ONZE VOORDELEN
Woonwebwinkel LiL.nl

Harken en schoffels

harken-en-schoffels
Harken en schoffels
Filters
Merk
Categorie
Prijs
Levertijd
Model
Sale

 • Best verkocht
  -12%
  Multi-star Gazonhark - Uh-m60 - Wolf Garten - Multi-star Gazonhark - UH-M60 - Wolf Garten
  25,83
  29.50
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Wolf Garten Categorie: Multi-star Gazonhark - Uh-m60 - Wolf Garten Multi-star Gazonhark - Uh-m60 - Wolf Garten //cdn.lil.nl/upload/22/products/456500/th2/multi-star-gazonhark---uh-m60---wolf-garten[0].jpg Te koop voor 25,83. in_stock 5.0 De gazonhark UH-M 60 is uitermate geschikt voor het reinigen van het gazon en het egaliseren van ingezaaide oppervlaktes. De dicht bij elkaar staande speciaal gevormde zinken tanden zorgen ervoor dat u gemakkelijk en licht kunt harken. De werkbreedte van de hark is 58 cm. De aanbevolen multi-star steel is een essenhouten steel te verkrijgen in een lengte van 140 cm (ZM 140), 150 cm (ZM 150) of 170 cm (ZM 170).
 • -5%
  Multi-star Harkje - Lj-z - Wolf Garten - Multi-star Harkje - LJ-Z - Wolf Garten (SALE)
  2,80
  2.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Wolf Garten Categorie: Multi-star Harkje - Lj-z - Wolf Garten Multi-star Harkje - Lj-z - Wolf Garten //cdn.lil.nl/upload/22/products/456502/th2/multi-star-harkje---lj-z---wolf-garten-sale[0].jpg Te koop voor 2,80. in_stock Speciaal voor het schoonmaken, losmaken en beluchten van kleine oppervlaktes is er het harkje LJ-Z. De LJ-Z is ideaal voor het egaliseren van kleine oppervlaktes. Het glansverzinkte oppervlak van de LJ-Z garandeert daarbij de langere levensduur van het harkje.
  · Glansverzinkt
 • -10%
  Multi-star Bladharkje - Ld-2k - Wolf Garten - Multi-star Bladharkje - LD-2K - Wolf Garten (SALE)
  5,37
  5.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Wolf Garten Categorie: Multi-star Bladharkje - Ld-2k - Wolf Garten Multi-star Bladharkje - Ld-2k - Wolf Garten //cdn.lil.nl/upload/22/products/456503/th2/multi-star-bladharkje---ld-2k---wolf-garten-sale[0].jpg Te koop voor 5,37. in_stock Speciaal voor kleine schoonmaakkarweitjes is er het waaierbezempje LD-2K. De LD-2K is geschikt voor kleine oppervlaktes in bloembedden, potten en bloembakken. De nieuwe drie-zone-greep biedt een harmonieus geheel van controle, kracht en het hoogste comfort. De combinatie van deze drie elementen garandeert bescherming van de handen, comfortabel werken en krachtig gebruik zonder blaren. Een aangename pasvorm door gebogen vorm en zachte zones, vingercontour biedt extra bescherming voor de hand en het breed, afgerond uiteinde voor krachtzetten zonder blaren of kneuzingen.
  · Platte tanden
  · Ergonomisch gevormde vaste handgreep, met slipvaste comfort-zone
