ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl
  • Vredeweg 46
  • 1505 HH Zaandam
  • - info@lil.nl
  • - 075 - 615 24 22
  • Openingstijden klantenservice:
  • Ma t/m Vr 09.00 - 21.00
  • Zaterdag 10.00 - 17.00

Tuin & Klussen

Lekker loungen in de tuin
Loungeset - Monaco - Allibert

De loungeset Monaco van Allibert. Deze moderne loungeset gemaakt van wicker bestaat uit een tafeltje, twee stoelen en een twee-persoons bankje. De lounge..

> Bekijk meer Loungesets
Voor een gezellige en warme avond in de tuin
Vuurkorf - Vierkant - S - Roest - Esschert Design

Niks is zo fijn als tijdens een (na)zomeravond lekker in de tuin te blijven zitten. Deze vierkante vuurkorf van Esschert Design maakt deze avonden nog eve..

> Bekijk meer Vuurkorven
Maak je eigen kruiden thuis in een kweekkas
Oppottafel wit - Esschert Design

Met deze handige witte oppottafel van Esschert Design heeft u nooit meer last van uw rug van het knielen. Door middel van de tafel kunt u makkelijk en..

> Bekijk meer Kweekkassen
De tuin op zijn mooist
Tuinstoel - Box - Lichtgrijs - Cabin Living

Deze mooie stapelbare design stoel Box, ofwel de Boxstoel, geeft uw hippe tuin net dat extra beetje meer uitstraling. Deze trendy tuinstoel is voorzien van een gaa..

> Bekijk meer Tuinmeubels
Geniet van het mooie weer
Parasol Menorca - met zweefarm - zwart - 300x250 - SenS-Line

Mooi vormgegeven Menorca Parasol van SenS-Line, die een ware eye catcher zal zijn in uw tuin. De parasol heeft een 360 graden rotatie en daarom altijd te..

> Bekijk meer Parasols
Stijlvolle gieters van Xala
Gieter Lungo - Roze - Xala

Met deze gieter Lungo roze wordt het water geven een groot feest. Deze stijlvolle gieter is een topper om mee te werken, maar staat ook prachtig ter decorat..

> Bekijk meer Gieters

De tuin is het hof van uw omgeving. Het plekje waar u even tot rust komt na een drukke dag of waar u even kunt genieten van die prachtige bloemetjes en bijtjes. Uw tuin moet natuurlijk wel enigszins onderhouden worden. De tuin is namelijk wel de plek waar u overigens uw visite ontvangt. LiL.nl biedt u een breed assortiment aan van prachtige, handige, trendy tuinartikelen waarmee uw tuin echt een prachtplaatje wordt.

De tuin is een afgebakend stuk grond. De één verbouwd gewassen, de ander betegeld het stuk grond en weer een ander maakt een gezellig terras. Iedereen richt zijn tuin anders in. Tuinen zijn eigenlijk ontstaan nadat de eerste vaste woonplaatsen tot stand kwamen. Tevens verschenen steeds vaker kleine akkertjes waar boeren hun gewassen op kweekten. Die akkertjes waren zo gezegd de eerste echte tuintjes. Tegenwoordig wordt er iets meer verstaan onder de term tuin. Namelijk een plek waar lekker in het zonnetje kan worden gerelext, eigen groente kunnen worden gekweekt en bovendien een plekje om even tot rust te komen, alleen of met uw gezin. De tuin kan een inspirerende plek zijn met veel decoratieve tierenlantijntjes of kan juist een nuchtere omgeving zijn. 

LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up