Voeder-drinkschaal op voet voor vogels - Esschert Design

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Gietijzer
Afmetingen:
24,2 x 24,2 x 57,5 cm

36,50

Dit product is momenteel niet leverbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer het artikel op voorraad is.

Meer dan 10 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Voeder-drinkschaal op voet voor vogels - Esschert Design

  • Opgesplitst in twee vakken (water en voer kunnen gescheiden worden)
  • Het kan soms gaan roesten, wat gemakkelijk verwijderd kan worden of de voederschaal een prachtige patina geeft
  • Bied de vogels met deze klassieke en decoratieve schaal een veilige en verhoogde voeder- en drinkplaats aan
  • Kan wat gaan roesten

Wat is er nou leuker dan fluitende vogeltjes in uw tuin op een mooie zomerdag? Zorg dat de mussen en roodbosjes uw tuin komen bezoeken met behulp van deze voeder- en drinkschaal van Esschert Design! De vogels vinden alles wat ze zoeken en bevinden zich werkelijk in het paradijs zodra ze deze vogelschaal hebben gevonden. Drinken, eten en badderen.. Het kan allemaal met deze mooie tuinaccessoire!

Bied de vogels met deze klassieke en decoratieve schaal een veilige en verhoogde voeder- en drinkplaats aan. De schaal is opgesplitst in twee vakken, zodat water en voer tegelijkertijd genuttigd kunnen worden. Dankzij de voet kan het overal geplaatst worden, en op de rand hebben zich al twee vogels gesetteld.

• 2-in-1 functie
• eenvoudig te monteren

Kenmerken Voeder-drinkschaal op voet voor vogels - Esschert Design

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Gietijzer
Kleur:
Bruin
Style:
Voeder-drinkschaal op voet voor vogels
Productnummer:
499894
Categorie:
Vogelvoederhuisjes
Afmeting:
24,2 x 24,2 x 57,5 cm
Gewicht:
4.40 Kg
Inclusief bevestigingsmateriaal:
Lengte van paal:
55

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Voeder-drinkschaal op voet voor vogels - Esschert Design? Contact opnemen

Merk Esschert Design

Esschert Design ontwerpt en ontwikkelt speciaal accessoires en cadeaus voor in de tuin. De tuinspullen van Esschert Design zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook nog eens leuk om uzelf cadeau te doen. De Esschert Design tuinspullen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw tuin. Van oppottafels tot etagères tot prachtige vuurkorven, Esschert Design is het perfecte merk voor alle tuinliefhebbers met groene vingers! Merk Esschert Design Bevestigen Prijs.

De Esschert Design artikelen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw huis of  tuin. Van oppottafels, etagères tot prachtige vuurkorven. Esschert Design is het perfecte merk voor alle liefhebbers van een sfeervolle woning tegen een schappelijke prijs.

Esschert Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen van collecties gerelateerd aan tuinieren en natuur. Esschert Design is leidende  in de branche die focust op bijvoorbeeld wilde vogels en dieren, outdoor haarden, kindertuinieren en werken in de tuin. Al producten van Esschert Design zijn ontworpen door onze ontwerpstudio met Europese ontwerpers.

Los van alleen functionaliteit zijn collecties van Esschert Design vaak aantrekkelijk om te geven doordat ze verrassend, innovatief en decoratief zijn.