Filter producten op:

Tuinstoelen

Met deze tuinstoelen komt u de zomer wel door! LiL.nl heeft een uitgebreid assortiment tuinstoelen en deze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, kleuren en maten. Of u nu op zoek bent naar een tuinstoel om te ontspannen of voor aan de tuintafel, u vindt de ideale tuinstoel op LiL.nl. Sommige tuinstoelen van LiL.nl zien er zo modieus uit dat ze ook niet zullen misstaan in uw woonkamer. Ga niet alleen voor een tuinstoel die u mooi vind maar kies vooral ook een comfortabel model. Dat is toch de reden waarom we met ze allen in de tuin zitten. LiL.nl biedt tuinstoelen aan van veel verschillende merken, de belangrijkste merken in deze groep zijn: Cabin Living en Kokoon Design.

Op LiL.nl kunt u naast een hele hoop stoelen voor in huis ook terecht voor stoelen in de tuin of op het terras. De tuinstoelen van LiL.nl zijn ingedeeld in verschillende categorieën zodat u gemakkelijk door het assortiment heen kan gaan. U vindt hier onder andere terrasstoelen die over het algemeen, stapelbaar zijn en gemaakt zijn van kunststof. Hierdoor zijn deze stoelen gemakkelijk in onderhoud en goed op te bergen na de zomerse maanden. Naast terrasstoelen kunt u hier ook terecht voor allerlei soorten strandstoelen en regisseursstoelen. De regisseursstoelen zijn geschikt voor in de tuin, op het terras en zelfs voor op de boot! Deze regisseursstoelen zijn er in verschillende kleuren en diverse formaten.

Terrasstoelen

Ruim assortiment stijlvolle terrasstoelen voor in de tuin of op het balkon. Vrijwel alle terrasstoelen op LiL.nl zijn van een hoogwaardige kwaliteit en blijven daardoor jaren mooi en hebben maar weinig onderhoud nodig. Er zijn zelfs terrasstoelen die u zowel binnen als buiten kunt gebruiken, ideaal dus voor als u niet kunt kiezen!

De terrasstoelen op LiL.nl zijn er speciaal voor gemaakt om na een dag werken heerlijk tot rust te kunnen komen in uw eigen tuin of op het terras. Op een terrasstoel kunt u namelijk heerlijk ontspannen een boekje lezen of genieten van een zomerse barbecue. Maar naast het comfort van de tuinstoelen is het design natuurlijk niet geheel onbelangrijk! Alle terrasstoelen van LiL.nl zijn stijlvol en geschikt voor in iedere tuin. Ook zijn de meeste stoelen van een merk als Rob & Ruby in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat u zelf eindeloos kunt combineren met kleur en sfeer. Tot slot zijn de meeste terrasstoelen op LiL.nl stapelbaar en gemaakt van kunststof en dus heel gemakkelijk in onderhoud!