 • -40%
  Multi-star Woeler/schoffel - Ie-m - Wolf Garten - Multi-star Woeler/schoffel - IE-M - Wolf Garten
  12,54
  20.95
  Vandaag voor 23:00, Morgen in huis
  Merk: Wolf Garten Categorie: Multi-star Woeler/schoffel - Ie-m - Wolf Garten Multi-star Woeler/schoffel - Ie-m - Wolf Garten //cdn.lil.nl/upload/22/products/456509/th2/multi-star-woeler-schoffel---ie-m---wolf-garten[0].jpg Te koop voor 12,54. in_stock De WOLF-Garten multi-star woeler/schoffel iE-M is geschikt voor het beluchten en verkruimelen van middelzware grond. Men kan deze omdraaien op te wieden. De werkbreedte is 10 cm. De woeler/schoffel heeft 3 scherpe tanden en een scherp wiedmes. De woeler/schoffel bestaat uit 3-voudig verzinkt staal welke bijzonder slijtvast en roestvast is. De aanbevolen multi-star steel is een essenhouten steel te verkrijgen in een lengte van 140 cm (ZM 140), 150 cm (ZM 150) of 170 cm (ZM 170).
 • Nieuw
  Trimhark Profur - Middelgroot - Beeztees - Trimhark Profur - Middelgroot - Beeztees
  21,39
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Beeztees Categorie: Trimhark Profur - Middelgroot - Beeztees Trimhark Profur - Middelgroot - Beeztees //cdn.lil.nl/upload/22/products/526696/th2/trimhark-profur---middelgroot---beeztees[0].jpg Te koop voor 21,39. in_stock De ideale trimhark voor het verwijderen van de ondervacht en losse haren. Middel model. Eenmaal deze hark geprobeerd, wilt u nooit iets anders meer. Met verwisselbaar mesje.
  Multi-star Schoffel - Gsm14 - Incl. Aluminium Steel Zmi15 - Wolf Garten - Multi-star Schoffel - GSM14 - incl. Aluminium Steel ZMI15 - Wolf Garten
  159,50
  3 - 5 Dag(en)
  Merk: Wolf Garten Categorie: Multi-star Schoffel - Gsm14 - Incl. Aluminium Steel Zmi15 - Wolf Garten Multi-star Schoffel - Gsm14 - Incl. Aluminium Steel Zmi15 - Wolf Garten //cdn.lil.nl/upload/22/products/456510/th2/multi-star-schoffel---gsm14---incl.-aluminium-steel-zmi15---wolf-garten[0].jpg Te koop voor 159,50. in_stock 10 x multi-star schoffel GS-M14 + multi-star steel ZMi 15. De WOLF-Garten multi-star schoffel GS-M 14 is een rondom scherp geslepen schoffel die ideaal is voor het wieden door eenvoudig duwen en trekken in alle bodemsoorten. De werkbreedte is 14 cm. De multi-star steel is een aluminium steel van 144 cm lengte, de ZMi 15.
 • Nieuw
  Helm - Sidetrack Child - Shark Titanium - Bell - Helm - Sidetrack Child - Shark Titanium - Bell
  39,99
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Bell Categorie: Helm - Sidetrack Child - Shark Titanium - Bell Helm - Sidetrack Child - Shark Titanium - Bell //cdn.lil.nl/upload/22/products/524632/th2/helm---sidetrack-child---shark-titanium---bell[0].jpg Te koop voor 39,99. in_stock

