ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

Tuin & Klussen

Voor elk seizoen
Terraskachel - Klein - Zwart - Esschert Design

Breng sfeer en warmte in uw tuin met deze middelgrote zwarte gietijzeren terraskachel van het merk Esschert Design. Door zijn handige schoorsteen, heeft u wein..

> Bekijk meer Terraskachels
Voor een gezellige en warme avond in de tuin
Vuurkorf Kooi - Breed - Esschert Design

Ziet u het al voor zich? U, onderuitgezakt in een lekkere, luie stoel met een overheerlijk glaasje wijn te genieten van de avondzon bij een knetterend vuurtje. Nee? L..

> Bekijk meer Vuurkorven
Maak je eigen kruiden thuis in een kweekkas
Oppottafel Wit - Esschert Design

Met deze handige witte oppottafel van Esschert Design heeft u nooit meer last van uw rug van het knielen. Door middel van de tafel kunt u makkelijk en..

> Bekijk meer Kweekkassen
De tuin op zijn mooist
Tuinstoel Box - Zilvergrijs - LiliansHouse

De trendy tuinstoel Box is een ideale stoel. Zo heeft de tuinstoel Box zilvergrijs een gaatje in de zitting om het water weg te laten stromen en kan de tuinstoel Box..

> Bekijk meer Tuinmeubels
Geniet van het mooie weer
Parasol Menorca - Met Zweefarm - Zwart - 300x250 - SenS-line

Mooi vormgegeven Menorca Parasol van SenS-Line, die een ware eye catcher zal zijn in uw tuin. De parasol heeft een 360 graden rotatie en daarom altijd te..

> Bekijk meer Parasols
Stijlvolle gieters van Xala
Gieter Lungo - Groen - Xala

De gieter Lungo is een hip item voor in iedere tuin. Dankzij zijn bijzondere vormgeving is het niet alleen een handig hulpmiddel bij het watergeven van uw bloemen en pla..

> Bekijk meer Gieters

De tuin is het hof van uw omgeving. Het plekje waar u even tot rust komt na een drukke dag of waar u even kunt genieten van die prachtige bloemetjes en bijtjes. Uw tuin moet natuurlijk wel enigszins onderhouden worden. De tuin is namelijk wel de plek waar u overigens uw visite ontvangt. LiL.nl biedt u een breed assortiment aan van prachtige, handige, trendy tuinartikelen waarmee uw tuin echt een prachtplaatje wordt.

De tuin is een afgebakend stuk grond. De één verbouwd gewassen, de ander betegeld het stuk grond en weer een ander maakt een gezellig terras. Iedereen richt zijn tuin anders in. Tuinen zijn eigenlijk ontstaan nadat de eerste vaste woonplaatsen tot stand kwamen. Tevens verschenen steeds vaker kleine akkertjes waar boeren hun gewassen op kweekten. Die akkertjes waren zo gezegd de eerste echte tuintjes. Tegenwoordig wordt er iets meer verstaan onder de term tuin. Namelijk een plek waar lekker in het zonnetje kan worden gerelext, eigen groente kunnen worden gekweekt en bovendien een plekje om even tot rust te komen, alleen of met uw gezin. De tuin kan een inspirerende plek zijn met veel decoratieve tierenlantijntjes of kan juist een nuchtere omgeving zijn. 

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up