Voedertafel voor vogels - Bitumen dak - Esschert Design

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Vurenhout en riet
Afmetingen:
35,2 x 31,2 x 110,4 cm

36,50

Dit product is momenteel niet leverbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer het artikel op voorraad is.

Meer dan 10 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Voedertafel voor vogels - Bitumen dak - Esschert Design

  • Functioneel en decoratief tegelijk
  • Makkelijk te bouwen
  • Volledig recyclebaar
  • Oppassen bij sterke wind

Voedertafel op voet met bitumen dak van Esschert Design. Ondertussen kan men wel zeggen dat dit model vogelhuis een echte klassieker is geworden. Wordt geleverd als bouwpakket in een grote giftbox met plastic handvat. Inclusief montage instructie. Gemonteerde hoogte: ca. 1,1 m.

Kenmerken Voedertafel voor vogels - Bitumen dak - Esschert Design

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Vurenhout en riet
Kleur:
Houtkleur
Style:
Voedertafel voor vogels - Bitumen dak
Productnummer:
499903
Categorie:
Vogelvoederhuisjes
Afmeting:
35,2 x 31,2 x 110,4 cm
Gewicht:
3.14 Kg
Inclusief bevestigingsmateriaal:
Lengte van paal:
80
Materiaalsoort dak:
Zink

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Voedertafel voor vogels - Bitumen dak - Esschert Design? Contact opnemen

Merk Esschert Design

Esschert Design ontwerpt en ontwikkelt speciaal accessoires en cadeaus voor in de tuin. De tuinspullen van Esschert Design zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook nog eens leuk om uzelf cadeau te doen. De Esschert Design tuinspullen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw tuin. Van oppottafels tot etagères tot prachtige vuurkorven, Esschert Design is het perfecte merk voor alle tuinliefhebbers met groene vingers! Merk Esschert Design Bevestigen Prijs.

De Esschert Design artikelen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw huis of  tuin. Van oppottafels, etagères tot prachtige vuurkorven. Esschert Design is het perfecte merk voor alle liefhebbers van een sfeervolle woning tegen een schappelijke prijs.

Esschert Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen van collecties gerelateerd aan tuinieren en natuur. Esschert Design is leidende  in de branche die focust op bijvoorbeeld wilde vogels en dieren, outdoor haarden, kindertuinieren en werken in de tuin. Al producten van Esschert Design zijn ontworpen door onze ontwerpstudio met Europese ontwerpers.

Los van alleen functionaliteit zijn collecties van Esschert Design vaak aantrekkelijk om te geven doordat ze verrassend, innovatief en decoratief zijn.