  Kinderen houden van fietsen, ook al is het soms onbevreesd, ze hebben enorm veel plekken waar ze plezier kunnen maken. De Sidetrack heeft de kenmerken van een all mountain helm alleen met een iets lagere dekking op de achterkant van het hoofd. De klaar-voor-actie stijl met stoere klep krijgt jonge kinderen wel gemotiveerd om te crossen. Met het nieuwe Ergo Fit systeem is het eenvoudig om aan de slag te gaan. Tevens voorzien van het Multi-Directional Impact Protection System.  Dit vermindert de kans op hoofdletsel als gevolg van rotatie impact. Kortom, alles is aanwezig voor de kleine crossers.

 • Nieuw
  Helm - Sidetrack Youth - Shark Titanium - Bell - Helm - Sidetrack Youth - Shark Titanium - Bell
  39,99
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Bell Categorie: Helm - Sidetrack Youth - Shark Titanium - Bell Helm - Sidetrack Youth - Shark Titanium - Bell //cdn.lil.nl/upload/22/products/524631/th2/helm---sidetrack-youth---shark-titanium---bell[0].jpg Te koop voor 39,99. in_stock

  Kinderen houden van fietsen, ook al is het soms onbevreesd, ze hebben enorm veel plekken waar ze plezier kunnen maken. De Sidetrack heeft de kenmerken van een all mountain helm alleen met een iets lagere dekking op de achterkant van het hoofd. De klaar-voor-actie stijl met stoere klep krijgt jonge kinderen wel gemotiveerd om te crossen. Met het nieuwe Ergo Fit systeem is het eenvoudig om aan de slag te gaan. Kortom, alles is aanwezig voor de kleine crossers.

 • Nieuw
  Helm - Sidetrack MIPS Yth - Shark Titanium - Bell - Helm - Sidetrack MIPS Yth - Shark Titanium - Bell
  59,99
  3 - 4 Dag(en)
  Merk: Bell Categorie: Helm - Sidetrack MIPS Yth - Shark Titanium - Bell Helm - Sidetrack MIPS Yth - Shark Titanium - Bell //cdn.lil.nl/upload/22/products/524630/th2/helm---sidetrack-mips-yth---shark-titanium---bell[0].jpg Te koop voor 59,99. in_stock

  Kinderen houden van fietsen, ook al is het soms onbevreesd, ze hebben enorm veel plekken waar ze plezier kunnen maken. De Sidetrack heeft de kenmerken van een all mountain helm alleen met een iets lagere dekking op de achterkant van het hoofd. De klaar-voor-actie stijl met stoere klep krijgt jonge kinderen wel gemotiveerd om te crossen. Met het nieuwe Ergo Fit systeem is het eenvoudig om aan de slag te gaan. Tevens voorzien van het Multi-Directional Impact Protection System.  Dit vermindert de kans op hoofdletsel als gevolg van rotatie impact. Kortom, alles is aanwezig voor de kleine crossers.

  Rvs Hark - Esschert Design - RVS hark - Esschert Design
  27,44
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Esschert Design Categorie: Rvs Hark - Esschert Design Rvs Hark - Esschert Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/456506/th2/rvs-hark---esschert-design[0].jpg Te koop voor 27,44. in_stock Een tuinier is geen tuinier zonder gereedschap en al helemaal niet zonder degelijke hark! Deze hark van Esschert Design is gemaakt van hoogwaardig RVS met een essenhouten steel en afmetingen van B:30 x D:9,3 x H:165 cm.
  Tuinset Handgereedschap - S - Rvs - Esschert Design - Tuinset handgereedschap - S - RVS - Esschert Design
  25,61
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Esschert Design Categorie: Tuinset Handgereedschap - S - Rvs - Esschert Design Tuinset Handgereedschap - S - Rvs - Esschert Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/336853/th2/tuinset-handgereedschap---s---rvs---esschert-design[0].jpg Te koop voor 25,61. in_stock

  Wilt u in een keer klaar zijn om uw tuin is goed onder handen te nemen? Daar is deze tuinset van Esschert Design zeer voor geschikt. De set bevat een schepje, een handvork en handschoenen van varkensleer. Het schepje en de handvork hebben een handvat van essenhout, en zijn verder geheel van RVS.

  Tuingereedschapsmand - Large - Esschert Design - Tuingereedschapsmand - Large - Esschert Design
  32,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Esschert Design Categorie: Tuingereedschapsmand - Large - Esschert Design Tuingereedschapsmand - Large - Esschert Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/336999/th2/tuingereedschapsmand---large---esschert-design[0].jpg Te koop voor 32,00. in_stock

  Dit multifunctionele mandje van Esschert Desgin biedt alles wat u nodig heeft om uw tuin op orde te houden. In de mand zitten een schepje, een handvork en een klauwharkje. Onderin het mandje is ruimte voor andere spulletjes. Bovenop het mandje zit een handvat, waardoor deze makkelijk te verplaatsen is. 

