ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

Batsen en schoppen

batsen-en-schoppen
Batsen en schoppen
Filters
Merk
Prijs
Levertijd
Sale

 • Best verkocht
  Spade - Rvs - Esschert Design - Spade - RVS - Esschert Design
  37,-
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Esschert Design Categorie: Spade - Rvs - Esschert Design Spade - Rvs - Esschert Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/337914/th2/spade---rvs---esschert-design[0].jpg Te koop voor 37,00. in_stock

  Een schep is een atribuut dat thuis hoor in elk huishouden. Deze duurzame spade van Esschert Design is daarmee een echte must-have. Het handvat is gemaakt van duurzaam dennenhout, en de schep is van roestvrij staal. DIt alles staat garant voor heel wat seizoenen tuinieren!

 • Best verkocht
  Multi-star Tuinschep - Lu-z - Wolf Garten - Multi-star Tuinschep - LU-Z - Wolf Garten
  4,75
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Wolf Garten Categorie: Multi-star Tuinschep - Lu-z - Wolf Garten Multi-star Tuinschep - Lu-z - Wolf Garten //cdn.lil.nl/upload/22/products/456493/th2/multi-star-tuinschep---lu-z---wolf-garten[0].jpg Te koop voor 4,75. in_stock 5.0 Het bloemenschepje LU-Z is een verzinkt schepje met een werkbreedte van 8 cm. Onmisbaar voor iedere bloemen- en tuinliefhebber. Ideaal voor tuin en balkon.
  · Brede uitvoering
 • Best verkocht
  -5%
  Multi-star Tuinschep - Lu-2k - Wolf Garten - Multi-star Tuinschep - LU-2K - Wolf Garten
  5,65
  5.95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Wolf Garten Categorie: Multi-star Tuinschep - Lu-2k - Wolf Garten Multi-star Tuinschep - Lu-2k - Wolf Garten //cdn.lil.nl/upload/22/products/456494/th2/multi-star-tuinschep---lu-2k---wolf-garten[0].jpg Te koop voor 5,65. in_stock Het verplantschepje LU-2K met een werkbreedte van 7 cm leent zich uitstekend voor het inzetten en verplanten, ook in zeer zware bodem. De nieuwe drie-zone-greep biedt een harmonieus geheel van controle, kracht en het hoogste comfort. De combinatie van deze drie elementen garandeert bescherming van de handen, comfortabel werken en krachtig gebruik zonder blaren. Een aangename pasvorm door gebogen vorm en zachte zones, vingercontour biedt extra bescherming voor de hand en het breed, afgerond uiteinde voor krachtzetten zonder blaren of kneuzingen.
  · Ergonomisch gevormde vaste handgreep, met slipvaste comfort-zone
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up