ook heel goed uzelf verwennen met deze mooie snoeiset.
  Schort met tuingereedschap - Esschert Design - Schort met tuingereedschap - Esschert Design
  42,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Esschert Design Categorie: Schort met tuingereedschap - Esschert Design Schort met tuingereedschap - Esschert Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/414349/th2/schort-met-tuingereedschap---esschert-design[0].jpg Te koop voor 42,00. in_stock Leuk om te geven en nog veel leuker om te krijgen, dit tuinschort met gereedschap van Esschert Design. Dit verstelbare schort is uitgerust met twee zakken waarin zich een RVS/essenhouten schep en RVS/essenhouten hark zich bevinden. En als dat niet genoeg was is dit schort na gebruik op te rollen tot een handige tas. Een beter cadeau dan dit kunt u niet vinden voor de die-hard tuinder.
  RVS gereedschapsset in koker - Esschert Design - RVS gereedschapsset in koker - Esschert Design
  25,95
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Esschert Design Categorie: RVS gereedschapsset in koker - Esschert Design RVS gereedschapsset in koker - Esschert Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/414351/th2/rvs-gereedschapsset-in-koker---esschert-design[0].jpg Te koop voor 25,95. in_stock Een tuinier is geen tuinier zonder gereedschap. Geeft de tuinier in uw leven deze luxe RVS gereedschapsset in koker van Esschert Design cadeau. Deze set bestaat uit een RVS schep en vork met essenhouten handvat en een paar varkensleren handschoenen in een uni-maatvoering en wordt geleverd in een luxe geschenkkoker met afmetingen van Dia:10,3 x H:34 cm. Heeft u geen tuinier in uw leven? Dan kunt u ook heel goed uzelf verwennen met deze mooie gereedschapsset.
  Tuingereedschapsmand - Large - Esschert Design - Tuingereedschapsmand - Large - Esschert Design
  26,61
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Esschert Design Categorie: Tuingereedschapsmand - Large - Esschert Design Tuingereedschapsmand - Large - Esschert Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/337001/th2/tuingereedschapsmand---large---esschert-design[0].jpg Te koop voor 26,61. in_stock

  Dit multifunctionele mandje van Esschert Desgin biedt alles wat u nodig heeft om uw tuin op orde te houden. In de mand zitten een schepje, een handvork en een klauwharkje. Onderin het mandje is ruimte voor andere spulletjes. Bovenop het mandje zit een handvat, waardoor deze makkelijk te verplaatsen is. 

  Tuinset handgereedschap - S - RVS - Esschert Design - Tuinset handgereedschap - S - RVS - Esschert Design
  25,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Esschert Design Categorie: Tuinset handgereedschap - S - RVS - Esschert Design Tuinset handgereedschap - S - RVS - Esschert Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/336851/th2/tuinset-handgereedschap---s---rvs---esschert-design[0].jpg Te koop voor 25,00. in_stock

  Wilt u in een keer klaar zijn om uw tuin is goed onder handen te nemen? Daar is deze tuinset van Esschert Design zeer voor geschikt. De set bevat een schepje, een handvork en handschoenen van varkensleer. Het schepje en de handvork hebben een handvat van essenhout, en zijn verder geheel van RVS.

 • Best verkocht
  Plantenschepje RVS - Esschert Design - Plantenschepje RVS - Esschert Design
  7,26
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Esschert Design Categorie: Plantenschepje RVS - Esschert Design Plantenschepje RVS - Esschert Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/203609/th2/plantenschepje-rvs---esschert-design[0].jpg Te koop voor 7,26. in_stock

  Of u nu groene vingers heeft of helemaal niet, met dit tuinschepje van Esschert Design maakt u werken in uw tuin een stuk makkelijker. Met dit plantenschepje kunt u makkelijk gaten in de grond maken waar planten in moeten komen of gebruik het als handig hulpstuk bij het scheuren van struiken of planten. 

 • Best verkocht
  Multi-star Voegenkrabber - FK-M - Wolf Garten - Voegenkrabber - FK-M - Wolf Garten
  11,95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Wolf Garten Categorie: Multi-star Voegenkrabber - FK-M - Wolf Garten Multi-star Voegenkrabber - FK-M - Wolf Garten //cdn.lil.nl/upload/22/products/203622/th2/voegenkrabber---fk-m---wolf-garten[0].jpg Te koop voor 11,95. in_stock 5.0 De WOLF-Garten multi-star voegenkrabber FK-M is ideaal voor het verwijderen van gras, mos en onkruid tussen tegels, muurkanten, trappen etc. De FK-M is gemaakt van gegalvaniseerd, gehard staal. De aanbevolen multi-star steel is een essenhouten steel te verkrijgen in een lengte van 140 cm (ZM 140), 150 cm (ZM 150) of 170 cm (ZM 170). Gegalvaniseerd mes van gehard staal.
 • Best verkocht
  Multi-star Tuinschep - LU-Z - Wolf Garten - Tuinschepje Verzinkt Lu-Z - Wolf Garten
  4,75
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Wolf Garten Categorie: Multi-star Tuinschep - LU-Z - Wolf Garten Multi-star Tuinschep - LU-Z - Wolf Garten //cdn.lil.nl/upload/22/products/356711/th2/tuinschepje-verzinkt-lu-z---wolf-garten[0].jpg Te koop voor 4,75. in_stock 5.0 Het bloemenschepje LU-Z is een verzinkt schepje met een werkbreedte van 8 cm. Onmisbaar voor iedere bloemen- en tuinliefhebber. Ideaal voor tuin en balkon.
  · Brede uitvoering
  Pootstokje RVS - Esschert Design - Pootstokje RVS - Esschert Design
  9,50
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Esschert Design Categorie: Pootstokje RVS - Esschert Design Pootstokje RVS - Esschert Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/203621/th2/pootstokje-rvs---esschert-design[0].jpg Te koop voor 9,50. in_stock 5.0

