Filter producten op:

Tuinmeubelen

Tuinmeubelen zijn bedoeld voor iedereen die optimaal wil genieten van het buitenleven. De collectie van Allibert bestaat onder andere uit tuinstoelen, loungesets en sunloungers. Door te kiezen voor kunststof wil Allibert tuinmeubels produceren die praktisch en gemakkelijk in gebruik zijn, dit betekend dat alle meubels onderhoudsvrij, weerbestendig en licht van gewicht zijn. Tegelijkertijd moeten de meubels een sterk en mooi gevormd design hebben en bovenal betaalbaar zijn. Een mix van kenmerken die de Allibert tuinmeubelen razend populair maakt en u nog meer laat genieten van de zomer.

LiL.nl heeft een uitgebreid assortiment tuinmeubelen Het hele jaar door kunt u kiezen uit diverse tuinstoelen, prachtige loungesets en stijlvolle tuinbanken. Verleng uw woonkamer naar buiten, haal uw tuin naar binnen of kies de stijl van uw favoriete vakantie bestemming. Bij LiL.nl vindt u alles wat je nodig kan hebben.
Het tuin assortiment is met veel aandacht voor detail door ons voor u gekozen. De belangrijkste merken in deze groep zijn: Allibert en SenS-Line.