  Gras Hark - Rvs - Esschert Design - Gras hark - RVS - Esschert Design
  27,44
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Esschert Design Categorie: Gras Hark - Rvs - Esschert Design Gras Hark - Rvs - Esschert Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/337677/th2/gras-hark---rvs---esschert-design[0].jpg Te koop voor 27,44. in_stock

  Zowel in de zomer als in de winter is een hark altijd handig, en ook in de herfst zijn er gevallen bladeren die bij elkaar geveegd moeten worden. Deze hark van Esschert Design gaat gegarandeerd heel wat seizoenen mee door zijn goede kwaliteit. Het handvat is gemaakt van essenhout en de hark zelf van RVS.

  Schoffel - Rvs - Esschert Design - Schoffel - RVS - Esschert Design
  27,44
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Esschert Design Categorie: Schoffel - Rvs - Esschert Design Schoffel - Rvs - Esschert Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/338110/th2/schoffel---rvs---esschert-design[0].jpg Te koop voor 27,44. in_stock
  Maak uw tuin klaar voor de zomer met deze praktische schoffel van het merk Esschert Design. De schoffel heeft door zijn goede materialen een lange levensduur: Het handvat is gemaakt van dennenhout, en de schoffel van roestvrijstaal. Zo kan deze schoffel heel wat zomers mee!
   
  Greep - Rvs - Esschert Design - Greep - RVS - Esschert Design
  37,-
  5 - 7 Dag(en)
  Merk: Esschert Design Categorie: Greep - Rvs - Esschert Design Greep - Rvs - Esschert Design //cdn.lil.nl/upload/22/products/337424/th2/greep---rvs---esschert-design[0].jpg Te koop voor 37,00. in_stock

  Deze handige hark van Esschert Design maakt het makkelijk voor u om uw tuin op orde te houden. De hark heeft een lange levensduur door zijn materialen: Het handvat is gemaakt van essenhout, en de hark zelf van roestvrijstaal. Hierdoor kan de hark heel veel zomers de tuin voor u opknappen.