  De pootstok is bedoeld om gaten in de grond te prikken voor het zaaien van bollen en planten. Een uiterst handig hulpmiddel. De Pootstok RVS van Esschert Design is voorzien van T-greep zodat de Pootstok lekker in de hand ligt en gemakkelijk is in het gebruik. De Pootstok is een gereedschapstool dat al jaren op het land en in de tuin intensief wordt gebruikt.

 • -5%
  Multi-star Tuinschep - LU-2K - Wolf Garten - Tuinschepje Lu-2K - Wolf Garten
  5,65
  5.95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Wolf Garten Categorie: Multi-star Tuinschep - LU-2K - Wolf Garten Multi-star Tuinschep - LU-2K - Wolf Garten //cdn.lil.nl/upload/22/products/203607/th2/tuinschepje-lu-2k---wolf-garten[0].jpg Te koop voor 5,65. in_stock Het verplantschepje LU-2K met een werkbreedte van 7 cm leent zich uitstekend voor het inzetten en verplanten, ook in zeer zware bodem. De nieuwe drie-zone-greep biedt een harmonieus geheel van controle, kracht en het hoogste comfort. De combinatie van deze drie elementen garandeert bescherming van de handen, comfortabel werken en krachtig gebruik zonder blaren. Een aangename pasvorm door gebogen vorm en zachte zones, vingercontour biedt extra bescherming voor de hand en het breed, afgerond uiteinde voor krachtzetten zonder blaren of kneuzingen.
  · Ergonomisch gevormde vaste handgreep, met slipvaste comfort-zone
 • -30%
  Multi-star Kantensteker - RM-F - incl. D-greep Steel - Wolf Garten - Kantensteker RM-F - incl. d- greep steel - Wolf Garten
  13,95
  19.95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Wolf Garten Categorie: Multi-star Kantensteker - RM-F - incl. D-greep Steel - Wolf Garten Multi-star Kantensteker - RM-F - incl. D-greep Steel - Wolf Garten //cdn.lil.nl/upload/22/products/203613/th2/kantensteker-rm-f---incl.-d--greep-steel---wolf-garten[0].jpg Te koop voor 13,95. in_stock 4.0 De WOLF-Garten RM-F kantensteker is speciaal voor het afsteken van graskanten. De RM-F is uitgevoerd met een vaste aluminium steel met D-greep en is 100 cm lang. De steekbreedte van de RM-F kantensteker is 22,5 cm. De RM-F behoort tot het WOLF-Garten Classic Line assortiment.
  · Licht, gemakkelijk handelbaar
  Multi-star Kantensteker - RM-M - Wolf Garten - Kantensteker - RM-M - Wolf Garten
  20,95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Wolf Garten Categorie: Multi-star Kantensteker - RM-M - Wolf Garten Multi-star Kantensteker - RM-M - Wolf Garten //cdn.lil.nl/upload/22/products/203611/th2/kantensteker---rm-m---wolf-garten[0].jpg Te koop voor 20,95. in_stock Deze halve maanvormige kantensteker RM-M is uitermate geschikt voor het afsteken van graskanten. Deze kantensteker is zeer functioneel; gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van een vlijmscherp mes. Het snijdt overhangend gras met een zuivere snede af. De aanbevolen multi-star steel is de aluminium steel met D-greep ZM-AD.
 • -33%
  Gereedschaphanger - Esschert Design - Gereedschaphanger - Esschert Design
  10,71
  16.00
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Esschert Design Categorie: Gereedschaphanger - Esschert Design Gereedschaphanger - Esschert Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/414343/th2/gereedschaphanger---esschert-design[0].png Te koop voor 10,71. in_stock

  Nederlanders houden van opgeruimt en netjes. Deze houten tuingereedschapshanger met bovenaan haken voor 4 grote tuingereedschappen en aan de zijkanten 6 haken voor handtuingereedschap van Esschert Design zorgt er voor dat uw tuin of schuur geordend blijft. Voor tuingereedschap van Esschert, klik hier.

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up