Filter producten op:

Badkameraccessoires

In de Umbra collectie vindt u een ruime reeks aan functionele, praktische en stijlvolle badkameraccessoires en items. De producten zijn niet alleen handig in gebruik, maar vormen ook een decoratieve aanwinst voor de badkamer. Zeepdispensers, ophanghaken, badrekken, prullenbakken en douche-organizers zijn onmisbaar in de badkamer.

Over Umbra
Design is onze ziel. Origineel ontwerp is de core-business van Umbra's filosofie. Het is hoe het merk continuïteit en een langdurige relatie met de klant onderhoud. Het Umbra team heeft een frisse collectie vol met dynamische ontwerpen die unieke oplossingen bieden en alledaags gemak vergroten.

​Het uit Toronto afkomstige homeware design bedrijf Umbra, afgeleid van het Latijnse woord voor kernschaduw, werd 37 jaar geleden opgericht. Toen zette jeugdvrienden Paul Rowan en Les Mandelbaum een “decoratie” probleem om in een innovatief product. Vandaag de dag bestaat de collectie van Umbra uit meubels, wandhaken, foto en wand display, kapstokken, wc-accessoires, gordijnstaven, badkamer accessoires, keuken items, juwelen display en afvalbakken.