Voetveger met schoenschraper - gietijzer - kokosvezel - Esschert Design

Ons systeem heeft een speciale aanbieding gevonden.

Aanbiedingsprijs 28,70

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Gietijzer
Afmetingen:
27,2 x 22 x 14,4 cm

Ons systeem heeft een speciale aanbieding gevonden.

Aanbiedingsprijs 28,70

29,75

Dit product is momenteel niet leverbaar. Vul hier uw e-mailadres in, dan krijgt u bericht wanneer het artikel op voorraad is.

Meer dan 10 stuks? Vraag een offerte aan. Klik hier

Productomschrijving Voetveger met schoenschraper - gietijzer - kokosvezel - Esschert Design

  • Decoratieve en functionele gietijzeren voetenveger
  • Deze decoratieve gietijzeren voetenveger is ideaal voor het schoonmaken van het schoeisel. Om de zolen te reinigen zit er in het midden en aan de zijkant een schraper voor het grof vuil, en dankzij de kokos borstels wordt hardnekkige vuil van het schoeisel verwijderd. Het gietijzeren gedeelte is met de hand gegoten volgens eeuwenoud vakmanschap en traditie. ?eenvoudig te assembleren
  • De kokos borstels zorgen dat hardnekkig vuil van het schoeisel wordt verwijderd
  • Met de hand gegoten

Deze decoratieve gietijzeren voetenveger is ideaal voor het schoonmaken van het schoeisel. Om de zolen te reinigen zit er in het midden en aan de zijkant een schraper voor het grof vuil, en dankzij de kokos borstels wordt hardnekkige vuil van het schoeisel verwijderd. Het gietijzeren gedeelte is met de hand gegoten volgens eeuwenoud vakmanschap en traditie.

•eenvoudig te assembleren

Kenmerken Voetveger met schoenschraper - gietijzer - kokosvezel - Esschert Design

Merk:
Esschert Design
Materiaal:
Gietijzer
Kleur:
Bruin
Style:
Voetveger met schoenschraper - gietijzer - kokosvezel
Productnummer:
1772553
Categorie:
Overige gereedschappen
Afmeting:
27,2 x 22 x 14,4 cm
Gewicht:
2.31 Kg

Vragen & antwoorden

Er zijn nog geen vragen gesteld. Stel uw vraag hieronder!

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht
Deskundig advies
Heeft u vragen over Voetveger met schoenschraper - gietijzer - kokosvezel - Esschert Design? Contact opnemen

Merk Esschert Design

Esschert Design ontwerpt en ontwikkelt speciaal accessoires en cadeaus voor in de tuin. De tuinspullen van Esschert Design zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook nog eens leuk om uzelf cadeau te doen. De Esschert Design tuinspullen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw tuin. Van oppottafels tot etagères tot prachtige vuurkorven, Esschert Design is het perfecte merk voor alle tuinliefhebbers met groene vingers! Merk Esschert Design Bevestigen Prijs.

De Esschert Design artikelen zijn ideaal voor het aankleden en opfleuren van uw huis of  tuin. Van oppottafels, etagères tot prachtige vuurkorven. Esschert Design is het perfecte merk voor alle liefhebbers van een sfeervolle woning tegen een schappelijke prijs.

Esschert Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen van collecties gerelateerd aan tuinieren en natuur. Esschert Design is leidende  in de branche die focust op bijvoorbeeld wilde vogels en dieren, outdoor haarden, kindertuinieren en werken in de tuin. Al producten van Esschert Design zijn ontworpen door onze ontwerpstudio met Europese ontwerpers.

Los van alleen functionaliteit zijn collecties van Esschert Design vaak aantrekkelijk om te geven doordat ze verrassend, innovatief en decoratief zijn.