Tuintafel - Aged - Rechthoekig - Hout - Metaal - Esschert Design

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Metal/dennenhout
Afmetingen:
120 x 65,3 x 77 cm

200,00

Dit product is momenteel niet leverbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer het artikel op voorraad is.

Meer dan 10 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Tuintafel - Aged - Rechthoekig - Hout - Metaal - Esschert Design

  • Authentieke uitstraling
  • Bundelmogelijkheden

Deze klassieke tuintafel van het merk Esschert Design is regelrecht uit een sprookje gewandeld. Door zijn sierlijke krullen en aged materiaal heeft de tafel een klassieke look. De fundering van de tafel is gemaat van metaal, en het tafelblad is van dennenhout. Heel goed te combineren met bijpassende stoelen of bankjes. Afmeting: 120 x 65 cm.

Kenmerken Tuintafel - Aged - Rechthoekig - Hout - Metaal - Esschert Design

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Metal/dennenhout
Kleur:
Gray
Style:
Tuintafel - Aged - Rechthoekig - Hout - Metaal
Productnummer:
764616
Categorie:
Tuintafels
Afmeting:
120 x 65,3 x 77 cm
Gewicht:
14.40 Kg
Breedte:
65.3 cm cm
Lengte:
77 cm cm
Materiaal tafelblad:
Hout
Uitschuifbaar:
Hoogte:
120 cm cm
Afmeting tafelblad:
120 x 65,3 cm cm

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Tuintafel - Aged - Rechthoekig - Hout - Metaal - Esschert Design? Contact opnemen

Merk Esschert Design

Esschert Design ontwerpt en ontwikkelt speciaal accessoires en cadeaus voor in de tuin. De tuinspullen van Esschert Design zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook nog eens leuk om uzelf cadeau te doen. De Esschert Design tuinspullen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw tuin. Van oppottafels tot etagères tot prachtige vuurkorven, Esschert Design is het perfecte merk voor alle tuinliefhebbers met groene vingers! Merk Esschert Design Bevestigen Prijs.

De Esschert Design artikelen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw huis of  tuin. Van oppottafels, etagères tot prachtige vuurkorven. Esschert Design is het perfecte merk voor alle liefhebbers van een sfeervolle woning tegen een schappelijke prijs.

Esschert Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen van collecties gerelateerd aan tuinieren en natuur. Esschert Design is leidende  in de branche die focust op bijvoorbeeld wilde vogels en dieren, outdoor haarden, kindertuinieren en werken in de tuin. Al producten van Esschert Design zijn ontworpen door onze ontwerpstudio met Europese ontwerpers.

Los van alleen functionaliteit zijn collecties van Esschert Design vaak aantrekkelijk om te geven doordat ze verrassend, innovatief en decoratief zijn.