 • Best verkocht
  Multi-star Bladhark - Verstelbaar - Uc-m - Wolf Garten - Multi-star Bladhark - Verstelbaar - UC-M - Wolf Garten
  20,-
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Wolf Garten Categorie: Multi-star Bladhark - Verstelbaar - Uc-m - Wolf Garten Multi-star Bladhark - Verstelbaar - Uc-m - Wolf Garten //cdn.lil.nl/upload/22/products/456499/th2/multi-star-bladhark---verstelbaar---uc-m---wolf-garten[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock De WOLF-Garten multi-star verstelbare bladhark UC-M, is ideaal voor het verwijderen van zowel fijn als grof vuil. De 22 elastische tanden zijn traploos verstelbaar van een werkbreedte van 36 tot 58 cm. Zelfs in lastig bereikbare plaatsen bijvoorbeeld bij bomen of borders. De aanbevolen multi-star steel is een essenhouten steel te verkrijgen in een lengte van 140 cm (ZM 140), 150 cm (ZM 150) of 170 cm (ZM 170). · 22 platte tanden, optimaal in breedte verstelbaar.
 • Best verkocht
  Multi-star Hark - Dr-m 35 - Wolf Garten - Multi-star Hark - DR-M 35 - Wolf Garten
  15,95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Wolf Garten Categorie: Multi-star Hark - Dr-m 35 - Wolf Garten Multi-star Hark - Dr-m 35 - Wolf Garten //cdn.lil.nl/upload/22/products/456498/th2/multi-star-hark---dr-m-35---wolf-garten[0].jpg Te koop voor 15,95. in_stock De WOLF-Garten multi-star hark DR-M 35 is geschikt voor verkruimelen, aanharken en egaliseren van de grond en grindpaadjes. De werkbreedte is 35 cm. De hark heeft 14 tanden en bestaat uit 3-voudig verzinkt staal en is dus bijzonder slijtvast en roestvast. De aanbevolen multi-star steel is een essenhouten steel te verkrijgen in een lengte van 140 cm (ZM 140), 150 cm (ZM 150) of 170 cm (ZM 170). Brede tanden.
 • -14%
  Multi-star Multihark - Dr-m - Wolf Garten - Multi-star Multihark - DR-M - Wolf Garten (SALE)
  18,95
  21.99
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Wolf Garten Categorie: Multi-star Multihark - Dr-m - Wolf Garten Multi-star Multihark - Dr-m - Wolf Garten //cdn.lil.nl/upload/22/products/456501/th2/multi-star-multihark---dr-m---wolf-garten-sale[0].jpg Te koop voor 18,95. in_stock De multifunctionele multi-star® 3-in-1 hark DR-M heeft drie functies: door de bijzondere vormgeving is deze innovatieve multi-star® gereedschapskop van WOLF-Garten niet alleen als hark of schep te gebruiken, maar dankzij de soft-grip handgreep ook als handgereedschap. Een voorbeeld hiervan is, dat u groenafval gemakkelijk van uw gazon kunt verwijderen of bladeren uit uw vijver kunt scheppen. Met een werkbreedte van 50 cm heeft u het tuinafval binnen aanzienlijke tijd opgeruimd. Een ideale hulp voor iedere tuinierder! De steel die wordt aanbevolen is een aluminium steel met D-greep.
  Multi-star Schoffel - Gs-m16 - Wolf Garten - Multi-star Schoffel - GS-M16 - Wolf Garten
  15,05
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Wolf Garten Categorie: Multi-star Schoffel - Gs-m16 - Wolf Garten Multi-star Schoffel - Gs-m16 - Wolf Garten //cdn.lil.nl/upload/22/products/456508/th2/multi-star-schoffel---gs-m16---wolf-garten[0].jpg Te koop voor 15,05. in_stock 5.0 De WOLF-Garten multi-star schoffel GS-M 16 is een rondom scherp geslepen schoffel die ideaal is voor het wieden door eenvoudig stoten en trekken in zandgrond. De werkbreedte is 16 cm. De aanbevolen multi-star steel is een essenhouten steel te verkrijgen in een lengte van 140 cm (ZM 140), 150 cm (ZM 150) of 170 cm (ZM 170). Dubbelzijdig geslepen, extra gehard werkblad.
  Multi-star Schoffel - Gs-m14 - Wolf Garten - Multi-star Schoffel - GS-M14 - Wolf Garten
  15,95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Wolf Garten Categorie: Multi-star Schoffel - Gs-m14 - Wolf Garten Multi-star Schoffel - Gs-m14 - Wolf Garten //cdn.lil.nl/upload/22/products/456507/th2/multi-star-schoffel---gs-m14---wolf-garten[0].jpg Te koop voor 15,95. in_stock De WOLF-Garten multi-star schoffel GS-M 14 is een rondom scherp geslepen schoffel die ideaal is voor het wieden door eenvoudig stoten en trekken in zandgrond. De werkbreedte is 14 cm. De aanbevolen multi-star steel is een essenhouten steel te verkrijgen in een lengte van 140 cm (ZM 140), 150 cm (ZM 150) of 170 cm (ZM 170). Dubbelzijdig geslepen, extra gehard werkblad.
 • Nieuw
  Extreme Sharkruiser - Hot Wheels - Extreme Sharkruiser - Hot Wheels
  17,50
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Hot Weels Categorie: Extreme Sharkruiser - Hot Wheels Extreme Sharkruiser - Hot Wheels //cdn.lil.nl/upload/22/products/534248/th2/extreme-sharkruiser---hot-wheels[0].jpg Te koop voor 17,50. in_stock
 • Nieuw
  Trimhark Profur - Grof - Beeztees - Trimhark Profur - Grof - Beeztees
  21,64
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Beeztees Categorie: Trimhark Profur - Grof - Beeztees Trimhark Profur - Grof - Beeztees //cdn.lil.nl/upload/22/products/526697/th2/trimhark-profur---grof---beeztees[0].jpg Te koop voor 21,64. in_stock De ideale trimhark voor het verwijderen van de ondervacht en losse haren. Grof model. Eenmaal deze hark geprobeerd, wilt u nooit iets anders meer. Met verwisselbaar mesje.
 • Nieuw
  Profur trimhark. klein. - Beeztees - Profur trimhark. klein. - Beeztees
  20,-
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Beeztees Categorie: Profur trimhark. klein. - Beeztees Profur trimhark. klein. - Beeztees //cdn.lil.nl/upload/22/products/526694/th2/profur-trimhark.-klein.---beeztees[0].jpg Te koop voor 20,00. in_stock De ideale trimhark voor het verwijderen van de ondervacht en losse haren. Fijn model. Eenmaal deze hark geprobeerd, wilt u nooit iets anders meer. Met verwisselbaar mesje.
 • Nieuw
  Sharkbite Bay Set - Hot Wheels - Sharkbite Bay Set - Hot Wheels
  32,95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Hot Weels Categorie: Sharkbite Bay Set - Hot Wheels Sharkbite Bay Set - Hot Wheels //cdn.lil.nl/upload/22/products/534250/th2/sharkbite-bay-set---hot-wheels[0].jpg Te koop voor 32,95. in_stock
 • Nieuw
  Profur mes voor trimhark. grof. - Beeztees - Profur mes voor trimhark. grof. - Beeztees
  20,94
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Beeztees Categorie: Profur mes voor trimhark. grof. - Beeztees Profur mes voor trimhark. grof. - Beeztees //cdn.lil.nl/upload/22/products/526698/th2/profur-mes-voor-trimhark.-grof.---beeztees[0].jpg Te koop voor 20,94. in_stock Mes voor de Profur trimhark. Grof model. Ideaal te gebruiken bij grote honden met grote oppervlaktes zoals de rug.
  Multi-star Verstelbare Bladhark -uc-m - Incl. Multi-star Aluminium Steel Zmi 15 - Wolf Garten - Multi-star Verstelbare Bladhark -UC-M - incl. Multi-star Aluminium Steel ZMi 15 - Wolf Garten
  27,95
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Wolf Garten Categorie: Multi-star Verstelbare Bladhark -uc-m - Incl. Multi-star Aluminium Steel Zmi 15 - Wolf Garten Multi-star Verstelbare Bladhark -uc-m - Incl. Multi-star Aluminium Steel Zmi 15 - Wolf Garten //cdn.lil.nl/upload/22/products/456505/th2/multi-star-verstelbare-bladhark--uc-m---incl.-multi-star-aluminium-steel-zmi-15---wolf-garten[0].jpg Te koop voor 27,95. in_stock
 • Nieuw
  Hark Kam Met Roterende Pennen. Blauw. - Beeztees - Hark kam met roterende pennen. blauw. - Beeztees
  6,29
  Ontvang e-mail bij nieuwe voorraad
  Merk: Beeztees Categorie: Hark Kam Met Roterende Pennen. Blauw. - Beeztees Hark Kam Met Roterende Pennen. Blauw. - Beeztees //cdn.lil.nl/upload/22/products/526692/th2/hark-kam-met-roterende-pennen.-blauw.---beeztees[0].png Te koop voor 6,29. in_stock Een kam, harkmodel, die door regelmatig gebruik, de vacht van uw hond klitten en vuil vrijhoudt. Tevens verwijdert deze kam de losse haren. Makkelijk doorkambaar doordat de kam roterende tanden heeft. Voorzien van een lichtblauw plastic handvat. Ligt makkelijk in de hand.
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest LiL.nl Instagram
keyboard_arrow_up